Real Madrid tarihinin efsanevi ismi Hugo sanchez'in 38 gollük rekorunu egale etti haftaya kıracak inş.
La liga gol kralı bugün 2 frikik golüne imza attı.
ve son mac Real Madrid - ALMERIA off off offfff
quote:
Orijinalden alıntı: devmanetihad
Almeira
quote:
10-0 diyorum ben
quote:
10-0 diyorum ben
almeira 11 kişi kaleye dizilir.
quote:
10-0 diyorum ben
quote:
Orijinalden alıntı: aböRjin
Alıntıları Göster
Ronaldo Her zaman krallll
quote:
Orijinalden alıntı: Ayarsız Enerji
Ronaldo Her zaman krallll
Alıntıları Göster
RONALDO NOU CAMPTA BARCELONA KARŞISINDA KALEYE ŞUT BİLE ÇEKEMEDİ!!! BÖYLE İDDİASIZ KIYTIRIK MAÇLARDA SHOW YAPACAĞINA O MAÇLARDA OYNASAYDI BİRAZ... messi o maçlarda golünü attı şimdi keyfine bakıyor... DEMEDİ DEMEYİN MESSİ BARCELONAYA ŞAMPİYONLAR LİGİ KUPASINI GETİRECEK!!! tıpkı 2009 daki gibi
quote:
Orijinalden alıntı: vatansever_kartal
RONALDO NOU CAMPTA BARCELONA KARŞISINDA KALEYE ŞUT BİLE ÇEKEMEDİ!!! BÖYLE İDDİASIZ KIYTIRIK MAÇLARDA SHOW YAPACAĞINA O MAÇLARDA OYNASAYDI BİRAZ... messi o maçlarda golünü attı şimdi keyfine bakıyor... DEMEDİ DEMEYİN MESSİ BARCELONAYA ŞAMPİYONLAR LİGİ KUPASINI GETİRECEK!!! tıpkı 2009 daki gibi
takip kotu olunca ronaldo ne yapsin
quote:
messi-ronaldoyu takım degiştir ceza sahasına bile giremez messi.
manchester utd'ı yabana atma maç wembley yani ingilterede yedirmezler koçum.
şimdi bensana 2009 şampiyonlar ligi finalinin videosunu koysam..5-0 lık maçın videosunu koysam ronaldonun şampiyonlar ligi finalinde ve yarı finalinde kaçırdığı penaltıları koysam messinin barnebeudaki 2 golünü koysam messinin barnebeuda ki hat trick ini koysam bu tartışma bir ömür bitmez... sen bana şunun cevabını ver..bu sene messi mi daha çok takımına katkı sağladı ronaldo mu?? alllahın için söyle..
quote:
şimdi bensana 2009 şampiyonlar ligi finalinin videosunu koysam..5-0 lık maçın videosunu koysam ronaldonun şampiyonlar ligi finalinde ve yarı finalinde kaçırdığı penaltıları koysam messinin barnebeudaki 2 golünü koysam messinin barnebeuda ki hat trick ini koysam bu tartışma bir ömür bitmez... sen bana şunun cevabını ver..bu sene messi mi daha çok takımına katkı sağladı ronaldo mu?? alllahın için söyle..
Alıntıları Göster
barcelona+hakemler takım halinde baya iyiydi ronaldo tek başına yapabileceginin en iyisini yaptı.
quote:
Orijinalden alıntı: BaRoS_35
barcelona+hakemler takım halinde baya iyiydi ronaldo tek başına yapabileceginin en iyisini yaptı.
Alıntıları Göster
5-0 lık maçtada mı hakemler etkiledi.. ben ronaldoya bir şey demiyorum mükemmel bir oyuncu...ronaldonun en büyük şanssızlığı messi ile aynı döneme denk gelmedi.sana bir soru daha.. messi olmasa ronaldoyu kimle kıyaslardın???
quote:
Bak sana doğrusunu söylüyeyim. Ronaldo mu takımına daha çok katkı sağladı Messi mi takımına daha çok değil olay.. Olay şu ; Takımı Messi'ye daha çok katkı sağladı.
quote:
5-0 lık maçtada mı hakemler etkiledi.. ben ronaldoya bir şey demiyorum mükemmel bir oyuncu...ronaldonun en büyük şanssızlığı messi ile aynı döneme denk gelmedi.sana bir soru daha.. messi olmasa ronaldoyu kimle kıyaslardın???
Alıntıları Göster
Messi kötü futbolcu demek saçmalık olur tabiki kıyaslayacak kimse olmazdı bişey demiyorum,benim karşılaştırmadaki ölçütüm hem fizik olarak hem attıgı frikik gollerine bakarak ronaldo özel futbolcudur.
quote:
Orijinalden alıntı: HyperioИ
quote:
Bak sana doğrusunu söylüyeyim. Ronaldo mu takımına daha çok katkı sağladı Messi mi takımına daha çok değil olay.. Olay şu ; Takımı Messi'ye daha çok katkı sağladı.
Alıntıları Göster
buda senin fikrin kardeş..saygı duymak lazım.. mesutun asist sayısı xavi+iniestanın 2 katı...dimarianın asistlerini saymıuorum bile... neyse bir şey demiyorum artık.. 28 MAYIS GECESİNE KADAR KONUŞMUYORUM O GÜN PATLAMA YAPACAĞIM
quote:
buda senin fikrin kardeş..saygı duymak lazım.. mesutun asist sayısı xavi+iniestanın 2 katı...dimarianın asistlerini saymıuorum bile... neyse bir şey demiyorum artık.. 28 MAYIS GECESİNE KADAR KONUŞMUYORUM O GÜN PATLAMA YAPACAĞIM
Bu konuşmayan halinse, konuştuğunda flood'dan forum çöker.
quote:
Orijinalden alıntı: metalheadjm
quote:
Bu konuşmayan halinse, konuştuğunda flood'dan forum çöker.
Alıntıları Göster
İspanya'da gol krallığı ödülünü (Pichichi) Marca gazetesi verir. Onlar bir frikik golünde Pepe'ye çarpıp giren golü C. Ronaldo'yu yazmışlar. Federasyon bu golü Pepe'ye yazdığı için 38 görünüyor ama aslında 39 golü var kendisinin.
Bahsettiğim golü biliyorum ama hangi maç hatırlamıyorum. Hatırlarsam koyarım buraya. Golün Pepe'ye yazılması tamamen saçmalık. Ronaldo'nun 39 golü var yani rekoru kırdı bile.