Şimdi Ara

Creative Zen Vision: M + Brainmavz M1 + Amfi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba.Benim bir kaç ufak sorum olacak.

Ben Brainwavz M1 kulaklık sipariş etmeyi düsünüyorum bu günlerde.Araştırdım baya.

Ayırdığım bütçe: 80-90 TL
    Önümde seçenek olarak Creative EP630 - Brainwavz M1 - Brainwavz Proalpha - Sennheiser Modelleri var..

- EP630 için boğuk diyorlar ve diğerleriyle karşılaştırdığımda mantıksız oluyormuş.
    - Proalpha Bass yoğunluklu bir kulaklıkmış M1'e göre.
    - Sennheiser ' ın 80-90 TL'lik modelleri yerine M1 tercih etmiş çoğunluk forumlarda falan.
    Ben de M1'e karar verdim sonunda.

1-) Sizin fikriniz nedir bu fiyata bu kulaklık uygun mudur ?

2-) mp4Nation'dan sipariş etmeyi düsünüyorum. Herhangi bir sahte ürün,dolandırılma ve benzeri olaylar olacağını sanmıyorum ama yine de sizden de bir güven belirtisi almak istedim bu site hakkında. ?

3-) Kulaklık amfileri hakkında çok bilgim yok.Bu yüzden yardımcı olursanız sevinirim. Ben player olarak Creative ZEN Vision M kullanıyorum. Brainwavz M1 kulaklık da aldığım zaman kulaklık amfisine de ihtiyacım olur mu,almaya değer mi? Alırsam cok bir farklılık hisseder miyim?

Yorumlarınız icin simdiden tesekkürler :)

• +++

Bu kadar konuya yazanlardan hiç kimse bu konu hakkında yorum yapamıyor mu ? Bu fiyata düzgün seçim yapıp yapmadığımı ve amfi ye ihtiyaç olup olmadığını soruyorum hepsi bu :)

- Kulakiçi alacağımdan; Bass kulaklarıma vurup kulağımı rahatsız etmesin ama sönük de kalmasın. Dengeli.
    - Bu fiyata Brainwavz doğru bir tercih mi ? Önereceğiniz baska kulaklıklar mı var yoksa ?
    - Dinlediğim Türler : Rock , Metal , Enstrumantal. Benim için ses boğulmamalı enstrumanlar ayrı ayrı hissedilmeli.

Tesekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frosttrapper -- 26 Nisan 2012; 16:28:33 >
  • ep630 çok kullandım. birkaç başka kulaklık denedikten sonra en son brainwavz m4'te karar kıldım. tavsiye istersen, bir sürü markanın bir sürü modelini öneren çıkacaktır. genelde çok kafa karıştırıcı bir durum, zira kulaklık işi hem kulağa hem göze hitap eden bir piyasa, her markanın onlarca modeli var.

ep630'u kafadan ele, cx300 türevlerini de bence eleyebilirsin. m1 ve proalpha için net bilgi veremem, kullanma imkanım olmadı; fakat m4'ün çok güzel bir rock & metal kulaklığı olduğunu söyleyebilirim. hard rock, enstrümental metal, çok güzel gidiyor.
  • Sennheiser ve ep630 u kesin ele. Bunun disinda ben brainwavz oneririm. Tiz agirlikli istiyorsan m3 kesinlikle daha onde. Ama m1 in basslarini duyamassin m3 te. Ben su an m4 kullaniyorum. Bass ve tiz dengede gibi ama bass daha onde sanki. Ben sana m3 oneririm.

Haa m4 un tizleri cok mu kotu. Bence degil . m1 ve ep 630 daki kulak tirmalamiyor m4.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prroze

ep630 çok kullandım. birkaç başka kulaklık denedikten sonra en son brainwavz m4'te karar kıldım. tavsiye istersen, bir sürü markanın bir sürü modelini öneren çıkacaktır. genelde çok kafa karıştırıcı bir durum, zira kulaklık işi hem kulağa hem göze hitap eden bir piyasa, her markanın onlarca modeli var.

ep630'u kafadan ele, cx300 türevlerini de bence eleyebilirsin. m1 ve proalpha için net bilgi veremem, kullanma imkanım olmadı; fakat m4'ün çok güzel bir rock & metal kulaklığı olduğunu söyleyebilirim. hard rock, enstrümental metal, çok güzel gidiyor.

