Şimdi Ara

Creative Zen Aurvana vs Sennheiser IE 4 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
4.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: x-testers

quote:

Orijinalden alıntı: Fakir_çocuk

quote:

Orijinalden alıntı: MuttFTS.

Sürekli konuları hortlatıp durmasan çok iyi olacak

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: scaniaperest

Ohhooooooooooooo !!! Zen Aurvana Shure'un UM1'inden vs. kat kat daha üstün. 700YTL'lik kulaklıklarla kapışan fiyat/performans kulaklığıdır. CX300,EP630,CX500 yanında halt eder.

aman hacı naptın dur yavaş..cx 500 öyle basite alınacak bir kulaklık değildir

hasan abi bırak bunu ya cx serisini savunsun boşver

Birincisi sanki kulaklıktan çok anlıyormuş gibi bir yorum yaparak beni küçümsemişsiniz.İkincisi creativenin bu dandik ürününü (shure ve um 1 e göre dandik.) shure ve westone gibi markaların iyi modellerinden daha üstün tutmuşsunuz.Üçüncüsü cx serisinde özellikle cx 500 ve cx 400 ii serisinde bildiğim kadarıyla özel bir diyafram kullanılıyor. bobin sarımı diğerlerinden çok farklı ve mıknatıs kuvveti çok fazla bunlar ses kalitesini etkileyen en baştaki özellikler.cx serisi kötü demek.hadi cx 500 ü geçtim(ki asla es geçilemeyecek bir ürün creative aurvana dan daha iyi diyebilirim çünkü cx 500 ü iki kere deneme şansım olmuştu aurvanayı ise bir kere arkadaşımın arkadaşında olduğu için denedim öyle ahım şahım bir ürün değil hatta bassları kötü bile denebilir.)ya cx in yeni çıkan modelleri bunlar da mı kötü.cx 980 de mi kötü bırakın ALLAH aşkına.cx 500 bir internet sitesinde okuduğuma göre(interenet sitesinin adını hatırlamıyorum.hatırlasaydım söyleyecektim) sesi verirken diyafram 8 şeklinde oynarmış bu da tizlerin ve midlerin asla bassa yenilmeden ses vermesine neden olurmuş.ne kadar doğru bilmiyorum ama ses konusunda gerçekten de öyle.

Sakin ol şampiyon.

Çıkı kırık cx serisi için kendini yırttığına değmez..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ohhooooooooooooo !!! Zen Aurvana Shure'un UM1'inden vs. kat kat daha üstün. 700YTL'lik kulaklıklarla kapışan fiyat/performans kulaklığıdır. CX300,EP630,CX500 yanında halt eder.

Birincisi sanki kulaklıktan çok anlıyormuş gibi bir yorum yaparak beni küçümsemişsiniz.İkincisi creativenin bu dandik ürününü (shure ve um 1 e göre dandik.) shure ve westone gibi markaların iyi modellerinden daha üstün tutmuşsunuz.Üçüncüsü cx serisinde özellikle cx 500 ve cx 400 ii serisinde bildiğim kadarıyla özel bir diyafram kullanılıyor. bobin sarımı diğerlerinden çok farklı ve mıknatıs kuvveti çok fazla bunlar ses kalitesini etkileyen en baştaki özellikler.cx serisi kötü demek.hadi cx 500 ü geçtim(ki asla es geçilemeyecek bir ürün creative aurvana dan daha iyi diyebilirim çünkü cx 500 ü iki kere deneme şansım olmuştu aurvanayı ise bir kere arkadaşımın arkadaşında olduğu için denedim öyle ahım şahım bir ürün değil hatta bassları kötü bile denebilir.)ya cx in yeni çıkan modelleri bunlar da mı kötü.cx 980 de mi kötü bırakın ALLAH aşkına.cx 500 bir internet sitesinde okuduğuma göre(interenet sitesinin adını hatırlamıyorum.hatırlasaydım söyleyecektim) sesi verirken diyafram 8 şeklinde oynarmış bu da tizlerin ve midlerin asla bassa yenilmeden ses vermesine neden olurmuş.ne kadar doğru bilmiyorum ama ses konusunda gerçekten de öyle.

cx500 filan kulaklık değil be bak en kötü en kötü portapro kullan biraz anlarsın ne demek istediğimi sen istediğin veriyle gel bugüne kadar kaçtane adam gibi kulaklık kullandın bende kullandım cx serisi yok öyle ahım şahım bişey işden anlamayan adamın anlamaya başladığını sanınca kullandığı modeller bana hiç cx serisini savunma kötü arkadaş kötü yeni kulaklık alıcam bende sennheiser olucak galiba ama cx serisi olmiycak ha bu arada evet senden çok anlıyorum kulaklık konusunda mıknatıst filan ne yapıym ben,ben kulağıma bakarım iyimi tamam iyi değilse altından olsun banane

