Şimdi Ara

CRESYN C750E

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
4.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HB sitesinde tesadüfen konuda belirttiğim kulaklığı gördüm. Çok bilinen bir marka olmasa da incelediğim birkaç web sitesinde bu firmanın aslında uzun süredir bu işi yaptığını, Cowon mp3 çalarlara kulaklık ürettiğini ve hatta Creative için OEM kulaklık üretimi yaptığını öğrendim. Türkiye'de de birçok modeli bulunan (Türkiye'de bir distribütörü de bulunuyor sanırım) bu markanın C750E modeli armatürlü bir sürücüye sahip (westone, Shure, Ultimate Ears ve etymotic markalarının birçok modellerinde olduğu gibi).

Bu model ( ve hatta marka ) ile ilgili internette (firmanın kendi sayfası da dahil olmak üzere) çok fazla yorum bulamadım. Ancak birkaç yerde okuduğum yorumlar hiç de fena olmadığı yönünde. Örneğin bir sitede Westone UM1 ile karşılaştırmışlar. (http://whichpair.com/2009/02/07/cresyn-750e-earphones-review-sound-comparsion-with-westone-um1-earphones/ )

Ürünün HB 'deki fiyatı 100 TL 'ye yakın (%50 indirim yapmışlar) (http://www.hepsiburada.com/cresyn-c750e-kulakici-kulaklik-siyah-/productDetails.aspx?categoryid=520&productid=bd850926). Avrupa'daki satış fiyatı ise 80$ civarında sanırım.

Bana özelliklerine göre uygun fiyatlı ( Westone, Shure, Etymotics'e göre.. ) bir ürün gibi geldi. Paylaşmak istedim.

Bu kulaklığı ya da aynı marka başka bir kulaklık kullanan biri varsa buraya yorumlarını yazabilir mi ? Özellikle yukarıda bahsettiğim isim yapmış marka/model kulaklıklarla kıyaslayabilirseniz çok iyi olur.

Bu konuda deneyimli arkadaşların da kulaklığın frekans genişliği vs. gibi teknik özelliklerini yorumlaması yol gösterici olabilir.

İyi forumlar...

• Hiç fikri olan yok mu?

Bende bu kulaklığı almayı düşünüyorum..
  • Birisi alip deneyecek.
    Pek sansimiz yok sanirim
  • Bu markanın alt modellerinden biri olan CRESYN E630RL modelini Creative EP630 ile kıyaslamışlar genellikle ( isim benzerliğine dikkat ). Ve bunun fiyatı da 25 TL. Doğru orantı kuracak olursak 100 TL'lik model de sanki baya bir kalite sunacak gibi :) (ki incelemeler de iyi olduğu yönünde)

Ben de almayı düşündüm, hatta sipariş bile verdim ama sonra iptal ettim. Kalitesi daha garanti olan bir kulaklığı deneyerek aldım.

Ama birisi bu kulaklıktan alıp deneyecek olursa lütfen görüşlerini yazsın, hala merak ediyorum.
  • Fiyatı neredeyse 100 lira denemek için biraz riskli.. Meda markt'ta satılsaydı;sizler için deneyip,iade ederdim..
    Şaka bir yana sesi weston 1 ayarında olduğunu bilsem hemen siparişi verirdim..
  • kulaklık için 30 tlden fazla veremem.
  • değerleri creatvden çok daha düşük. ama düşük olmasının ne anlama geldiğini bilmiyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: lizkin

Bu markanın alt modellerinden biri olan CRESYN E630RL modelini Creative EP630 ile kıyaslamışlar genellikle ( isim benzerliğine dikkat ). Ve bunun fiyatı da 25 TL. Doğru orantı kuracak olursak 100 TL'lik model de sanki baya bir kalite sunacak gibi :) (ki incelemeler de iyi olduğu yönünde)

Ben de almayı düşündüm, hatta sipariş bile verdim ama sonra iptal ettim. Kalitesi daha garanti olan bir kulaklığı deneyerek aldım.

Ama birisi bu kulaklıktan alıp deneyecek olursa lütfen görüşlerini yazsın, hala merak ediyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Grado GS1000e
    4 yıl önce açıldı
    Philips FW535C
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ozelliklerini de ekleyim...

* Ürün Kodu: CS-C750E

* Kapsül: Kapalı tip, dengeli armatür sürücü
    * Sürücü boyutu: 4.3 x 6.3mm (kare tip)
    * Frekans Aralığı: 8Hz - 27kHz
    * Empedans: 24 ohm
    * Hassasiyet: 97dB/mW
    * Max. Güç Girişi: 80mW
  • ben CRESYN E630RL'nin özelliklerinden bahsetmiştim. senin aklın CS-C750E'de kalmış. acaba CS-C750E'nin ismi hangi modeli hatırlatıyor. bir de hb panasonic var. PANASONIC RP-HJE300E.

quote:

Orjinalden alıntı: erdal312

değerleri creatvden çok daha düşük. ama düşük olmasının ne anlama geldiğini bilmiyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: lizkin

