Şimdi Ara

Creators Update CS:GO Alt+Tab Yapınca Kitlenme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
3.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Creators update'den sonra CS GO'da şöyle bir durum vuku bulmaya başladı: "Oyun açıldıktan sonra ALT+TAB vb. tuş kombinasyonları ile oyunu aşağı inmiyor. Örneğin alt TAB yaptım. Oyun ekranında kitlenip kalıyor. Fan devri düşüyor. Diğer tuş kombinasyonlarını da denedim hiçbir hareket olmuyor. Ancak elektriği kesip yeniden başlatmalıyım ki bilgisayarı kullanabileyim. Steam'den dosyaların bütünlüğünü doğruladım kaç defa, düzelmedi. Windows güncellemeleri yapıldı. Sürücüler güncel. Araştırdım fakat böyle bir konuya rast gelmedim.

İşin acayip tarafı Age of Empires' da, Battlefield 1'de denedim oyun aşağı iniyor. Sadece CS GO'da bu sorun var. Çözüm için fikri olan ya da konuyla ilgili düşüncesini belirtmek isteyenlere teşekkür ederim.

• ALT+ENTER
  • Ejihov E kullanıcısına yanıt
    Yaratıcı bir cevap. Teşekkürler.
  • Hocam çözüm bulabildiniz mi =
  • CS:Go uyumsuz galiba windows 10 ile. Diğer oyunlarda sorun yoksa topu windowsa atamayız. CS:go yu uyumluluk modunu windows 7 veya 8 ayarlayın düzelmezse cs:Go ya bir patch gerekiyor olabilir.
  • Sorunu çözdüm diyebilirim. Sorun Nvidia'nın sürücüsünden kaynaklı. 381.89 sürümü Creators güncellemesinde %100 uyumluluk ile çalışmıyor. Eski sürümü kurarak sorundan kurtuldum. Nvdia'nın sorunu görüp çözmesini beklemekten başka çare yok. Sadece ben değil bir çok kullanıcı çeşitli oyunlarda çeşitli sorunlarla karşılaşıyor ve sürücülerini geri döndürerek sorunlarını çözdüklerini okudum çeşitli platformlarda.
  • Vay be bende bir süredir kendi kendime ne oldu la buna şimdi dedim. Windows insider kullanıcısıyım beta sürümler parça güncelleme halinde değil bütün olarak geliyor.

Bugün bir tane daha insider geldi onda da CS Go sorununu çözdüklerini yazıyorlardı. Demek ki Windows güncellemesinde bir sorun varmış gerçekten.

Yarın tekrar deneyeceğim. CS Go alt tab sorununu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS:GO Masaüstüne atma problemi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dostum bendede aynı sorun oldu 381.65 sürücüsünü kurdum yine aynı durum ne yapabilirim ?
  • Windows tuş+ tab yapıcaksın ardından yeni masaüstü sayfası açacaksın sonra görev yöneticisinden oyunu durduracaksın pc kapatmana gerek kalmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows +tab yapınca zaten kitleniyor usta.

Çözümü şu şekilde buldum: C:Steam deki cs go nun klasör ünde cs go.exe'nin uyumluluğunu win 7 ye çektim. Düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesaydin1 -- 5 Şubat 2018; 15:16:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.