• sen kulakiçi kulaklıklara kaptırma kendini boşuna al bitane idare edecek orta bi model yeter bunların sınırı belli vereceği ses belli kafaüstüne geç bak ben 1 yıldır bişeyler öğrenmeye çalışıyom benim ilk adam akıllı kulaklığım mx160 saymassak cx200dü ha iyimiydi hayır yapay yapay yapay pahalı diye iyi olacak diye bi kaide yok zaten
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

cx500 filan kulaklık değil be bak en kötü en kötü portapro kullan biraz anlarsın ne demek istediğimi sen istediğin veriyle gel bugüne kadar kaçtane adam gibi kulaklık kullandın bende kullandım cx serisi yok öyle ahım şahım bişey işden anlamayan adamın anlamaya başladığını sanınca kullandığı modeller bana hiç cx serisini savunma kötü arkadaş kötü yeni kulaklık alıcam bende sennheiser olucak galiba ama cx serisi olmiycak ha bu arada evet senden çok anlıyorum kulaklık konusunda mıknatıst filan ne yapıym ben,ben kulağıma bakarım iyimi tamam iyi değilse altından olsun banane

Adamım benim ahbabım aranjör.o yüzden headphones olsun earphones olsun hepsinden fazlasıyla deneme şansım var ve deniyorum da. en son hd 800 ü ve ie8 i denedim(hatta dün akşam denedim) yani boru değilim müzik kulağı var ALLAH a şükür. 100 liralık kulaklık alıp onu dünyanın en iyi kualklığı sanan pelelerden değilim üzülme . shure,etymotic,westone,sennheiser,akg,koss,technics ve daha birçok kulaklığı denemişliğim vardır ve cx 500 bende hatırı sayılır bir iz bırakmıştır fiyatına göre.(tabiki shure ec 500,etmotic er4p, westone um3 ten bahsetmek istemiyorum.kullandıyasan ne demek istediğimi anlamışısındır.bunlar beni bambaşka yerlere götürmüştür.)iki gün önce de cx 400 ii ile cx 500 arasındaki farklara baktım da cx 400 ii nin bassları daha kuvvetli.cx 500 ise biraz daha dengeli.Uzun lafın kısası bu işlele bayağı ilgiliyim ve kulaklığı sadece dinleyip nasıl çalıştığını bile bilmeyen daha doğrusu içinde nasıl malzemeler olduğunu bile bilmeyen insanlardan değilim.Son olarak arkadaşlar ie8 gerçekten de güzel bir kulaklık shure,etymotic ve westone kadar güzel diyebilirim tabi onlarda denge daha fazla fakat ie8 de hiç aşşağı kalmaz.bassları da son derece iyi yalıtımda biraz sorunu var shure,etymotic ve um3 le kıyaslanamaz bir yalıtım farkı var.hd 800 ise beni gerçekten hayretler içerisinde bırakan nadir kulaklıklardandır kendimi sanki uzayın boşluğunda gibi hissettim mükemmel birşey yalnız amfi ile beslenmesi lazım yoksa o kadar para verilmez. amfi için de bir o kadar para harcamanız lazım.bunlar da ek bilgiler olsun benden.Son olarak arkadaşım insanların ne olduğunu bimeden asla eleştiri yapma. bu hayatın boyunca sana sorundan ve utanmadan başka birşey getirmez.bunu bir arkadaş tavsiyesi olarak düşün.

• quote:

Orijinalden alıntı: ok1907

Cx500 Cx400'ün tizlerinin artırılmış hali başka birşey değil. Sana o yüzden tizler çok net gibi geliyor. Eğer cx500'ün tizleri net ise yurtdışında 30-40 liraya satılan kulaklıkların tizlerini dinlesen diyafram 888 şeklinde oynuyor dersin. Neyse dünya üzerinde oldukça kalitesiz bir seri olarak ün salmış bir seri için tartışmaya gerek yok. Cx980'i de dinelemeden yorum yapmaya gerek yok. Fiyatı yüzlerce dolar diye süper kaliteli olacak diye bir kesinlik yok. Ayrıca sen cx serisinden bu kadar memnunsan ne güzel ama başkaları memnun değil ve eleştiriyor diye celallenmeye gerek yok. Daha ucuz fiyata daha kaliteli kulaklıklar olduğu aşikar.

