Evet gördük, eliyle gol atan bir Messi de bana komple futbolcu oldu zaten bu sene. 169 boyuyla nasıl en iyi olabilir çok merak ediyorum. Maradona da değildi, o da değil. Fizik diye bir şey var futbolda, Messi'nin zaten adam akıllı defanslarda ne halta yaradığını çok gördük.
aynen öyle futbolcu fiziği yok messide iyi defans yapan takımlarda messinin balonu patlıyor messinin yaptığı tek şey şu sağa sola yampalanmak başkada bi halt yediği yok, bikere messi çocuk gibi topa vuruyor topları neredeyse kaleye varmayacak,sadece göz boyuyor olduğu yerde 2 dönüyor millet oooo süper çalım 2 yampalanıyor oo süper geçti zuahahahah bu adam futbolu çirkinleştiriyor
Rekoru kırdı adamım bir daha yanına yaklaşamazlar.
arkdaslar şöle yapalım ronaldo ve messi takım degiştirsin nasıl olacak messi reale ronaldoda barçaya sonra kıyaslayın ronaldo barçada çoşar
quote:
Orijinalden alıntı: grand38
arkdaslar şöle yapalım ronaldo ve messi takım degiştirsin nasıl olacak messi reale ronaldoda barçaya sonra kıyaslayın ronaldo barçada çoşar
Ronaldo gibi bencil biri Barcelonanın gündemine bile gelemez, Ibrahimoviç zarara rağmen yollandı 1 sene sonra gördüğün gibi.
Ayrıca R.Madrid başkanıymış,Alex Fergusonmuş,Mourinhoymuş Ronaldo daha iyi dese ne farkeder.Hepsinin kendi oyuncuları.
Cruyff Messinin efsane olacağını ve Ronaldonun futbol hayatı bittikten sonra unutulacağını söyledi, bunları da yazın. Xavi ve Guardiola gelmiş geçmiş en iyisi olduğunu söyledi. (Hani kendi takımından adamların yorumlarını da yazıyomuşuz ya) Maradona bile Messinin kendisini geçebileceğini söylüyor. Roberto Baggio da Messi diyor. Ronaldonun takım arkadaşı Benzema da Messinin en iyisi olduğunu söylüyor.Takım arkadaşı olmasa yazmazdım bunu ama.
Al bu da gelmiş geçmiş en iyisi dediğin ve R.Madridli adam.
Platini de Messi diyor.
Zaten birilerinin Messi demesine gerek yok, sahada görüyoruz herşeyi.Ronaldodan 3 yaş küçük ve Ronaldoyu ağlatabilecek kadar ödülü ve başarısı var, son 2 senedir de gözleri önünde dünyanın en iyisi seçiliyor.Gerçi bu sene gözleri önünde seçilmedi çünkü Ronaldo en iyisi olmak için son 3'e bile kalamadı.Beleşino tabi ne işi var orada.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme