Şimdi Ara

Creative Zen Aurvana vs Sennheiser IE 4 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
4.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Azizim

Shure yalıtım konusunda daha iyi olabilir ama sahne genişliği ve basslarda IE8 ile kıyaslanır mı karşılaştırmalardan belli oluyor. Ben Shure kullanmadım ama genel yorumlar IE8'in 530 dan sahne ve bass konusunda daha iyi olduğu söyleniyor. 10 kişi evet daha iyi 1 kişi ise daha kötü diyorsa çoğunluğa uymak daha akıl işi olarak düşünüyorum. Ayrıca 530'un 3 driverli olması IE8'den daha iyi olacağı anlamına gelmez. IE8 tek büyük driver kullanıyor ama 3 driverli 530'dan daha performans verdiği söyleniyor. IE8'imden memnunum özellikle sahne ve bass harika.

YAV SİZ ANLAMIYOR MUSUNUZ?YEMİŞİM KARŞILAŞTIRMALARI.BEN KULAĞIMA GELEN SESLERE BAKARIM.SİZ DE BIRAKIN ÖZENTİ GENÇLİK OLAYINI.AYRICA BEN SHURE 3 DRİVERLİ DİYE ÇOK BÜYÜK BİR FARK VERECEK DEMEDİM.SADECE 3 DRİVERLİ OLMASI MEVCUT OLAN SES KALİTESİNİ VE SAHNE DERİNLİĞİNİ DAHA DA ARTTIRIR DEDİM.ALLAH AŞKINA EĞER YORUM YAPACAKSANIZ BİR ÖNCEKİ SAYFADA YAZANLARI DA OKUYUN!!!!!!.İL SAYFADA YAPTIĞIM BİR YORUM:"not:7 driverli kulaklılar da var ama bu demek değil ie8 den daha iyidir."BU YORUMU İLK SAYFADA GECE 1-2 GİBİ YAPTIM.VE HİÇBİR ZAMAN BAKARSANIZ TÜM FORUMA, SHUREYİ BASS KONUSUNDA ÖVMEDİM.ÖVMEM DE ÇÜNKÜ KARARINDA DENGELİ BİR KULAKLIK.

• x-testers çok uzattın hocam. Seviyeyi de oldukça düşürdün maalesef. Uzatmanın alemi yok artık.
    Driver meselesine gelince 18 driver'a sahip aletler de var, sen canını sıkma. Gel gör ki bu iş kulak zevkine bakar. Biri izolasyon ister, sahneyi umursamaz... Kimi sahne ister, bass ister, tizleri umursamaz...

O yüzden; GEÇİNİZ EFENDİM...

ok1907'nin Senn. IE8'i vardı, bundan da emin olabilirsin.

Artık uzatmayın şunu gözünüzü seveyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-testers

quote:

Shure yalıtım konusunda daha iyi olabilir ama sahne genişliği ve basslarda IE8 ile kıyaslanır mı karşılaştırmalardan belli oluyor. Ben Shure kullanmadım ama genel yorumlar IE8'in 530 dan sahne ve bass konusunda daha iyi olduğu söyleniyor. 10 kişi evet daha iyi 1 kişi ise daha kötü diyorsa çoğunluğa uymak daha akıl işi olarak düşünüyorum. Ayrıca 530'un 3 driverli olması IE8'den daha iyi olacağı anlamına gelmez. IE8 tek büyük driver kullanıyor ama 3 driverli 530'dan daha performans verdiği söyleniyor. IE8'imden memnunum özellikle sahne ve bass harika.

YAV SİZ ANLAMIYOR MUSUNUZ?YEMİŞİM KARŞILAŞTIRMALARI.BEN KULAĞIMA GELEN SESLERE BAKARIM.SİZ DE BIRAKIN ÖZENTİ GENÇLİK OLAYINI.AYRICA BEN SHURE 3 DRİVERLİ DİYE ÇOK BÜYÜK BİR FARK VERECEK DEMEDİM.SADECE 3 DRİVERLİ OLMASI MEVCUT OLAN SES KALİTESİNİ VE SAHNE DERİNLİĞİNİ DAHA DA ARTTIRIR DEDİM.ALLAH AŞKINA EĞER YORUM YAPACAKSANIZ BİR ÖNCEKİ SAYFADA YAZANLARI DA OKUYUN!!!!!!.İL SAYFADA YAPTIĞIM BİR YORUM:"not:7 driverli kulaklılar da var ama bu demek değil ie8 den daha iyidir."BU YORUMU İLK SAYFADA GECE 1-2 GİBİ YAPTIM.VE HİÇBİR ZAMAN BAKARSANIZ TÜM FORUMA, SHUREYİ BASS KONUSUNDA ÖVMEDİM.ÖVMEM DE ÇÜNKÜ KARARINDA DENGELİ BİR KULAKLIK.