SEN DAHA NE DEDİĞİMİ BİLE ANLAMAMIŞSIN 8 KONUSUNDA BU BİR.CX 980 BU HAFTA İÇERİSİNDE YA SATIN ALACAĞIM YADA ARKADAŞIM SATIN ALACAK ONDAN BAKACAĞIM BURAYA DA YORUMMLARIMI YAZACAĞIM BU İKİİ.CX 500 İLE CX 400 ARASINDA MİD VE TİZ KONUSUNDA VE %3-4 BASS KONUSUNDA FARK VAR BU ÜÇ.SANA SORMAK İSTİYORUM CX 500 KULLANDIN MI KULLANDIYSAN ONDAKİ FARKETTİĞİN EN DEĞİŞİK ÖZELLİK HANGİSİDİR.VE BEN CELALLENMİYORUM BURADA CX 500 YADA CX 400 ALMAYI DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR VARDIR MUHAKKAK. ONLARA YANLIŞ BİLGİ VERİLMESİNİ ÖNLÜYORUM BU DÖRT.
    SAYGILARIMLA...

• quote:

Orijinalden alıntı: EXcom_Zkko

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sakin ol şampiyon.

Çıkı kırık cx serisi için kendini yırttığına değmez..

KENDİMİ YIRTMIYORUM ARKADAŞIN SADECE BENİ KÜÇÜK DÜŞÜRMEYE ÇALIŞMASI BENİ TANIMADAN YARGIYA VARMASI SİNİRİMİ BOZDU O KADAR.

• quote:

sen kulakiçi kulaklıklara kaptırma kendini boşuna al bitane idare edecek orta bi model yeter bunların sınırı belli vereceği ses belli kafaüstüne geç bak ben 1 yıldır bişeyler öğrenmeye çalışıyom benim ilk adam akıllı kulaklığım mx160 saymassak cx200dü ha iyimiydi hayır yapay yapay yapay pahalı diye iyi olacak diye bi kaide yok zaten

DOSTUM ZATEN CX 200 İİ KULAKLIK DEĞİL Kİ. NİYE BU KADAR UCUZ OLDUĞUNU ÜST MODEL KULLANANLAR KULLANINCA ANLAR YAPAY NE DEMEK YAPAY YAPAY YAPAY YAPAY.PHİLİPS GOGEAR ARİAZ MP3 PLAYERİN YANINDA VERİLEN 40 TL LİK KULAKLIK BİLE ONDAN DAHA GERÇEKÇİ SESE SAHİP NEREDEYSE.BASSLARI İYİYMİŞ NERESİ İYİ İNSANLAR İKİ YÜKSEK BASS SESİ DUYUNCA ONU İYİ ZANNEDİYOR.

• quote:

quote:

Cx500 Cx400'ün tizlerinin artırılmış hali başka birşey değil. Sana o yüzden tizler çok net gibi geliyor. Eğer cx500'ün tizleri net ise yurtdışında 30-40 liraya satılan kulaklıkların tizlerini dinlesen diyafram 888 şeklinde oynuyor dersin. Neyse dünya üzerinde oldukça kalitesiz bir seri olarak ün salmış bir seri için tartışmaya gerek yok. Cx980'i de dinelemeden yorum yapmaya gerek yok. Fiyatı yüzlerce dolar diye süper kaliteli olacak diye bir kesinlik yok. Ayrıca sen cx serisinden bu kadar memnunsan ne güzel ama başkaları memnun değil ve eleştiriyor diye celallenmeye gerek yok. Daha ucuz fiyata daha kaliteli kulaklıklar olduğu aşikar.

SEN DAHA NE DEDİĞİMİ BİLE ANLAMAMIŞSIN 8 KONUSUNDA BU BİR.CX 980 BU HAFTA İÇERİSİNDE YA SATIN ALACAĞIM YADA ARKADAŞIM SATIN ALACAK ONDAN BAKACAĞIM BURAYA DA YORUMMLARIMI YAZACAĞIM BU İKİİ.CX 500 İLE CX 400 ARASINDA MİD VE TİZ KONUSUNDA VE %3-4 BASS KONUSUNDA FARK VAR BU ÜÇ.SANA SORMAK İSTİYORUM CX 500 KULLANDIN MI KULLANDIYSAN ONDAKİ FARKETTİĞİN EN DEĞİŞİK ÖZELLİK HANGİSİDİR.VE BEN CELALLENMİYORUM BURADA CX 500 YADA CX 400 ALMAYI DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR VARDIR MUHAKKAK. ONLARA YANLIŞ BİLGİ VERİLMESİNİ ÖNLÜYORUM BU DÖRT.
    SAYGILARIMLA...

