Merhaba arkadaşlar yeni creative zen 4 gb mp3 aldım biliyorsunuz ki bu ürünün ekranı çok hassas bir yapıya sahip kılfsız kullanmak istemiyorum bakmadığım yer kalmadı ama kılıf bulamadım bu konuda bilgisi olan arkaşalar varsa nereden temin edeceğimde bana yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler... hepsiburada da bu kılıf var ama maalesef onların da stoklarında kalmamışhttp://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=98045&productid=bs3735
hiç mi bilen yok arkadaşlar satılmıyor mu türkiye de bu ürün ?
Bende araştırıyorum ama yok ZEN çok sattı türkiyede nasıl olurda case, derikılıf ve orjinal adaptörü gelmez ilginç gelse herkez faydalanır...
arkadaşlar bende şeffaf olanından var.. creative zen im bozuldu yaklaşır 1 ay falan kullandım bu kılıfla. Eğer arzu ederseniz gönderebilirim...
quote:
Orjinalden alıntı: suatay
arkadaşlar bende şeffaf olanından var.. creative zen im bozuldu yaklaşır 1 ay falan kullandım bu kılıfla. Eğer arzu ederseniz gönderebilirim...
çok iyi olur arkadaşım öyle bir imkanın varsa görüşelim hemen
hala görüşemedik kardeş....
quote:
Orjinalden alıntı: blackman26
quote:
Orjinalden alıntı: suatay
çok iyi olur arkadaşım öyle bir imkanın varsa görüşelim hemen