Bu markanın alt modellerinden biri olan CRESYN E630RL modelini Creative EP630 ile kıyaslamışlar genellikle ( isim benzerliğine dikkat ). Ve bunun fiyatı da 25 TL. Doğru orantı kuracak olursak 100 TL'lik model de sanki baya bir kalite sunacak gibi :) (ki incelemeler de iyi olduğu yönünde)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdal312 -- 24 Mart 2009; 17:18:34 >

• Iyi de konuyu acan kisi olarak ben C750 hakkinda yorum ve kiyaslama rica etmistim. Dogal olarak da onun ozelliklerini yazdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lizkin -- 24 Mart 2009; 19:15:45 >
  • tamam da konuyu açan kişi olarak CRESYN E630RL hakkında da yorum yazmışsın. ben de ona cevap olarak yazdım. nitekim alıntı yaptığım mesajda da CRESYN E630RL geçiyor.
  • O mesajdaki amacim farkliydi ama canin sagolsun. Seni de kirmayalim, artik CRESYN E630RL 'yi de konuya dahil edelim

CRESYN E630RL'yi de kullananlar goruslerini paylasabilirse ozellikle Creative EP630 ile karsilastirabilirse guzel olur.

Herkese iyi forumlar
  • çok güzel. CRESYN E630RL'ın Frekans Aralığı: 20Hz - 20kHz creative ep 630'unkiyse 6Hz ~ 23kHz. bunun anlamı ne. değerler böyleyken creseyn e630rl'nin creative'den üstün olma ihtimali var mı? 2 senedir creative 630 kullanıyorum. sesine bir diyeceğim yok. ama kulağımı acıtıyor. en küçük kulaklık çorabını bile kullansam kulağıma büyük geliyor. bu nedenle farklı bir kulaklık arayışına girdim. Hassaiyet değerleri bakımından da creative çok üstün creseyn 97dB @ 1kHz, # creative: 106dB. bizzat deneyenlerden bizi aydınlatanlar olursa çok iyi olur.
  • Bugün c750e aldım hayatımda hiç bukadar temiz sesle müzik dinlememiştim kulaklığın hassasiyeti mükemmel tarif edilemez sesler çok ayrıntılı ve net geliyor. daha öncede kulakiçi kulaklıklar kullanmıştım ama hiçbiri bu kulaklığın verdiği ses kalitesini veremiyor fiyatı tabiki bu özellikler göz önüne alınınca halıyle biraz yüksek ama buna değer
    kesinlikle tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaankocabay

Bugün c750e aldım hayatımda hiç bukadar temiz sesle müzik dinlememiştim kulaklığın hassasiyeti mükemmel tarif edilemez sesler çok ayrıntılı ve net geliyor. daha öncede kulakiçi kulaklıklar kullanmıştım ama hiçbiri bu kulaklığın verdiği ses kalitesini veremiyor fiyatı tabiki bu özellikler göz önüne alınınca halıyle biraz yüksek ama buna değer
    kesinlikle tavsiye ederim

bass seslerde nasıl kulaklık ? yüksek seslerde bozulma oluyormu ?
  • kaankocabay arkadaşım almış olduğun CRESYN C750E kulaklık ile ilgili burada bir incele yapabilirsen çok sevinirim. Ben creative ep-630, sony mdr-nc22, mx 160, koss ksc-75 kullandım ve birtane de bundan almak istiyorum. Bu saydığım kulaklıklardan bildiklerin varsa almış olduğun kulaklığı karşılaştırabirilmisin şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uyutucu -- 4 Nisan 2009; 22:04:56 >
  • Daha önce kullandığınız kulaklıkların marka-modeli ya da en azından seviyesi hakkında bilgi verirseniz çok iyi olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uyutucu

kaankocabay arkadaşım almış olduğun CRESYN C750E kulaklık ile ilgili burada bir incele yapabilirsen çok sevinirim. Ben creative ep-630, sony mdr-nc22, mx 160, koss ksc-75 kullandım ve birtane de bundan almak istiyorum. Bu saydığım kulaklıklardan bildiklerin varsa almış olduğun kulaklığı karşılaştırabirilmisin şimdiden teşekkürler.

daha önce kullanıpta memnun kaldığım tek kulaklık sonyericson w810 telefonumun içinden çıkan kulakiçi kulaklıktı bu kulaklık ondan bariz şekilde daha iyi mesela bazı şarkılarda duyamadığım çok zayıf sesleri bile duyabildim
    frekans aralığının genişliğinin etkisi olsa gerek
    baslardan bahsetmeye bile gerek yok zaten oldukça tatmin edici.
  • AKG hüsranından sonra hepsiburada.com dan Cresyn c750 e siparişi verdim bakalım sonuç ne olacak... Geldiğinde kulaklığı merak edenleri biraz olsun aydınlatmaya çalışırım. Bu kulaklıkta %50 indiriminde son 4 gün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nietzsche_01 -- 6 Mayıs 2009; 14:10:16 >
  • nietzsche_01 kardeş kulaklık eline geçince bizi aydınlatırsan çok memnun olurum. Daha önce creative ep-630 kullandım fakat ses bana çok dengesiz geldiği için sattım. Şu an mx-160 ve koss ksc-75 kullanıyorum. Dolabımda birtane sony mdr-nc22 duruyor. Birtane de bu kulaklıktan almayı düşünüyorum. Yardımların için şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.