O zaman diğer kullanıcıların tercihlerine ve yorumlarına saygı duy. Övdüğün kulaklıkları başkaları beğenmek zorunda değil ayrıca eleştiri yapma hakkına da sahipler. Neden bu kadar yıpratıyorsun kendini. Madem 530 IE8'den iyi o seni bağlar. Birçok kullanıcının IE8 daha iyi demesi neyi değiştirecek. 100 kişi IE8 dese sen 530 diyeceksin çünkü zevkler tartışılmaz. Neden fotoğraf yayınlama konusunda ısrar ediyorsun yalan mı söylüyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: freedom36

x-testers çok uzattın hocam. Seviyeyi de oldukça düşürdün maalesef. Uzatmanın alemi yok artık.
    Driver meselesine gelince 18 driver'a sahip aletler de var, sen canını sıkma. Gel gör ki bu iş kulak zevkine bakar. Biri izolasyon ister, sahneyi umursamaz... Kimi sahne ister, bass ister, tizleri umursamaz...

O yüzden; GEÇİNİZ EFENDİM...

ok1907'nin Senn. IE8'i vardı, bundan da emin olabilirsin.

Artık uzatmayın şunu gözünüzü seveyim.

UZATIRIM KARDEŞİM.ADAM BİRŞEYDEN ANLAMIYOR GELMİŞ BANA ARTİSTLİK YAPIYOR BURADA.HD 800 KULAKLIĞI FİİO E5 İLE Mİ KULLANDIN DİYOR..BEN SİZE BU KULAKLIKLARIN BENDE OLDUĞUNU İSPATLAMAK İÇİN TAA GİDECEĞİM İSTANBULUN ÖBÜR UCUNA ARKADAŞIMA.ONU BUNU ANLAMAM EĞER GERÇEKTEN KULAKLIĞI SATTIYSA DA BULSUN O ARKADAŞI NETTEN.ONA RİCA ETSİN O DA BİR KAĞIDA NİCKİNİ YAZIP KULAKLIĞIN YANINA KOYSUN VE ÇEKSİN.İŞTE O ZAMAN GERÇEKTEN İNANIRIM.AYRICA DOSTUM 18 DRİVERLİ HANGİ KULAKLIK VAR YANLIŞ anLAMA BİLMİYORUM ÇÜNKÜ. GERÇEKTEN MERAK ETTİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-testers -- 28 Şubat 2010; 18:40:08 >

• Valla normalde çoluk çocukla uğraşıp foto falan yüklemezdim ama neyse hadi ekleyelim. Kusura bakma ama çok net çıkmamış. Ayrıca exif bilgilerinden bakıp benim N79 ile çekildiğini görebilirsin. İnternetten alınma olup olmadığını da araştırırsın artık.

http://img63.imageshack.us/img63/1424/16012010131.jpg

Hadi ben maç izlemeye gidiyorum gelince görüşürüz yine

Ayrıca senin gibi biri için sattığım arkadaşa ulaşıp nickimi yazdırıp foto mu çektircem. Bu fotoyu koyduğuma dua et sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 28 Şubat 2010; 15:10:52 >

• quote:

quote:

quote:

O zaman diğer kullanıcıların tercihlerine ve yorumlarına saygı duy. Övdüğün kulaklıkları başkaları beğenmek zorunda değil ayrıca eleştiri yapma hakkına da sahipler. Neden bu kadar yıpratıyorsun kendini. Madem 530 IE8'den iyi o seni bağlar. Birçok kullanıcının IE8 daha iyi demesi neyi değiştirecek. 100 kişi IE8 dese sen 530 diyeceksin çünkü zevkler tartışılmaz. Neden fotoğraf yayınlama konusunda ısrar ediyorsun yalan mı söylüyoruz.

