Şimdi Ara

[>>>>>>>CriSTaLMU<<<<<<<]BAŞLIK BURADA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
1.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar Admininn Elektrikler GittiOndan Offline ELEKTRIKLER GELDIGI AN ONLINE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaLNıZLoRD -- 6 Mart 2007; 18:22:51 >
  • Yalnızlord msne gelirmisin 2 dk..
  • La Dersteyim2 Dakka Hoca Mudur Cagırdı Bakam Dedim Neyse BBAMA MSJ atti elektrikleri gitmis
  • ok tamam :D... neyse sana kolay gele :D...
  • quote:

Orjinalden alıntı: YaLNıZLoRD

Arkadaslar Admininn Elektrikler GittiOndan Offline ELEKTRIKLER GELDIGI AN ONLINE

Biz Bunları Küçükken Yapioduk Sen KüLahıma AnLat bunLarı
  • wayyy küçükken yapıyormuşş adama bak beee.Harbiden adam olmuşsun ya sen
  • Kardeş kimsenin kimseyle kini yok ne diyorum ben varım bana yalan söylemezler heralde düşünmen bile gerekmez lucifer aynı serverda da kastık senle..
    İnsanlık hali elektirkte gidebilir ne bilim Allah korusun beterin beteri vardır.

...CriSTaLMu TeaM...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hayber

wayyy küçükken yapıyormuşş adama bak beee.Harbiden adam olmuşsun ya sen

eet adam oldum böle milleti bari kandırmayın o kadar kişi heyecanlı bi şekilde serverin açılmasını beklio.ya serveri kapatın açmayın yada düzgünce açın bu kadar elektrik kesintisi olmaz bile ! her 2 günde bi elektrik kesilcekse işimiz war !!!!!!!!!!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: muonline için

Kardeş kimsenin kimseyle kini yok ne diyorum ben varım bana yalan söylemezler heralde düşünmen bile gerekmez lucifer aynı serverda da kastık senle..
    İnsanlık hali elektirkte gidebilir ne bilim Allah korusun beterin beteri vardır.

...CriSTaLMu TeaM...

eet Dostmuda Kasmıştık AMA DOSTMUDA BÖLE BİŞE OLMADI UĞUR ABİ SABAH 9:30 Da AÇİODU SERVERİ GECE 00.00 Da KAPATİODU SERVERİN BU SAATLER İÇİNDE KAPANDIGINI 2 3 DEFA GÖRDÜM ODA ADSL YÜZÜNDENDİ HATIRLATIRIM !!!!!!!

• tamam sinirlenmeye gerek yok.Lucifer acılcak elektirler bi gelsin msnde de yok adam harbiden elektrikler gitti..
  • Lucifer demek adam oldun öyle mi?Madem adam oldun adam akilli dinlede anla bizi oke?
    Serverde degisiklikler yapıldı ve tam sereri açıcakken elektrikler gitti.Elektrikler gelsin açıcaz ama leketrikler geç saatte gelirse açılmayacak...Yarın sabah açılacak.Anladın mı adamım?

CristalMu-Team Serverdeki Bütün Arkadaşlara Başarılar Diler...
  • bana öle adamım falan konuşma n00b toz ol hadi
  • Şunuda ekleyelim arkadaşlar kesinlikle;
    -küfür eden,
    -bir baskasini assagilayıcı kelimeler kullanan,
    -Adminden "hayır" kelimesini duydukdan sonra yardım etmesi konusunda ısrar eden,
    -Admine party atan,
    **Charlar 3 Gün Süreyle Banlanır...
    -Programla kasan,
    -Edit yapan,
    -Dupe yapan,
    -Başka oyun sunucularının reklamlarını yapan,
    -Serveri aşşağılayıcı sözler kullanan,
    **Charlar Süresiz Banlanır...

>2 Haftada Bir Kurallarımıza Saygı Duyup Kuralların Dışına Çıkmayan Playerler Ödüllendirilecektir...

>Serverde cektiginiz SS'leri (fotoları) leader_erhan@hotmail.com adresine atabilirsiniz!!!

>Serverimiz Bir Daha Res Görmeyecektir...Ve Gerekli Çoğunluk Toplandığında 7/24 Online Olacaktır...
  • Serverin Client 97d+99 i mi Yoksa 97TR Mi??????
  • 97d+99i clienti uygulanmaktadır serverimizde...
  • Şunuda ekleyelim arkadaşlar kesinlikle;
    -küfür eden,
    -bir baskasini assagilayıcı kelimeler kullanan,
    -Adminden "hayır" kelimesini duydukdan sonra yardım etmesi konusunda ısrar eden,
    -Admine party atan,
    **Charlar 3 Gün Süreyle Banlanır...
    -Programla kasan,
    -Edit yapan,
    -Dupe yapan,
    -Başka oyun sunucularının reklamlarını yapan,
    -Serveri aşşağılayıcı sözler kullanan,
    **Charlar Süresiz Banlanır...

>2 Haftada Bir Kurallarımıza Saygı Duyup Kuralların Dışına Çıkmayan Playerler Ödüllendirilecektir...

>Serverde cektiginiz SS'leri (fotoları) leader_erhan@hotmail.com adresine atabilirsiniz!!!

>Serverimiz Bir Daha Res Görmeyecektir...Ve Gerekli Çoğunluk Toplandığında 7/24 Online Olacaktır...

>SİZLERDEN TEK İSTEĞİMİZ SERVERİMİZE SAHİP ÇIKALIM VE KURALLARA UYALIM...

>SERVERİMİZ DİĞER SERVERLER GİBİ 2 GÜNLÜK DEĞİLDİR VE KAPANMAYACAKTIR...

>GÖNÜL RAHATLIĞIYLA KASABİLİRSİNİZ...

HAYBER

• Arkadaşım ben 26 yaşındayım ve evliyim lütfen dediğin kelimelere dikkat et sevinirim...
  • aga server eskiden manyakdı sm y fulledim ds set dizdim siz serverı ya kpatdınız yada res attınız.Bütün emekler gitti amk
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hayber

Arkadaşım ben 26 yaşındayım ve evliyim lütfen dediğin kelimelere dikkat et sevinirim...

Adam dogru sölüyor Lucifer..Biraz daha dikkatli olalım.

...CriSTaLMu TeaM...
  • Arkadaslar Serverın Kapalı Olma Nedeni Adminn Trafo Bozulmus o Yuzden Yarın Hallederse Belediye ON OLUCAK

SAYGILAR

TESEKKULER
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.