Şimdi Ara

[>>>>>>>CriSTaLMU<<<<<<<]BAŞLIK BURADA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
1.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyundaki bütün gm ler sizlerin arasında normal charla kasıcaklar.Yani heran yanınızda bir gm olabilir.Ona göre davranın.

>Oyun Kurallarını Okuduktan Sonra Servere Girmenizi Tavsiye Ederiz

CristalMu Team Bütün Playerlere Başarılar Diler...
  • Şimdi arkadaşlar elektrikler kesildiğinden dolayı serverimiz ONLİNE komutuna alamıyoruz.Bu yüzden yapılacak tek birşey var!!!

Foruma Yeni Bir Konu Açıp TEDAŞ'A Sövmek
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hayber

Şimdi arkadaşlar elektrikler kesildiğinden dolayı serverimiz ONLİNE komutuna alamıyoruz.Bu yüzden yapılacak tek birşey var!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: LuCiFeR_

quote:

Orjinalden alıntı: Hayber

Şimdi arkadaşlar elektrikler kesildiğinden dolayı serverimiz ONLİNE komutuna alamıyoruz.Bu yüzden yapılacak tek birşey var!!!

• Beyler serverımız bugün acılcak inş.Herkese kolay gelsin

...CriSTaLMu TeaM...
  • Yalnızlord ordamısın msne gel..
  • online görünüyor ama offline yafff
  • ewet arkadasım ama su an online
  • Arkadaşlar serverımız 7/24 olmustur kasabilrisiniz tamamen acıldı server..Bekleriz herksi.
  • arkadaşlar vallaha bu serverı tavsiye etmem o kadar ayar verdik +5 ayarlarini biz yaptik yazi ve resim yaptik adama dedim ver bi indexi düzenliyim adam güvenipte vermedi bile ayrıca adama Gs bile editledim vallaha böyle bir admin'i olan serverda oynanmaz
  • Doğrdur MuMaster Team dan Yardım Aldık..AMA BU ADMIN AREA SIFRESINI VERMEMIZIN NEDENI GUVENSIZLIGIMIZDEN DEGIL ORAYLA ILGILI BI PROBLEMDEN DOLAYI AYRICA BIZ Hurricane'ye Game Master isteyip istemedigini Sorduk Tesekkurler Gerek Yok Dedi

Karsiliksiz iyilik Yaptı.Onada Tesekkur eDiyorum

Bu Arada +5 i Duzenledik Eventbag12 de sorun varmıs onu deıstırınce duzeldı onu sız ayarlamadınızkı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaLNıZLoRD -- 8 Mart 2007; 10:43:31 >
  • yaw server acik deil onu bunu boswerin siz
    oynayan oynar oynamayan oynamaz buda kimseyi ilgilendirmez

sabrili
    sende 1 iyilik yapmısın cilkini cikarma adam gibi dur başkalarının serverini kötüleme
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluedevil05

exp drop fln kaç

Siteye girmeyi denesen görürsün...

Exp:1000
    Drop:100
  • Arkadaslar Hepinize Tesekur Ediyor Goruslerinize Saygı Duyuyorum Biz Actıq Sorunları Elimizden Geldigince Giderdik Su Andada Bir Sorun Yoq Gibi

Server ONLINE

EXP:1000

DROP:100

SAYGILAR TESEKKURLER
  • Arkadaslar İLGİDEN Dolayi Tesekkurler Oyun Su Anda Coq iyi Gidiyor..
  • Aynen sorunsuz devam ediyor :D.. Gelin cok süper :D..
  • arkadaslar patch ındıremıom ben dap kullandığım ıcın bırınız msn den atabilirmi ?
  • serverda yardım 0 yerden düşen paralarla bless almak imkansız partyde zen bugu var serverda kimsecikler yok ve para veren de yok bi yardım eli atın
  • Tamam kardeş beni bulun ben para veririm DarkSM...
  • ARKADAŞLAR SİZ HAKLIYMIŞNIZ BÖLE SERVERLARDA OYNANMAZ HEPSİ EZİK NE ADMİN ADAM NEDE O GM OLACAK ADAM..PLAYER TOPLADIM SUÇ OLDU EGER SERVERDA 1 TANE BENDEN MEMNUN OLMAYAN ADAM VARSA BEN BAŞKA Bİ ŞEY DEMİYORUM EGER BANA DESEYDİ BAŞTAN SENİ İLERLEYEN ZAMANLARDA ATICAKTIM GM LİKTEN BEN TAMAM DERDİM ONA GÖRE KARAR VERİDİM İLK BAŞTA KANDIRDILAR BENİ SENİ ATMİCAZ HİÇ BİR ZAMAN DEDİLER ŞİMDİDE MAZERETLER VAR BEN KİMSENİN KÖTÜŞÜĞÜNÜ İSTEMEM AMA ADMİN OLACAK ADAM ADAM DEİLMİŞ.BU SERVERDA OYNAYAN ADAM DEĞİLDİR TEKRAR TEKRAR SÖLÜYORUM.EGER BİRAZ BENİ ANLAYABİLİYORSANIZ BU SERVERDA OYNAMAYIN LÜTFEN.SUÇ BENDE BİLİP BİLMEDEN SERVERLARA GM OLUYOM.ZATEN VERSİYONDA DANDİK 97 NE BEKLERSİN SERVERIN VERSİYONU DANDİK Bİ KERE.SONRADAN DİYOLAR COK EVENT YAPIYOSUN.ARKADASLAR SORUYORUM SİZE +5 3 TANE KUNDUN VERİYOM KAZANANA SÖLE ANLATİM BÜTÜN PLAYERLAR DAVASTA BİRLEŞTİRDİM İLK KESİŞCEKLERİ SÖLEDİM ONLAR YAPTI SONRA BAŞKA ÖLE ÖLE ZAMAN GEÇTİ EVENT 2 SAAT FLN SÜRDÜ ONDAN SONRADA 1. OLAN ARKADAŞA +5 3 KUNDUN VERDİM..YAZIK DEİLMİ..SİZCE LÜTFEN BU SERVERIN NE KADAR PLAYERI EKSİLİRSE O KADAR SEVAP KAZANIRSINIZ O SERVER HAK YİYEN SERVER ARKADAŞLARINA KIYAK YAPIYOLAR.HAYBERDE GM Dİ ONUN ÜSTÜNEDE SUÇ ATTILAR BENCE COK İYİ GM Dİ.AYRİYETEN SYEW DİYE Bİ PLAYER ARKADASMIZI VARDI EVENTİ YALNIZLORD YAPTI BENDE YANINDAYDIM HİÇ BİŞİ SÖLEMEDİM ADAM GELDİ BULDU BEN VARIM DİYE YANINDA BELLİ ETMİŞİM NASIL BELLİ ETMİŞSEM ANLAMADIM GİTTİ..HA OZAMANDA YAZDI DODE KAZANDI HALBUKİ İSMİNE BAKMADAN YAZDI AMA SYEW HAK ETTİ HER NEYSE SONRADAN İPTAL EDİLDİ YANINA CEKTİ DODEYİ FULL POTİONLU SET VERDİ COK HAK YENİYOR İNANMAYIN BU SERVER EZİK HİÇ BİR İŞE YARAMAZ.BEN BU KADARINI SÖLÜYORUM..ARTIK GERİSİNİ SİZ DÜŞÜNÜN Bİ GM İÇİN PLAYER TOPLİCAK SERVERI EGLENCELİ YAPICAK ONDAN SONRA SİZİ GM LİKTEN ATICAK BU KISACA P.CL.K..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.