ORASI BELLİ OLMAZ YALAN MI GERÇEK Mİ....BEN GÖRÜRSEM FOTOLARINIZI İNANIRIM BEN DE KOYACAĞIM.AYRICA DOSTUM BENİM SİNİRLENDİĞİM KONU BU DEĞİL.ADAM KULLANMAMIŞ SHURE E500 Ü GELMİŞ BANA BURADA KULLANDIM DİYE ELİNDEKİ İE8 İ KIYASLIYOR.YOKSA BANANE.HA GERÇEKTEN ŞUNU BİLSEM:ADAM İKİ KULAKLIĞI DA KULLANMIŞ.TAMAM O ZAMAN.ZEVKLER VE RENKLER TARTIŞILMAZ ASLA.BEN BEĞENİYORUM DİYE KİMSE BEĞENMEK ZORUNDA DEĞİL.HERKEZ BEĞENİYOR DİYE DE BEN BEĞENMEK ZORUNDA DEĞİLİM.AMA ADAM HAYATINDA SHURE E500 KULAKLIK TUTMAMIŞ BURADA O KULAKLIĞA ÇAMUR ATIYOR.BENİM DAVAM BUNUNLA.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-testers -- 28 Şubat 2010; 18:41:32 >

• ok1907'nin de vardı ama satmış. Benimde var.
  • quote:

ok1907'nin de vardı ama satmış. Benimde var.

BU SAATTEN SONRA ASLA İNANMAM NE ZAMAN NİCKİNİZİN YAZDIĞI BİR KAĞIDIN YANINDA ÇEKERSİNİZ.O ZAMAN İNANIRIM BEN ÇÜNKÜ ÖYLE YAPACAĞIM.
  • hemen yap o zaman adamda vardı sattı 375 liraya senin inanıp inanmaman bizim için hiç bişey .....
  • quote:

quote:

BU SAATTEN SONRA ASLA İNANMAM NE ZAMAN NİCKİNİZİN YAZDIĞI BİR KAĞIDIN YANINDA ÇEKERSİNİZ.O ZAMAN İNANIRIM BEN ÇÜNKÜ ÖYLE YAPACAĞIM.

İlla kapak olmak istiyorsun yani.
  • Pardon, isminden ötürü aklımda 18 olarak kalmış; 6+6 toplamda 12 sürücü var: UE 18 Pro

Bak herkesin kendine göre iyi kötü bir geçmişi var, bilgisi var. Ben burada adı geçen kulaklıkların birçoğunu dinlemedim belki ama iyi kötü nasıl sesler alabileceğimi/duyabileceğimi tahmin edebiliyorum. Onun için kimse de çıkıp burada desteksiz sallama ihtiyacı hissetmez. Hissedip sallasa bile mumu yatsıya kadar yanmaz, anlatabiliyor muyum?

Üstelik bir kulaklığı birkaç dakikalığına dinlemek ile o kulaklığı tanımış ve zevklerini uyduğunu anlamış olamazsın. Bu benim fikrim. Bir süre kullanıp sese ısınacaksın, derinlemesine tadacaksın ki ancak öyle. Ha ama öncesinde onlarca yorum ve inceleme okuyup, üstüne gider sevdiğin parçaları ve test edeceğin şarkıları yarım saat dinlersin , tamam bu benlik dersin.
    Senin bu aranjör arkadaşın ne ayak onu anlamadım. Elin bir şeyiyle gerdek hesabına dönmesin sonra olay?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ok1907

Dama hd800'u hangi ekipmanla dinledin diyorum amfi diyorsun. Amfo
    olacak tabi ama hangi amfi. Fiio e5 falan mı? IE8'imi başka bir sitede geçenlerde sattım. O siteyi bulup alan arkadasa sorabilirsin. Ayrıca bilgisayara geçince fotolarını koyarım eğer bu kadar kapak olmak istiyorsan

ABİ NAPTIN YAA NE FİİO SU KAFAYI MI YEDİN SEN. BU BAHSETTİĞİN KULAKLIK 300 OHM. FİİO GİBİ KİBRİT KUTUSU KADAR ŞEY ONA RANDIMAN VERİR Mİ? ARKADAŞIMIN STÜDYOSUNDAKİ MASA KADAR AMFİ İLE DİNLEDİM.AYRICA BIRAK BU İŞLERİ SATTIM AYAKLARI FALAN YEME BİZİ YEMEEEEE.EVET KAPAK OLMAK İSTİYORUM HADİ KAPAK ET BENİ.AMA EDEMEZSİN.NEDEN?ÇÜNKÜ KULAKLIK SENDE YOK VE HİÇ OLMADI DA.
    NOT:AZ ÖNCE DEMİŞSİN Kİ SHURE E500 3 DRİVERLİ OLSA BİLE ONDAN DAHA İYİ DEĞİLDİR. VE BENİM BİR KULAKLIĞIN DRİVERİ NE KADAR FAZLAYSA O KULAKLIĞIN SESİ DAHA İYİDİR GİBİ BİRŞEY SÖYLEDİĞİMİ VE BU İŞTEN ANLAMADIĞIMI İMA ETMİŞSİN."not:7 driverli kulaklılar da var ama bu demek değil ie8 den daha iyidir." BU İLK SAYFADA YAZDIĞIM YOURMDA BELİRTTİĞİM BİR CÜMLE. YA SEN CÜMLOELERİ İYİ OKUYAMIYORSUN YA DA BENİ KÜÇÜK DÜŞÜRMEK İÇİN BUNLARI OKUMAMIŞ AYAĞINA YATIYORSUN.YAPMA ETME AYIP.

