Arkadasın Game Master'ligi Silindi Sanırım Sinirli AMA Deneme Oldugunu Ve Silinebilcegini Söyledim!Polemik Yaratmak iStemiyorum.Tabikide Gm Liginin Slindigi icin Sinirli.
Server 7/24 onLine..
ONLINE:32
Bu Arada Dandik Falan Demissin O ZAMAN Milleti Kandırdınmı Cevaplarina Bakarsan Hep Super Demissin Simdi Ne Diyosun O Zaman Milleti Kandirdin Süper Diye Madem Dandik Game Master Olmadan once Niye Soylemedin?Yani Bos isler Ben Gerceq Mu Online'cılar Gordum Burada Onlarin Gercegi Gorucegine inaniyorum..
HALA UTANMADAN BURAYA YAZI YAZIYORSUNUZ UTANIN HİLECİ SEREFS.Z ONLİNE :32 DİYOR KİM 32 YAPTI LEN EZİK ONLARI BENİM SAYEMDE BENOLASAM 5 TEN YUKARI OLMAZDI BEN GM LİKTEN CIKTIM DİYE DEİL KANDIRILDIM DİYE HEMDE EZİK Bİ SERVERDA SEN MERAK ETME BİR KAC GÜN SONRA O SERVERDA KİMSE KALMAYACAK .. ARKADAŞLAR İNANMAYIN BUNLARA YAŞI UFAK BU ADAMIN 15 YAŞINDA KAFASINA GÖRE YAPIYOR.15 YAŞINDA SERVER YÖNETİMİNDEN NE BEKLENİR.
Akıl Yasta Degil Bastadir!Ayrica Asıl Admın 19 Yasinda Ben Game Master Burada Duyarli Player lerin oldugunu Bildigim icin Reklamını Yaptım Gorusune Saygi Duyarim Sen Bilrisin Artik Konusmucamda Super Dedin Game Masterin Silinince DANDIK Dedin Keyfin Bilir..Size Deneme oldugunuzu Soylemistik Ayrica
abi bos bos serverlarda kasıp degerli zamanınızı bosuna harcamayın.Server hakkında yorum yapmam oynamadım iyi veya kötü oyuna girdim admin beni kücümsüyodudiyorum hack yaparım düp yaparım hic adamın umrunda deil banlicana yap diyoondan sorada cıktım dedim ne hali varsa görsün
LAN BANA BAŞTAN NE DEDİN SİZDEN MEMNUNUZ DEMEDİNMİ EZİK O ZAMANLAR DAHA COK EVENT YAPIYODUM ZATEN SERVERI HECKLİCEKLER HAKLISIN BOLD SANA BASTAN İNANMALIYDIM BU SERVER EZİK TAMAMEN EZİK..LÜTFEN DİYORUM KASNAYIN DİYORUM HER GÜN YAZICAM BU KONU BASTA KALICAK KİMSEDE ENGEL OLAMAYACAK.
CristaLMu KONU BASLIGI BURASI DEILDIR!ARTIK LUTFEN YORUMLARI BURDAN YAPMAYALIM TESEKKURLER
ARKADAŞLAR BENİ SEVİYOSANIZ BU SERVERDA KASMAZSINIZ HATTA BU SERVERI PATLATIN YAPARSANIZ YENE HAKLAR GERİ GELCEKTİR SEVABINA ADAMALR TANIDIKLARINA FULL OPTONLU SET VERİYOR..DİGER ADAMLARIDA ENAYİ YERİNE KOYUYOLAR EVENTLER BİLE BİLE TANINDIK KİŞİLERE VERİLİYORDU..
ARKADASLAR BU KONUYU KAPATALIM LUTFEN KONUSMUCAGIM CEVAPTA VERMICEM LUTFEN OYUN HAKKINDA DUZGUN SEYLER ICIN KONUSMAK ISTIYOSANIZ ACTIGIM KONUDA KONUSRUSUNUZ LUTFEN DIYORUM INSANCA BURAYA YORUM YAPMAYALIM VE BUNLA ILGILI KONUSMAYALIM
ARKAŞLAR BÖLE İNSANLARA NE DENİR SİZ SÖLEYİN BEN BİŞİ DEMİYORUM ALLAH RIZASI İÇİN YA BU SERVERI YOK EDİN YADA PLAYER OYNAMASIN ALLAH RIZASI İÇİN DİYORUM BEYLER..LÜTFEN HER ZAMAN YAZCAGIM ARKADAŞLAR SİZE İNANMALIYDIM HERKES BANA DEDİ İNANMA ONLARA DEDİ BEN DİNLEDİM SİZİ LÜTFEN.
LÜTFEN.!!
Konusturma Beni Sen Bana Demedinmi Beni Gm Yapin Costurucam Serveri Nolur Gm Yap FOTOSU VAR My Chat Logs da Olmasi Lazim
Simdide Ne Diyo Adama Baq
LAN DAHA NE OLSUN BU KADAR SERVERDA 32 ONLİNE VAR SOR BAKİM BENDEN MEMNUN OLMAYAN SU NADA BAYA DÜŞTÜ ONLİNE SAYISI SÖLİM ZATEN HECKLENCEK BU SERVER.. MERAK ETME SEN..
bakın suraya beyler her zaman bu üstte kalacak lütfen heckleyi trex sana diyom özellikle..
Ya bir server ne kadar kotu ne kadar dandikte olsa hacklenmesini istemek bence yanlis. Tamam sana yanlis yapmis olabilirler ama ortada bir emek var. Ben senin yerinde olsam Allah'a havale ederdim. Zaten dedigin gibiyle bi sekilde dedigin seyler olur. Ama millete lutfen hackleyin oynamayın gibi sozlerde bulunmam bence yanlis. Cunku basta soyledigin seylerle celisiyorsun. Lutfen senide taniyorum msnden serverin adminlerinide ikinizlede muhabbetim var lutfen sana yakıstıgı sekilde davran bu tur seyler yazma. Ha yapılan haksızlıkları belirt. Ama hackleyin oynamayin gibi karalamalarda bulunma. Sonucta ne kadar kotu olursa olsun(ki hic oynamadim server hakkında hic bir fikrim yok) bole sozler sarf etme....
Tesekkurler Magic_Lord ancak o zaten Deneme Oldugunu Biliyordu Ben Sledim Ona We O Anlayisli Bunlar Bir Anlık Sinirle Olmus Syler Aramız DüzeLir Bizim En Azından Öyle Dusunuyorum
server güzel ama 55 60 kişi servere girince lag girio azcik olsun gene ii exppide ii başarilarinizin dvmi
Coq Saol Aslinda ANA PC OLAN ARKADAS MURAT YANE BIR ARKADASIN RAMINI PARCALAMISARKADASIDA ALINCAYA KADAR KULLANIYO O GELSIN 0 LAG OLCAK SU AN 29 KISI VAR ONLINE SON GUNLERDE 20 NIN ALTINA INMIYO INS. DAHA ARTARAK DEVAM EDICK TSKURLER
hala acik degil ne olcak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme