Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Crisis 3 Dx10 Desteği için imza kampanyası...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.change.org/tr/kampanyalar/crytek-have-crysis-3-support-dx-10-10-1

İhitacınız olmasa bile destekleyin 1 dakikadan fazla zamanınızı almaz...

• Bu herifler önce ekran kartlarını satıp sonrasında DX10'a destek verebilirler. Bende eski ekran kartımın üzerine otururum o zaman.
  • oyunda cok sorun var

c2 de bu kadar yoktu valla c2 dahamı iii ne

ben imzamı attım bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xomerxxx -- 4 Mart 2013; 17:42:22 >
  • haha çok beklersiniz
    "so I can buy and play the game." sizin gibiler iyi bilirim ben oyunu malum sitelerden indirip sonra bir daha yüzüne bakamyan tiplersiniz.ay ben bf3ü bitirdim hiç güzel değildi .s .s.s.s diyenler de sizsiniz adamlar korsanı minimize etmek için çalışmalara başlıyo umarım bu iş burada kalmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'AndJusticeForAll

haha çok beklersiniz
    "so I can buy and play the game." sizin gibiler iyi bilirim ben oyunu malum sitelerden indirip sonra bir daha yüzüne bakamyan tiplersiniz.ay ben bf3ü bitirdim hiç güzel değildi .s .s.s.s diyenler de sizsiniz adamlar korsanı minimize etmek için çalışmalara başlıyo umarım bu iş burada kalmaz

ben beklerim çünkü monster var bu arada crysis 3 win 8 de açıyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda ML -- 4 Mart 2013; 19:14:35 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.