Tamam sakin ol bu kdar heycanlanmana gerek yok. İnsanı o kadar heyecanlandıracak bir seri değil CX serisi. Cx500'de farkettiğim en değişik özelliği sormuşsun. Aşırı-net olmayan-derine inmeyen bass, perdeli midler(özellikle kadın vokallerde), kulağı tırmalayan yapay tizler ve daracık bir sahne. CX500-400 alacak arkadaşlara tavsiyem dönüp arkalarını kaçmalarıdır. 50-60 liraya orjinal alacaklarsa iyi fiyat ama daha fazlasına değmez. Cx serisindeki tüm kulaklıklar birbirinin rotasyonlu hali denebilir. Birinde tizler fazla,diğerinde basslar ve hepsinde midler+sahne aynı. Cx550 biraz daha iyi diğerlerine nazaran. Düşük seste dinlemek için idealdir cxler ama düşük seste de detay verme özellikleri çok zayıf. Neyse biz neyi tartışıyoruz ki! Çok daha düşük fiyata bir sürü kulaklık denemişliğim var ve hiçbiri cxler kadar başarısız değildi. Ayrıca yorumlarımdan çok iğrenç kulaklıklar gibi bir kanıya varılabilir ama öyle değiller tabi. Sadece fiyatlarını hak etmiyorlar. Cx500 için 70 lira eder diycem ama 70 liraya öyle kulaklıklar var ki diyemiyorum malesef EXcom_Zkko'nun dediği gibi çıkı kırık cx serisi için çok bile zaman harcadık. Ben artık yazmıyorum isteyen alır kullanır kendine göre bir sonuç çıkarır zaten.

• quote:

quote:

quote:

SAYGILARIMLA...

Tamam sakin ol bu kdar heycanlanmana gerek yok. İnsanı o kadar heyecanlandıracak bir seri değil CX serisi. Cx500'de farkettiğim en değişik özelliği sormuşsun. Aşırı-net olmayan-derine inmeyen bass, perdeli midler(özellikle kadın vokallerde), kulağı tırmalayan yapay tizler ve daracık bir sahne. CX500-400 alacak arkadaşlara tavsiyem dönüp arkalarını kaçmalarıdır. 50-60 liraya orjinal alacaklarsa iyi fiyat ama daha fazlasına değmez. Cx serisindeki tüm kulaklıklar birbirinin rotasyonlu hali denebilir. Birinde tizler fazla,diğerinde basslar ve hepsinde midler+sahne aynı. Cx550 biraz daha iyi diğerlerine nazaran. Düşük seste dinlemek için idealdir cxler ama düşük seste de detay verme özellikleri çok zayıf. Neyse biz neyi tartışıyoruz ki! Çok daha düşük fiyata bir sürü kulaklık denemişliğim var ve hiçbiri cxler kadar başarısız değildi. Ayrıca yorumlarımdan çok iğrenç kulaklıklar gibi bir kanıya varılabilir ama öyle değiller tabi. Sadece fiyatlarını hak etmiyorlar. Cx500 için 70 lira eder diycem ama 70 liraya öyle kulaklıklar var ki diyemiyorum malesef EXcom_Zkko'nun dediği gibi çıkı kırık cx serisi için çok bile zaman harcadık. Ben artık yazmıyorum isteyen alır kullanır kendine göre bir sonuç çıkarır zaten.

Dostum benim haycanlandığım falan yok cx serisi için niye heyecenlanıyım.Ben sizin dilinizden konuşayım dedim ama anlaşılan sen üst model kulaklıklar da kullanmışsın. o zaman seninle bu dilden konuşurum ama ben cx 500 ün olumlu bir özelliğini sormuştum cevap alamadım.neyse ben söyliyeyim 3d efektini iyi yapmışlar gerçekten o özelliğini çok beğendim. tabiki de profesiyonel kulaklıklarla kıyaslanamaz ve 200-210 tl yi haketmiyor ama sen de bayağı bir aşşağıya çekmişsin fiyatı 140-150 olsa daha iyidir.bir de birşey soracağım her nekadar yazmıyacağım desen de sen gerçekten de orjinal cx 500 den mi bahsediyorsun?yoka sen orjinal sandın da çakma mıydı?bu bahsettiğin cx 500 olamaz çünkü.Hayır ben de gerçekten haddimden fazla kulaklık kullanmışımdır(bir üstte yazdıklarıma bakarsan görürsün.)cx 500 dediğin gibi bir kulaklık değil.öyle olsa cx ler bu kadar tutmaz ama dediğin gibi cx 500 için tartışmak biraz saçma.fakat konuya bakarsan creative aurvana ile kıyaslama istenmiş ki ondan çok iyi bir kulaklık cx 500.ie4 bile iyi ondan(bass konusunda. mid ve tizler için aynı şeyi söyliyemeyeceğim.)dersen ki bana professiyonel kulaklıklardan bahset o zaman cx serisi nedir ki.
    saygılarımla..
    not:60-70 tl lik hangi kulaklık cx 500 den iyi merak ettim ALLAH aşkına söyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-testers -- 28 Şubat 2010; 2:29:36 >

• Neyse son bir kez yazayım Tabii ki orjinaldi cx500. Amerika gezim sırasında en büyük teknoloji marketlerin birinden 34.95$'a almıştım çok iyi hatırlıyorum. O kadar çok kulaklık almıştık ama birtek onun fiyatını hatırlıyorum nedense.Neyse, o fiyat 50tl ediyor ve o paraya iyi ama 150tlye monster turbine(cx500'ün 2-3 gömlek üstü) alabildiğini düşününce cx500 için 50-60 tl ideal gibi geliyor bana. Zaten yurtdışı sitelere bakarsan 50tl civarı fiyatlar görürsün. O paraya bile daha iyi bir sürü kulaklık var ama neyse. Sen hangi kulaklıkları kullandın bilmiyorum ama ie8 denedim dediğine göre cx500'e dönüş mümkün olmamalı artık(fiyatına göre bile olsa). Belki de ie8 sahteydi ne dersin?

Not: Biraz araştır bulursun. O kadar çoklar ki. Hadi sana kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 28 Şubat 2010; 2:38:21 >

• quote:

Neyse son bir kez yazayım Tabii ki orjinaldi cx500. Amerika gezim sırasında en büyük teknoloji marketlerin birinden 34.95$'a almıştım çok iyi hatırlıyorum. O kadar çok kulaklık almıştık ama birtek onun fiyatını hatırlıyorum nedense.Neyse, o fiyat 50tl ediyor ve o paraya iyi ama 150tlye monster turbine(cx500'ün 2-3 gömlek üstü) alabildiğini düşününce cx500 için 50-60 tl ideal gibi geliyor bana. Zaten yurtdışı sitelere bakarsan 50tl civarı fiyatlar görürsün. O paraya bile daha iyi bir sürü kulaklık var ama neyse. Sen hangi kulaklıkları kullandın bilmiyorum ama ie8 denedim dediğine göre cx500'e dönüş mümkün olmamalı artık(fiyatına göre bile olsa). Belki de ie8 sahteydi ne dersin?

Ben zaten cx 500 kullanmıyorum ki.sadece arkadaşımda vardı denedim.ona bakarsan shure e 500 westone etmotic de kullandım o zaman da ie8 e dönüş olmamalı bırak onu hd 800 kullandım.(1-2 gün kadar)ne yapalım artık hiç mi kulaklık kullanmayalım .şimdi cx 300 ii kullanıyorum ne yapalım kütük mütük. shure e 500 alana kadar (ki 3-4-5 ay sonra) idare ediyorum..dijital delisi diye bir arkadaş var ondan idareten cx 500 alacaktım ama vazgeçtim.120 tl 120 tl dir shure ye ek olur o para da. o adama güvenebilirsiniz çünkü bilmiyormuş ayağına yatarak cx 400 ii ile cx 500 arasındaki farkı sordum doğru cevap verdi...
    not:hacı bırak ALLAH ını seversen monster de ne ayrıntı var ne de sahne derinliği cx 500 de bile dinlediğim bir şarkıda piyano çalan adamın sesi sanki vokalden 3 metre uzaktan geliyormuş gibi bir his veriyordu(3d) fakat monster turbine de bu derinliği çok az alabilmiştim.bence olay buraya geldiyse monster turbineden başka çok alternatif var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-testers -- 28 Şubat 2010; 5:20:01 >

• Shure E500'den mi IE8'e dönüş olmamalı Gerçekten acayip bilgili ve tecrübelisin çok belli ediyorsun sürekli. IE8 şu anda dünya üzerindeki en ilgi çekici ve başarılı kulakiçi kulaklıklardan biri. Se530 IE8'den iyidir diyen kaç kişi bulabilirsin bilemiyorum ama tersinde bir sürü kişi bulabilirsin. Westone 3-triple fi 10-IE8 üçlüsü se530'dan çok daha fazla tutulan kulaklıklar. IE8 dinlememiş olduğunu da açıkça belli ettin. Kafaüstü kulaklık deneyimine en yakın iemdir kendileri. Tabi kafaüstü ile kulakiçi arasındaki farkı biliyorsan Neyse, hayatında cx500'den yukarı kulaklık dinlememiş biri gelip hd800 dinledim,ie8 dinledim diyebilir tabi doğaldır. Hayatında hiç dinlemediği kulaklıklar hakkında ahkam kesen çok kişi var forumda. Alıştık artık. Yok arkadaşım aranjör, yok arkadaşım dünya starı. Ben niye zamanımı harcıyorsam? Suç bende. Ayrıca son birşey cx400-II ile cx500 aynı kulaklıklardır. Yukarıda bir yerde cx400 II daha basslı demiştin de o binaen söyledim. Demek ki cx400 II de kullanmamışsın. Durmak yok yola devam

