Şimdi Ara

creative zen 8gb mı sony nwz-s755 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün sony nwz-s755 aldım ama creative zen ses bakımından daha doyurucuydu ekran olarakta tabi creative bozulduğu için sony aldım pek doyurucu değil pürüzsüz bi ses kalitesi var evet ama yoğun gümbür gümbür değil bende mi problem var acaba diyim size sormak istedim sony geri iade verip creative mi alayım lütfen yardımcı olun

• Sony nin s754 ünü bi hafta önce bende aldım sesi baya az olduğu için gidip geri verdim. Sorun sende degil arkadaşım makine böyle. Sony e 464 ü tavsiye ederim. Alacagın magazada deneyebilirsin. Darty de fiyatı da 236 tl idi.
  • Sony' den şaşma derim. Aldığın ürün de gayet güzel. EQ ayarlarını biraz kurcala. Hangi kulaklık ile kullanıyorsun? İçinden çıkan NC033' leri mi kullanıyorsun? Creative Zen X-Fi 32 gb vardı bende. Toplasan 10 kere kullandım. Hiç beğenmemiştim. Bence aldığın ürün gayet güzel. Kaça aldın bilmiyorum ama Satürn mağazasında 250 TL.
  • opeth_hur sen bu cihazı kullandın mı? (S754-755)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cago01 -- 26 Eylül 2011; 12:15:45 >
  • ben 230aldım media marketten içinden çıkan kulaklığı kullanıyorum diğer kulaklıklarla daha ii ses veriyo iç kulaklık olduğu için ses az aldım heralde ama yine creative zen ama anlamadığım 16gb diye aldım 14gb çıktı bunun nedenini anlamış değilim çeviri hatası dedi bi arkadaş ama pek anlamadım
  • Içerisinde yüklü gelen programlardan ve işletim sisteminden kaynaklanır bunlar hafızadan yer biraz.
  • evet ama pcye bağladığımda 14gb gözüküyor 16gözüp kullanılabilirin dediğin gibi olması grekmez mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    --SONY NWZ-A845 ANA KONU--
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.