Tesekkürler :)
    Evet yüzlerce model var bu fiyat aralığında bir süre sonra işin içinden çıkılmaz hale geliyor.Forumdaki her türlü konuyu okudum ama yardımcı olmaktan cok kafamı karıstırdı.Kendim konu acmaya karar verdim. Yoksa düsündükce karar veremiyorum :)

ep630u eledik tamamdır. Sennheiser hakkında hiç bir fikrim yok. O yüzden ancak model öneren olursa bakabilirim. Araştırmalarıma göre M4 ; M serisinin bana en cok hitap eden kulaklığı. Ama bütçem 80-90 lira ve M4 $69.50. O kadar ayırmak istemiyorum simdilik. İleride düşünüyorum daha iyi modeller almayı.

quote:

Orijinalden alıntı: anelka4411

Sennheiser ve ep630 u kesin ele. Bunun disinda ben brainwavz oneririm. Tiz agirlikli istiyorsan m3 kesinlikle daha onde. Ama m1 in basslarini duyamassin m3 te. Ben su an m4 kullaniyorum. Bass ve tiz dengede gibi ama bass daha onde sanki. Ben sana m3 oneririm.

Haa m4 un tizleri cok mu kotu. Bence degil . m1 ve ep 630 daki kulak tirmalamiyor m4.

Tesekkürler :)
    Evet ep630 elendi bile :) Benim özellikle dikkat ettiğim; bass'ın kulaklarımı rahatsız etmemesi. Yoğun bass lı kulaklıklarla dinlediğim zaman bir süre sonra müzik dinlemek işkence haline dönüşüyor. Ama hiç olmasın demek değil tabiki :) Tiz ve bass dengede olmalı. Dıp tıs dıp tıs club müzikleri dinlemeyi sevmediğimden zevk vermiyor :) Söylediğin gibi M3/M4 bana uygun olabilir ancak M serisinden bütceme tek uyan M1 gibi duruyor. :S

• +++
    Bekliyorum. !!
  • + + +
  • Bu kadar kulaklıktan anlayan bilen var , bir seçimde yardımcı olabilen yok mu?
  • Aldım kendi kafama göre bir seyler.
    Surda bikaç yıl önce biz koşardık milletin sorularının dertlerinin peşinden.Ara verdik foruma. Şimdi bir şey yazma zahmetinde bulunan yok. Lanet olsun böyle forum okuyucularına.
    Herkese iyi şanslar . Yardımcı olan iki arkadasıma da cok cok tesekkürlerimi sunuyorum.
  • Nedeni de bu zaten. Milletin peşinden koşma hevesleri tükendi artık. Herkeze aynı kulaklıkları tavsiye ede ede gına gelmiştir adamlara. Bana da cevap yazmıyorlar ama adamın biri 15 liraya mx80 almış mx80 aldım gençlerr demiş milletin ilgi odağı oldu. Çünkü değişik bir konuydu. Her neysd ne aldın kardeş?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

Nedeni de bu zaten. Milletin peşinden koşma hevesleri tükendi artık. Herkeze aynı kulaklıkları tavsiye ede ede gına gelmiştir adamlara. Bana da cevap yazmıyorlar ama adamın biri 15 liraya mx80 almış mx80 aldım gençlerr demiş milletin ilgi odağı oldu. Çünkü değişik bir konuydu. Her neysd ne aldın kardeş?

Ben bu konuyu açmadan önce eğer internetteki ve bu forumdaki bana yakın her türlü güncel konuyu okuyup ondan sonra hala aradığım 1-2 cevabı bulamadığımdan sorma gereksinimi duyduysam; e onlar da burda yardım etmek icin duruyorsa cevap yazacaklar. Doğru olan bu, biz de zamanında bilgim olan her türlü konuda yardım etmek icin cırpındık. Bu isler böyle. He bu kadar değiştiyse her şey yazıklar olsun ne diyim. Sitemim benim sorunumun cevapsız kalması değil kesinlikle, başta ilgisizlik.