ya ağzımı bozdurma bi git

• quote:

Orijinalden alıntı: freedom36

Pardon, isminden ötürü aklımda 18 olarak kalmış; 6+6 toplamda 12 sürücü var: UE 18 Pro

Bak herkesin kendine göre iyi kötü bir geçmişi var, bilgisi var. Ben burada adı geçen kulaklıkların birçoğunu dinlemedim belki ama iyi kötü nasıl sesler alabileceğimi/duyabileceğimi tahmin edebiliyorum. Onun için kimse de çıkıp burada desteksiz sallama ihtiyacı hissetmez. Hissedip sallasa bile mumu yatsıya kadar yanmaz, anlatabiliyor muyum?

Üstelik bir kulaklığı birkaç dakikalığına dinlemek ile o kulaklığı tanımış ve zevklerini uyduğunu anlamış olamazsın. Bu benim fikrim. Bir süre kullanıp sese ısınacaksın, derinlemesine tadacaksın ki ancak öyle. Ha ama öncesinde onlarca yorum ve inceleme okuyup, üstüne gider sevdiğin parçaları ve test edeceğin şarkıları yarım saat dinlersin , tamam bu benlik dersin.
    Senin bu aranjör arkadaşın ne ayak onu anlamadım. Elin bir şeyiyle gerdek hesabına dönmesin sonra olay?

GERDEK HESABI DERKEN???ANLAMADIM.

• tabi senin olmayan kulaklıkları bi yerden bul koy ya tamam en iyi sen biliyosun harcanma burda lütfen bulaşma burlara
  • quote:

quote:

quote:

İlla kapak olmak istiyorsun yani.

EVET KAPAK ET BENİ

• quote:

Orijinalden alıntı: Fakir_çocuk

tabi senin olmayan kulaklıkları bi yerden bul koy ya tamam en iyi sen biliyosun harcanma burda lütfen bulaşma burlara

SEN ANLAMIYOR MUSUN FAKİR ÇOCUK.BU SİTEDE ANLAMA ZORLUĞU VAR HERALDE.BİR KAĞIDA KENDİ NİCKİMİ YAZACAĞIM SONRA YANINA KULAKLIKLARI KOYACAĞIM.ANLADIN MI PAŞAM????İNŞALLAH SONUNDA ANLAMIŞSINDIR.
  • Sen kaşındın. AL SANA KAPAK.
     Creative Zen Aurvana vs Sennheiser IE 4

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fakir_çocuk

tabi senin olmayan kulaklıkları bi yerden bul koy ya tamam en iyi sen biliyosun harcanma burda lütfen bulaşma burlara

SEN ANLAMIYOR MUSUN FAKİR ÇOCUK.BU SİTEDE ANLAMA ZORLUĞU VAR HERALDE.BİR KAĞIDA KENDİ NİCKİMİ YAZACAĞIM SONRA YANINA KULAKLIKLARI KOYACAĞIM.ANLADIN MI PAŞAM????İNŞALLAH SONUNDA ANLAMIŞSINDIR.

ya tamam aferin inandım tamam kullanmış olabilirsin bi git tamam
  • quote:

Sen kaşındın. AL SANA KAPAK.

BENİM SENİNLE BİR ALIP VEREMEDİĞİM YOKKİ...SEN NEDEN CELLALLENİYORSUN?SEN NEREDEN GİRDİN ARAYA ONU DA ANLAMADIM. MADEM KOYDUN.NİCK İSMİN NERDE ?HANİ BİR KAĞIDA YAZACAKTIK FALAN??

• abi forum olarak bloklayalım başka bi yolla anlamaz tamam sen 1 numarasın müthişsin en iyi kulak kulaklık sende tamam
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.