Şimdi Ara

Cristiano Ronaldo rekor peşinde !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
3.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İsim vatansever_kartal.Ancak arkadaşı ne Türkiye nede Beşiktaş ile ilgili konularla göremiyoruz.Sanırım kendisi aslen katalan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vatansever_kartal
    RONALDO NOU CAMPTA BARCELONA KARŞISINDA KALEYE ŞUT BİLE ÇEKEMEDİ!!!
    BÖYLE İDDİASIZ KIYTIRIK MAÇLARDA SHOW YAPACAĞINA O MAÇLARDA OYNASAYDI BİRAZ...
    messi o maçlarda golünü attı şimdi keyfine bakıyor...
    DEMEDİ DEMEYİN MESSİ BARCELONAYA ŞAMPİYONLAR LİGİ KUPASINI GETİRECEK!!!
    tıpkı 2009 daki gibi

Sakin ol sampuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: vatansever_kartal

buda senin fikrin kardeş..saygı duymak lazım..
    mesutun asist sayısı xavi+iniestanın 2 katı...dimarianın asistlerini saymıuorum bile...
    neyse bir şey demiyorum artık..
    28 MAYIS GECESİNE KADAR KONUŞMUYORUM O GÜN PATLAMA YAPACAĞIM

ben senin şu nicki çözemedim gitti
  • ronaldo messinin 52 golluk rekorunu bakalım geçebilecek mi? son maçta barça %99 yedek kadrosuyla çıkacak. Apaçinin 51 golu bulunuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

ronaldo messinin 52 golluk rekorunu bakalım geçebilecek mi? son maçta barça %99 yedek kadrosuyla çıkacak. Apaçinin 51 golu bulunuyor.

Apaçi dediğin adam dünyanın en iyi komplike futbolcusu. Çok uçmayın. Ronaldo 62 lig maçında 64 gol attı zaten.
  • RONALDO AKAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beefcake

İsim vatansever_kartal.Ancak arkadaşı ne Türkiye nede Beşiktaş ile ilgili konularla göremiyoruz.Sanırım kendisi aslen katalan.

Beşiktaş forumunda takılmasın da ne yaparsa yapsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angél

quote:

ronaldo messinin 52 golluk rekorunu bakalım geçebilecek mi? son maçta barça %99 yedek kadrosuyla çıkacak. Apaçinin 51 golu bulunuyor.

Apaçi dediğin adam dünyanın en iyi komplike futbolcusu. Çok uçmayın. Ronaldo 62 lig maçında 64 gol attı zaten.

Futbolculuğuna bir şey demiyor ki adam komplelikten dem vuruyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Angél

quote:

Adam apaçi hayret bişey ya. Kötü futbolcu demedik zaten sadece la liga tarihinde bir sezonda en çok gol atan futbolcu olması için 2 gol daha atması gerekiyor bunu belirttim. Zira en komplike olma durumunu sen kendi kafana göre belirleyemessin. Bende çıkar messi forvet ronaldo ortasaha olduğu halde messi 2 kat fazla asist yapmış diyebilirim.

• Ronaldo egosunu tatmin etmek için bu kadar asılıyor. Messi'nin böyle bir derdi olsaydı çoğu maça yedek çıkmazdı

ayrıca @vatansever_kartal sen bu kadar savundukça millette Messi ve Barcelona antipatiliği oluşuyor
  • 3-4 tane sallar, yazık Almeria'ya.
  • quote:

rakip almeira hafta sonu apaçi dedigin adam kızları götürüyor.
  • CR7 Diyorum başka birşey demiyorum
  • pfffff lig bitmiş messi maçlara bile çıkmıyor artık ronaldo egosunu tatmin ediyor.. şampiyon barça, şl finalinde barça ronaldo hala gol atma peşinde..

madem çok iyiydin barça ya atsaydın bu golleri, lig bitmeden atsaydın, evinde gijon a yenilirken atıp maçı çevirseydin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamez

pfffff lig bitmiş messi maçlara bile çıkmıyor artık ronaldo egosunu tatmin ediyor.. şampiyon barça, şl finalinde barça ronaldo hala gol atma peşinde..

madem çok iyiydin barça ya atsaydın bu golleri, lig bitmeden atsaydın, evinde gijon a yenilirken atıp maçı çevirseydin..

bunu yazmaktan biktim...

takim kotu olunca RONALDO ne yapsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

quote:

Orijinalden alıntı: jamez

pfffff lig bitmiş messi maçlara bile çıkmıyor artık ronaldo egosunu tatmin ediyor.. şampiyon barça, şl finalinde barça ronaldo hala gol atma peşinde..

bunu yazmaktan biktim...

takim kotu olunca RONALDO ne yapsin..

bir de bu var. Messi iyi takımda oynuyor diye taşlayacaksınız utanmasanız.

• Fayda olarak Messi ile kıyaslanamaz, zor maçlarda hiç sahneye çıkmadı genel olarak geçen senede dahil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

Ronaldo egosunu tatmin etmek için bu kadar asılıyor. Messi'nin böyle bir derdi olsaydı çoğu maça yedek çıkmazdı

ayrıca @vatansever_kartal sen bu kadar savundukça millette Messi ve Barcelona antipatiliği oluşuyor

yedek cıkıyomus . İkısınınde oynadığı maç sayısı eşit .! Ronaldo farkı acınca son la liga macında oynamadı messi . Yoksa goller falan esıt olsaydı gorurdum ben guardıalayı nasıl oynatıyo messide nasıl atıyo ... Ronaldonun suan 38 golu bulunuyor (haftaya 40 veya 41 yapar ) bu rekoru artık hiçbir futbolcu kıramaz liga tarihinde .messi bile...
  • Cristiano Ronaldo şu an dünyanın en iyi , en hızlı , en güçlü futbolcusudur . Ama bu çakma RONALDO olduğu gerçeğini değiştirmiyor her ne kadar konuyla alakası olmasada .
  • Ronaldo fizik olarak üstün olabilir ama messi teknik olarak ronaldodan kat kat iyidir ronaldo messi kadar rahat adam geçemiyo.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.