Ben onlara onlarca insanın yaptığı gibi 'kulaklık tavsiyeeeee,lütfen,kulaklık söyleyin bilmem ne' diye konular açıp binlerce kulaklık arasından bana tavsiyelerde bulunmalarını istemiyorum. Yazarlar, beğenmez; alternatif bulurlar, beğenmez. Ama görüyorum ki öyle konulara bir sürü cevap atılıyor. Tek merak ettiğim 2soru vardı onlara da bilmem kaç gün geçti, gerek kalmadı artık. Anlamak zor.

Özelden atıyorum aldığımı,bilgilerini..

• Ben de monster turbine ve sansa clip+ almayı düşünüyorum. Amazondan ikisinide alırsam, gümrüğü yûzde 20 den hesaplayınca 350 lira buldum. Gümrük yûzde kaç alıyor bilen var mı?
  • sansa clip hakkında olumlu eleştiriler okudum. Ama söylediğim gibi uzun bir süredir uzak kaldığımdan mp3 ve kulaklık konusunda yeni ürünlerde hakim bir bilgim yok.

Ben telefon getirmeyi düsündüğümden araştırmıştım %20 yazıyordu. Ama unutma ki yakalanmama ihtimali de var. Mesela çok nadir bazı günler daha az denetim yaptıkları zamanlar oluyor. Ki bunlar da özel günlerde oluyor. Yılbaşı gibi. Öyle bir zamanı takip etmeye çalış ve sipariş verirken yakalanma şansını azaltmak için hediye paketi yaptırıp üzerine notlar yazdırabilirsin. Çok basit bir önlem ama sonucta ordakilerin ruh haline bağlı. İşe yarayabilir. :)
  • ne yani amazondan mary christmas yazılı notla göndermesini mi isticem bu ne yav :D
  • Evet öyle bi' nevi. Hediye paketi yapılmasını rica edebiliyorsun. Üstüne de bol bol not yazdırman fena olmaz. Bana da pek inandırıcı gelmemişti ama bunu yapıp sorunsuz geçirenlerin sayısı oldukca fazla :) Tabi hiç bir sey kesin çözüm değil. Ama sen yapabildiğinin en iyisini yapmayı dene. Denetimlerin azaldığı günleri de takip etmeyi unutma. Bi yerlerde orda burda duyarsın kesin yazarlar. Çok fazla mal geçişi olduğu zaman yoğunluktan sıkı denetleyemiyorlardır.
  • mp4Nation dan yılbaşında pro alpha almıştım kablosu acayip kaliteli çok memnunum kulaklıktan basları biraz diğer değerleri örtüyor bass ağırlıklı istersen proalpha öneririm.Site hakkında bir sıkıntı yaşamadım 1 ay içinde elime ulaştı kargo takip numarası ile ürünü takip ediyorsun buradan çok alan oldu sıkıntı yaşayan az sanırsam. Ayrıca millete lanet okuma bence yinede yazmıcaktım yazdım bir iki bişey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cém

mp4Nation dan yılbaşında pro alpha almıştım kablosu acayip kaliteli çok memnunum kulaklıktan basları biraz diğer değerleri örtüyor bass ağırlıklı istersen proalpha öneririm.Site hakkında bir sıkıntı yaşamadım 1 ay içinde elime ulaştı kargo takip numarası ile ürünü takip ediyorsun buradan çok alan oldu sıkıntı yaşayan az sanırsam. Ayrıca millete lanet okuma bence yinede yazmıcaktım yazdım bir iki bişey.

Tesekkür ederim. Alısverisimi coktan yaptım. Gelmesini bekliyorum.

Yine de yazmıycaktım yazdım bir iki bişey ne demek ya.? Forum yardım etme yeri. Madem bilgin var bu konuda,bildiklerini yaz ki biraz işini kolaylaştır insanların. Burda kötü duruma düşen,bu kadar insandan iki cümle alamayan benim. Sen bana 'yazmıycaktım ama..' diyorsun. Bu yazmama isteği ne böyle , elleri mi cok yoruluyor yazanların,zamanlarını mı calıyorum,bir yardımları dokundu diye mi bu rahatsızlık.Merak ettiğim bikaç soruydu,yine ben suçluyum. Hale bak.

Bu konuyu kontrol etmiycem bir daha. Hala suçu bende bulabiliyorsanız bulun ne derseniz diyin,ne diyim.Ben susuyorum.
    Forumda bana veya herhangi birilerine yardımı dokunan herkese sonsuz teşekkür ederim. Hakkını veren herkese iyi çalışmalar,iyi şanslar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.