• Şunu demeden edemeyeceğim: Cx'in Türkiye'deki ederine,hatta yurtdışındaki ederine bile neler neler kaçırdığınızı bilemezsiniz... 200-220 TL CX500 ne demek ya?! Koy bi 50 daha, 2 armatür sürücülü Klipsch al, bitti gitti. Ona da gerek yok, bi V-moda Vibe bile okuduğum yorumlardan mütevellit ondan iyi duruyor. Kategorileri belki farklı ama bir Re0'da Cx'leri solda sıfır bırakabilir müzik zevkine göre. Cx550 biraz adam gibime geliyor, ama yine f/p anlamında serisindeki diğer kardeşlerinden farklı olduğunu düşünmüyorum. Birkaç tane daha örnek verilebilir, her neyse, uzatmanın anlamı yok.

Tamam hadi uyuyun artık. Konu da uykuya dalsın, kapansın gitsin arkalarda bi yerde kalsın.
  • quote:

Shure E500'den mi IE8'e dönüş olmamalı Gerçekten acayip bilgili ve tecrübelisin çok belli ediyorsun sürekli. IE8 şu anda dünya üzerindeki en ilgi çekici ve başarılı kulakiçi kulaklıklardan biri. Se530 IE8'den iyidir diyen kaç kişi bulabilirsin bilemiyorum ama tersinde bir sürü kişi bulabilirsin. Westone 3-triple fi 10-IE8 üçlüsü se530'dan çok daha fazla tutulan kulaklıklar. IE8 dinlememiş olduğunu da açıkça belli ettin. Kafaüstü kulaklık deneyimine en yakın iemdir kendileri. Tabi kafaüstü ile kulakiçi arasındaki farkı biliyorsan Neyse, hayatında cx500'den yukarı kulaklık dinlememiş biri gelip hd800 dinledim,ie8 dinledim diyebilir tabi doğaldır. Hayatında hiç dinlemediği kulaklıklar hakkında ahkam kesen çok kişi var forumda. Alıştık artık. Yok arkadaşım aranjör, yok arkadaşım dünya starı. Ben niye zamanımı harcıyorsam? Suç bende. Ayrıca son birşey cx400-II ile cx500 aynı kulaklıklardır. Yukarıda bir yerde cx400 II daha basslı demiştin de o binaen söyledim. Demek ki cx400 II de kullanmamışsın. Durmak yok yola devam

Adamım bir kere sen bu kulaklıkları kullandığından emin misin tamam cx serisi gibi basit bir seri ile seninle tartışmak istemiyorum.(gerçi bunu hala söylerim cx 400 ii,cx 500 den daha basslıdır bunu bil ya da sen dinlemediysen burada bize show yapma)Ama ALLAH aşkına bu kadar da olur mu yav insaf ie8 shure e 500 den daha iyiymiş.valla yerlere yattım gülmekten gece gece beni güldürdün sağol.en basiti şuradan çıkar(çıkaramassın da) e 500 3 driverli 2 woofer 1 tweeter.gerçi senin shure e 500 kullanmadığın çok belli ki böyle diyorsun.ie8 deki yalıtıma ne diyeceksin bakalım shure e 500 ile karşılaştırabilecek misin acaba??? huhaaaaaaaa bir de utanmadan kafaüstü ile kulakiçi arasındaki farkı soruyorsun bana. kendince beni küçük düşüreceksin. peki hd 800 ü kullandın mı ya da grado??
    neyse yaa boşver sen takıl küçük kulaklık dünyanda.hd 800 deki en farkedilir özellik ne??aman ALLAH aşkına cevap verme bizi forum olarak rezil etme yeni gelen arkadaşlara.neyse ben artık yazmayacağım çünkü bu kulaklıkları kullanmayan biri ile konuşmak istemem.
    not:7 driverli kulaklılar da var ama bu demek değil ie8 den daha iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-testers -- 28 Şubat 2010; 3:20:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: freedom36

Şunu demeden edemeyeceğim: Cx'in Türkiye'deki ederine,hatta yurtdışındaki ederine bile neler neler kaçırdığınızı bilemezsiniz... 200-220 TL CX500 ne demek ya?! Koy bi 50 daha, 2 armatür sürücülü Klipsch al, bitti gitti. Ona da gerek yok, bi V-moda Vibe bile okuduğum yorumlardan mütevellit ondan iyi duruyor. Kategorileri belki farklı ama bir Re0'da Cx'leri solda sıfır bırakabilir müzik zevkine göre. Cx550 biraz adam gibime geliyor, ama yine f/p anlamında serisindeki diğer kardeşlerinden farklı olduğunu düşünmüyorum. Birkaç tane daha örnek verilebilir, her neyse, uzatmanın anlamı yok.

