arkadaşlar amerikadan ağbimden creative zen 4gb hediye admış bulunmaaktayım..öyle her gün dinlemiyordum.bazen açılışta beyaz ışık gözüküp duruyodu ve reset atınca da creative yazısı tekrardan çıkıp normal görüntüsüne geçiyodu..geçenlerde sadece bembeyaz görüntü çıktı fener gibi..resette işe yaramadı sonra firmware güncellemesi yaptım gene bi şey olmadı eski versiyonuna döndüm gene değişen bişey olmayınca ben de yeni sürümü yükleyim dedim..yüklemenin bitişine yakın baktım ekran beyaz ışık modundan kararmaya geçmiş.sandım yazısı çıkacak bekledim hiç bişey olmadı..sonra farkettim ki usbden tanınmıyo ve şarj olmuyodu:Sburda recoveryden bahsetmişsiniz fakat benim şu anki durumu open tuşu ile playe basınca gene ekran beyaz çıkıyor ve şarj oluyor:Slütfen bi başka bildiğiniz varsa söyleyin..burda anladığım kadarıyla multimedya iilgilenmiyomuş..koskoca creative nin burada bi teknik servisinin olmaması çok tuhaf..şimdiden teşekkürler...
bende benzer sorunları yaşadım. ingiltere ye geri gönderdim. i
meğer bozukmuş. fabrikasyon hatasıymış. arada öyle çıkabiliyor.
şimdi 1 haftadır yenisi elimde ve mükemmel
yani bu gidişle amerikaya geri postalamam lazım hım..ağbimi bilgilendirmem gerekecek anlaşılan..başka bi önerisi olan varsa bekliyorum cevaplarınızı..
Amerika'dan ebay den aldığımız zen microyu burda tamir ettirdi arkadaşım.Hatta yeni hard disk geldi.İstersen bi doğubank taraflarında araştır.
quote:
Orjinalden alıntı: eldiablo
Amerika'dan ebay den aldığımız zen microyu burda tamir ettirdi arkadaşım.Hatta yeni hard disk geldi.İstersen bi doğubank taraflarında araştır.
doğubank hım..araştırmak lazım evet..
benimde vardı bozuldu servis felan yok ölece kaldın büyükşehirlere creative servis yapsa iyi olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme