Şimdi Ara

Creek Evolution 100a ile Rega Elicit-R karşılaştırması yapan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aranızda bu iki amfiyi dinleyen varmi ses karakterleri nasıl ve hangisini tercih etmiş olursunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Elicit-r kullanıcısı olarak diyebilirim ki sesi önde ve güçlü. Ve sadece hop için. Kulaklık çıkışı yok.
    Ama 100a'da da bunda olmayan balanced girişler var. Eğer balanced çıkışı olan ekipmanınız varsa mantıklı bir tercih olabilir.

Ayrıca biri İngiliz diğeri Amerikan. Ses olarak mutlaka ki farklar olacaktır. Benim tercihim ingiliz sesinden yana.
  • Mair kullanıcısına yanıt
    Hangisi Amerikan?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bildiğim kadarı ile ikiside İngiliz markası.

• nadeto kullanıcısına yanıt
    Doğru, yanlış görmüşüm pardon.

• quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Hangisi Amerikan?

Bots 711.

• Rega Elicit-r sahibiydim Creek de dinledim...

Elicit-r tizde çok detaylı, açık çalan, tiz mid bass arasında dengeli, dinamik, ve pikap girişi bir çok fono pre ampliyi gölgede bırakan ciddi bir ürün. Ton olarak zarif tonlara sahip. Bana eksik gelen yönü buydu. Proac hop ile eşleşirseniz muhteşem bir sonuç alırsınız. Biraz tone katmak içinde creek cd player ekleyebilirsiniz.

Creek ampliler genel karakter olarak tizde daha az detaylı, biraz kapalı, buna karşın mid bass bölgesinde ton olarak çok daha keyifli çalan ampliler. Evo5350 denemiştim evo100a ile kıyaslamadım ancak evo bass'a basarak çok tiz çalmayan bir ampli idi. Evo 100 sanırım tiz konusunda daha başarılı ancak bir elicit değil.

Müzikte tizde detay ve açık zarif sunum seviyorsanız tercihiniz Elicit. Tonlu, mid tarafı tatlı ve önde, daha dingin biraz kapalı bir ses seviyorsanız Creek bu konuda muazzam. Firmalar ses anlayışlarını diğer ürünlerinde de sürdürdüğü için Elicit'te Apollo yerine Creek cd player tam aradığım tonu vermişti. Tam tersi olarak creek amplide de apollo daha başarılı olur. Tabi hoparlör tercihiniz de konuyu değiştirebilir. Elicit proac ile tonal olarakta daha fazla keyif veriyor...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.