Şimdi Ara

Creative ZEN BATARYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar zen in bataryası 1 dakika gidiyorAçtım içini bataryaya baktım.Buna uygun bir batarya arıyorum.
    Nerden alabilrim ve hangi batarya uygun olur?Önerileri bekliyorum (Yokmu şöyle 3000mah 3.7v lithium)
    Satabilcek arkadaşlardanda alabilirim
    Olmadı 2kablo cıkarıp 3lü pil yuvası bağlıyacağım

Orjinal Bataryası: 3.7 V LITHIUM ION POLYMER BATTERY 550mAh Özelliklerinde

Resim
     Creative ZEN BATARYA
     Creative ZEN BATARYA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARK_HYPNOSİS -- 18 Aralık 2009; 17:19:17 >

• kendi pilinin üstünde 3.7V 550 mAh yazıyor,daha uzun süreli kullanmak için mi 3000 mAh istiyorsunuz?Büyük olasılık karaköydeki elektronikçilerin olduğu yerde bulabilirsiniz yada çevrendeki elektronikçileri batarya pil satan yerleri bir dolaş
  • ay_derdi bakıyorum ama yok neyazikki bu tipde tel bataryaları var,veya akü olarak pil birleşimleri var.internettede pil dükkanlarında yok
  • Nokianın bataryalarını kullanabilirsiniz
  • nokia bataryasıda düşünülebilir aslında eğer ebatları uyum sağlarsa olabilir BL-5C 3.7V ama amper değerini bilmiyorum,eğer ebatları olmazsa samsungun bataryalarıda olabilir samsungun bataryaları genelde ince oluyor çünkü

edit:imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ay_erdi -- 22 Aralık 2009; 14:31:42 >
  • Resimdeki modelin pili uyarsa piliyle birlikte komple satarım. içi hiç açılmamış çok az kullanılmış.
     Creative ZEN BATARYA

*Ekran renkli değil. siyah display üzerine turkua renkte yazılar. ürünün rengi mor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarv -- 22 Aralık 2009; 10:06:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Creative ZEN Touch 20GB ACİL
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben nokianın bataryasını söktüm,telefon bataryası kadar boyutu var onu deniyorum.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARK_HYPNOSİS -- 18 Nisan 2010; 17:20:01 >
  • resmini koyabilirsen anlayan arkadaşlar daha çok yardımcı olacaklardır belki de şarj devresi olabilir
  • şarj devresi.kaliteli pil bekliyorum buldummu takıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.