Şimdi Ara

[>>>>>>>CriSTaLMU<<<<<<<]BAŞLIK BURADA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
1.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cristamu yeni serverımız arkadaslar gelmenizi tavsiye ederim.
    Gerçekten güzel server.Eglenmek için oynamak için zevk almak için güzel server.
    Eger bu serverıda 2 aylık server görüyorsanız ayıp etmiş olursunuz bu serverın içinde bende varım.
    İnanın çok zevkli ve uzun süreli server olacak inşallah ufak problemler var halledildikten sonra serverımız tamamen açık.
    Siz de zevk almak istiyorsanız sizde eğlenmek istiyorsanız gelin http://cristalmu.sytes.net...

Herkese Saygılar... Kolay Gelsin...

...CriSTaLMu TeaM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muonline için -- 6 Mart 2007; 8:23:57 >

• Su Anda UFAK TEFEK Problemler var Onlari Hallediyoruz Sonra Online
  • quote:

Orijinalden alıntı: YaLNıZLoRD

Su Anda UFAK TEFEK Problemler var Onlari Hallediyoruz Sonra Online
    beyler isterseniz acele edin akşama at yarışı yaptırcam :D.. hehe :D.. cok deli yarışlar yaptırcam gelin görün size hikaye masal ne isterseniz anlatıcam :D.. muahaha.. akşam bomba gibi geliyorum sizde gelin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: muonline için

beyler isterseniz acele edin akşama at yarışı yaptırcam :D.. hehe :D.. cok deli yarışlar yaptırcam gelin görün size hikaye masal ne isterseniz anlatıcam :D.. muahaha.. akşam bomba gibi geliyorum sizde gelin..

Alıntıları Göster
    serwer acık olsa gelcezde:))

• quote:

Orijinalden alıntı: lars ulrıch

serwer acık olsa gelcezde:))

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar serverimiz gerçekten çok güzel.Bütün mu-online tutkunlarını serverimize bekliyoruz...Herkeze başarılar...

CristalMu-Team
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayber

Arkadaşlar serverimiz gerçekten çok güzel.Bütün mu-online tutkunlarını serverimize bekliyoruz...Herkeze başarılar...

CristalMu-Team

Alıntıları Göster
    ya acılsa gelcemde acmıonus :S:S
  • quote:

ya acılsa gelcemde acmıonus :S:S

Alıntıları Göster
    açılmak üzere arkadaşım serverin daha iyi olması için ayarlar yapıldı birazdan açılacak.Açılıncada serverde çok güzel hediyeler sizleri bekliyor olacak...Kaçırmayın derim ben...Online olmayan kaybeder

• quote:

açılmak üzere arkadaşım serverin daha iyi olması için ayarlar yapıldı birazdan açılacak.Açılıncada serverde çok güzel hediyeler sizleri bekliyor olacak...Kaçırmayın derim ben...Online olmayan kaybeder

Alıntıları Göster
    ne gibi hediyeler:D:))
  • quote:

Alıntıları Göster
    hehe :D... oda sürpriz olsun :D.. ben akşam gelince çok sürprizler yapıcam.. :D..
  • quote:

Alıntıları Göster
    Çeşitli eventler yapacağız ve bu eventlerin sonunda büyük hediyeler olacak...Benden sizlere tavsiye sakın kaçırmayın...
  • quote:

Çeşitli eventler yapacağız ve bu eventlerin sonunda büyük hediyeler olacak...Benden sizlere tavsiye sakın kaçırmayın...

Alıntıları Göster
    erhan benim accyi durdursunlar o hesp girişimi dondursunlar girilmesin yani akşam gelince konusucaz burdaki internet zayıf...
  • quote:

erhan benim accyi durdursunlar o hesp girişimi dondursunlar girilmesin yani akşam gelince konusucaz burdaki internet zayıf...

Alıntıları Göster
    ooooooooo serwer bi acılıo bi kapanıor:S:S

• quote:

Alıntıları Göster
    Evet bendeki internette çok yavaşladı ya...Tamam akşama görüşürüz...

Arkadaşım servere şu anda ayar yapılıyor.Farkındayız uzun sürdü ama daha güzeli için uzun sürdü çok kısa zamanda online olacak

• quote:

Evet bendeki internette çok yavaşladı ya...Tamam akşama görüşürüz...

Arkadaşım servere şu anda ayar yapılıyor.Farkındayız uzun sürdü ama daha güzeli için uzun sürdü çok kısa zamanda online olacak

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar serverimiz saat 17:00'da ONLİNE olacaktır...Herkeze duyurulur...
  • quote:

Alıntıları Göster
    kardeş ayar yapılıyor dedim gibi 1 kaç gün böle olacak sonra 7/24 olcak server..

...CriSTaLMU TeaM...

• quote:

kardeş ayar yapılıyor dedim gibi 1 kaç gün böle olacak sonra 7/24 olcak server..

...CriSTaLMU TeaM...

Alıntıları Göster
    Yaw arkadasım ayar yapılıyosa niye actınız eger test serverı ise test asamasında fln yazsaydınız öle biseyde yoq bence herseyi yaptıktan sora acsaydın serverı daha güsel olurdu!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bold_Mg

Yaw arkadasım ayar yapılıyosa niye actınız eger test serverı ise test asamasında fln yazsaydınız öle biseyde yoq bence herseyi yaptıktan sora acsaydın serverı daha güsel olurdu!

Alıntıları Göster
    Kardeş serverın özellikleri bu şekilde değişmeyecek.Değişecek olursa haberimiz olur ufak tefek işler var onlarda hallediltikten sonra server 7/24 olacak..

...CriSTaLMu TeaM...
  • quote:

Kardeş serverın özellikleri bu şekilde değişmeyecek.Değişecek olursa haberimiz olur ufak tefek işler var onlarda hallediltikten sonra server 7/24 olacak..

...CriSTaLMu TeaM...

Alıntıları Göster
    ah bide cabuk olsa:S
  • quote:

ah bide cabuk olsa:S

Alıntıları Göster
    inşAllah kardeş.
  • quote:

inşAllah kardeş.

Alıntıları Göster
    şuan saat 18:10 Serverin S Si Bile yok..
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.