Şimdi Ara

CRESYN C750E (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
4.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bence çok faydalı bir karşılaştırma olmuş. açıkcası cx300 2 ile çok karşılaştırmıştım ve cx300 2 yi hiç kullanma şansım olmadığından cresyn i aldıktan sonra acaba diye düşünmedim değil.

metal ve rock konusunda katılıyorum. seslerin net ayrılması ne kadar güzel olsada bazen abartı öne çıkan bir zil sesi biraz müziği bozabiliyor.
    bide bu kulaklık flac sız olmuyor ama tüm müzik arşivimi flac a çevirmek için yeni hdd almam gerekicek gibi :) (flac için kaynak bilenler mesaj atabilirse çok sevinirim )

ben birde cresyn c750e için ne gibi eq ayarları kullandığını merak ediyorum. aylardır kullanıyorum ama istediğim gibi eq ayarlarını hala oturtamadım.
    müzik türlerine göre kullandığın eq ayarlarını yazabilirmisin lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bor_kar

AKG 330 , CX 200 2 , CX 300 2, Cresyn C 750e

AKG K 330 : Tizler canlı ve kaliteli, özellikle zil seslerinde kalitesini ortaya koyuyor, mid seslerin canlı, dengeli ve tizler gibi kulağı rahatsız etmeyen tatlı bir havası var. Ama iş bas seslere gelince kulaklık çuvallıyor, basları seçmek mümkün değil, tiz ve midlerin altında eziliyor. Bu beni çok rahatsız etti, Türkiye fiyatını(160ytl) kesinlikle haketmeyen bir ürün. Eğer bu ürün akg k324 ün basları iyileştirilmiş haliyse...........

CX 200 2 : Fiyatının hakkını veren bas ağırlıklı bir kulaklık, baslar bazen baş ağrısı yapsada ekodan küçük ayarlara iyi tepki veriyor, tizlerde kayıplar var, bas sesler de yapaylık bir miktar, en güzel yanı sesleri birbirine karıştırmadan verebiliyor.

CX 300 2 : Tiz, mid ve baslar dengeli, dinlediğimde en sevmediğim yanı tizlerin ve midlerin aşırı yapay ve ince olması, Sesi orta seviyenin üstüne çıkarınca herşey birbirine giriyor, Bu dört kulaklık içerisinde en kaliteli ve dengeli bas sesini veriyor.

Cresyn C 750e : Mid ağırlıklı bir kulaklık, midler bas ve tizlerin karakterini etkiliyor, baslar sert, bu dört kulaklığın içerisinde esntruman ayrımını en iyi yapan kulaklık, new age, klasik, fantazi, solo, pop vb. müziklerde eko ayarı ile keyif verici hale geliyor, Aşırı ayrınlıtı ses vermesi metal ve rock müzikte tam tersi rahatsız edici oluyor, metal ve rock severlerin görünce kaçması gereken bir ürün,
    Yine bu dört kulaklık içerisinde sahnesi en geniş olan.

Şu anda elimde akg 330 ve cresyn C 750e var, cx 200 2 kardeşimde, cx 300 2 arkadaşımda. Ben akg yi rezalet basları yüzünden rafa kaldırdım.Cresyn 750e hepsini içinde enstruman ayrımı ve ne kadar tiz ve baslarında kayıpları olsada keyifle dinlenilebilir bir kulaklık,

Creyn hakkında yazdıklarımda, diğer kulaklıkları dinledikten sonra buyuk hata yaptığımı anladım.

Bu arada cresynb C 230e tam bir film kulaklığıymış,

Samimi bir inceleme olmuş.. Güle güle kullanın..

• Arkadaşlar bende almayı düşünüyorum.Hele yorumları görünce kesin kararımı verdim. 1 ay öncesine kadar Creative EP630 kullanıyordum sağ kulaklık vefat etti maalesef. 1 yıl olmuştum henüz. Biraz çabuk oldu. Neyse...

Soracağım şey ses yüksekliği. Yüksek sesde bozulma yapmayan bir kulaklık arıyorum. Kullandığım Creative 106 dB iken bu 97 db. Acaba çok bir fark yaratır mı?
  • 3 defa ep630 öldürdüm hepside 1 senden sonra otomatik olarak ömrünü bitiriyor şimdide Cresyn c750E yi denicem
  • Yok mu arkadaşlar cevap?
  • son seste uzun süre dinleyebileceğini sanmıyorum. yalıtımı çok iyi ve ses yüksekliği tatmin edici. eskiden yüksek seste dinlerdim (dinlediğimi sanırdım) ama bu kulaklıkla eskiden kullandığım ses seviyelerinin neredeyse yarısını kullanıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.