Tamam hadi uyuyun artık. Konu da uykuya dalsın, kapansın gitsin arkalarda bi yerde kalsın.

burada haklısın dostum gerçekten çok yüksek bir fiyat biraz daha koy porfessiyonele yakın bir kulaklık al.[:'(

• @x-testers
    14$ a v-moda dinle o zaman cx500'un ne oldugunu anlicaksin ve bu soyledigin fiyatlar icinde 40 liralik sony mdr nc22 de var (tabi mdr nc22 yi bi cok kisi tam performansinin altinda kullaniyo.) Bass olarak mdr nc22 bircok dj kulakliga kafa tutabilecek guclu basslara sahip bi kulaklik, tiz ve mid olarak sacmaliklari var ozellikle rock ve turevlerinde gitar seslerinde bi yapaylik hissediyosunuz ama pop, electronic yada benzeri bassli sarkilarda bu fiyata daha iyisini bulmak zor. 200lira dediginiz cx500'de bu sacmaliklarin allahi var bide 200 lira yani saka gibi:) ).

cx5oo un turkiye fiyati yerine 10 tane v-moda alabiliyosun amerika'dan. cx500 kullanmis ve kulakligi rafa kaldirmis biri olarak soyluyorum, sirf denemek icin mymemory'den almistim satmiyorum bile degmez, bu seriler nasil bu kadar cok tutuluyo anlamak zor, bide turkiye'den cx serisine o kadar para verip alan insanlar var yazik gunah cidden. yani uzun lafin kisasi, birak 60-70 lirayi, 20-40 lira arasi bile cx500'den cok daha iyi kulakliklar var. arastirmaktan okumaktan zarar gelmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paranormal.Activity

@x-testers
    14$ a v-moda dinle o zaman cx500'un ne oldugunu anlicaksin ve bu soyledigin fiyatlar icinde 40 liralik sony mdr nc22 de var (tabi mdr nc22 yi bi cok kisi tam performansinin altinda kullaniyo.) Bass olarak mdr nc22 bircok dj kulakliga kafa tutabilecek guclu basslara sahip bi kulaklik, tiz ve mid olarak sacmaliklari var ozellikle rock ve turevlerinde gitar seslerinde bi yapaylik hissediyosunuz ama pop, electronic yada benzeri bassli sarkilarda bu fiyata daha iyisini bulmak zor. 200lira dediginiz cx500'de bu sacmaliklarin allahi var bide 200 lira yani saka gibi:) ).

cx5oo un turkiye fiyati yerine 10 tane v-moda alabiliyosun amerika'dan. cx500 kullanmis ve kulakligi rafa kaldirmis biri olarak soyluyorum, sirf denemek icin mymemory'den almistim satmiyorum bile degmez, bu seriler nasil bu kadar cok tutuluyo anlamak zor, bide turkiye'den cx serisine o kadar para verip alan insanlar var yazik gunah cidden. yani uzun lafin kisasi, birak 60-70 lirayi, 20-40 lira arasi bile cx500'den cok daha iyi kulakliklar var. arastirmaktan okumaktan zarar gelmez.

diyorum ya kesinlikle 200 tl lik fiyatına değmez.Fakat o kadar da değil.Bunu okuyanlar bu kulaklığı çok abarttığımı zannediyorlar ama değil.Çok ÇOK ÇOK ÇOK ÜSTÜNLERİNİ DE BİZZAT KULLANDIM.dediğim gibi en fazla 140 tl kadar. v-moda nın nesini bu kadar beğendin onu da anlamadım mid perdelemesi çok fazla.Gerçekten çok kötü olsa tamam diyeceğim ama öyle değil 140 tl olsa fiyatını hakedecek bir ürün.mdr nc22 ile nasıl karşılaştırdın onu bile anlamadım.ülkemizde bu cx serisinin fiyatları ciddi anlamada yüksek.fakat dediğiniz gibi 40-50 liralık kulaklıklarla kıyaslanamaz..Yapmayın. ALLAH aşkına ya kulaklarınızda sorun var ya da kulaklıklarınız sahte. senden ricam cx 500 ünün resmini çekip gönderir misin böylece hepimiz şahit oluruz..

