merhaba arkadaşlar.creative zen stone kullanmaktayım.telefonum toshiba t 608.benim merak ettiğim konu şu.telefonumun şarjı pc bağlantısı kulaklık girişi tek bir girişten oluyor.o girişte mp3 player daki gibi usb girişi.şarj aletinin üstündeki bilgiler ise şöyle; input: 100-240~ 50/60Hz 0.1A output:5v 0.5A 2.5W max
şimdi asıl soru şu.bben bu şarj aletiyle mp3 çalarımı şarj edebilirmiyim?pc nin usb çıkışından gelen elektrikle aynı olur mu?denemek isterdim ama cihaz bozulmasın diye korkuyorum.yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.saygılar
HEhe güzel fikir ama san kötü bir haber bende zen aldığımda ilk işim bunu denemek oldu maalesef olmuyor piyasada 20 ytl ye şarj aleti var orjinal creative için çok iyi 2 saatte şarj ediyor.
arkadaşlar moby-ps1800 die bi cihaz var electro world ve hepsiburada.com da satılıyor.Fiyatı yüksek ama tüm digital cihazları şarj edebiliyormuş hb den sipariş geçtim kullanıp bilgi veririm. bidolu şarj aletinden kurtulmak ve kesintisiz müzik dinleyebilmek ümidiyle!!!
Sadece 20 YTL'ye bütün cep telefonlarını ve Zentouch'ı şarj edebilen, pilleri USB'den dolan ve led'li elfeneri olan cihaz.