• Ben de diğer arkadaşlar gibi senin söylediğin kulaklıkları dinlemediğine inanıyorum yazdıklarına ve yorumlarına bakarak.. (Bir çok neden var açıklamamın anlamı yok)

O yüzden tavsiyem, daha işin başındayken yeni bir nick alıp foruma yeniden üye ol Ve bu sefer inşallah yapmadığın şeyleri yapmış gibi davranmazsın.
  • quote:

Ben de diğer arkadaşlar gibi senin söylediğin kulaklıkları dinlemediğine inanıyorum yazdıklarına ve yorumlarına bakarak.. (Bir çok neden var açıklamamın anlamı yok)

O yüzden tavsiyem, daha işin başındayken yeni bir nick alıp foruma yeniden üye ol Ve bu sefer inşallah yapmadığın şeyleri yapmış gibi davranmazsın.

Birşey söyliyeyimmi siz ya bu kulaklıkları kullanmamışsınız ya da bu forumda uzun süre kala kala artık kitleleşmişsiniz.Birisi doğru söyleyince hemen yalanlıyorsunuz.yazık insaf yapmayın etmeyin.az önce bir arkadaşa cx 500 ün var demek çek fotoğrafını gönder inanayım dedim adam resmen kayboldu ses seda yok.o zaman medem çok üstün kulaklıklar kullandınız çekin ulan fotolarını.çekin ve gönderin.ben kullandığım kulaklıkların bir ara fotosunu çekip koyacağım buraya ki ibret olsun insanlara.Yalanlayanlar da susar artık herhalde bu sayede.ok1907 demek ie8 kullandın çek gönder fotonu da inanayım ama merak etmeyin ben en kısa sürede koyacağım buraya fotoları...

• quote:

quote:

Neyse son bir kez yazayım Tabii ki orjinaldi cx500. Amerika gezim sırasında en büyük teknoloji marketlerin birinden 34.95$'a almıştım çok iyi hatırlıyorum. O kadar çok kulaklık almıştık ama birtek onun fiyatını hatırlıyorum nedense.Neyse, o fiyat 50tl ediyor ve o paraya iyi ama 150tlye monster turbine(cx500'ün 2-3 gömlek üstü) alabildiğini düşününce cx500 için 50-60 tl ideal gibi geliyor bana. Zaten yurtdışı sitelere bakarsan 50tl civarı fiyatlar görürsün. O paraya bile daha iyi bir sürü kulaklık var ama neyse. Sen hangi kulaklıkları kullandın bilmiyorum ama ie8 denedim dediğine göre cx500'e dönüş mümkün olmamalı artık(fiyatına göre bile olsa). Belki de ie8 sahteydi ne dersin?

Ben zaten cx 500 kullanmıyorum ki.ona bakarsan shure e 500 westone etmotic de kullandım o zaman da ie8 e dönüş olmamalı bırak onu hd 800 kullandım.(1-2 gün kadar)ne yapalım artık hiç mi kulaklık kullanmayalım .şimdi cx 300 ii kullanıyorum ne yapalım kütük mütük. shure e 500 alana kadar (ki 3-4-5 ay sonra) idare ediyorum..dijital delisi diye bir arkadaş var ondan idareten cx 500 alacaktım ama vazgeçtim.120 tl 120 tl dir shure ye ek olur o para da. o adama güvenebilirsiniz çünkü bilmiyormuş ayağına yatarak cx 400 ii ile cx 500 arasındaki farkı sordum doğru cevap verdi...
    not:hacı bırak ALLAH ını seversen monster de ne ayrıntı var ne de sahne derinliği cx 500 de bile dinlediğim bir şarkıda piyano çalan adamın sesi sanki vokalden 3 metre uzaktan geliyormuş gibi bir his veriyordu(3d) fakat monster turbine de bu derinliği çok az alabilmiştim.bence olay buraya geldiyse monster turbineden başka çok alternatif var.

Monster turbine ile cx500'ü bırak aynı kefeye koymayı aynı karede adının geçmesine izin vermek bile çok komik olur.... Üzgünüm.. Bende cx500 de var 400 de 300 de ie4 te hepsinide kullanmış biri olarak söyleyebilirimki sen bu kulaklıkları gerçekten dinlememişsin. Lütfen forumlarda 3-5 köşede duyduklarınla insanları yanıltmaya çalışma. Burada sana cevap veren insanlar yıllardır bu işin içinde. Monster Turbine'ı dinleyip cx500 daha iyi kanısına varan adama gerçekten gülerler. Sana çok birşey demeyeceğim. İngilizcen var ise biraz yabancı müzik sitelerinde gez. Oralara bir bak. Hatta çok birşey yapma direk olarak reviewlara bak. Verilen puanlara bak. Başkada birşey demeye gerek duymuyorum. Forumdakiler mümkünse bu arkadaşı kaale almasınlar. İnsanları yanıltman sana birşey kazandırmaz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.