Şimdi Ara

Cristiano Ronaldo rekor peşinde !!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
3.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Barcelonanın elinden ispanya kupasını ronaldo aldı,ligdede rekoru kırıyor barcelona şimdilik sadece ligi aldı şampiyonlar liginde hakemler sayesinde elediniz finalde man united bırakmayacaktır büyük ihtimalle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaRoS_35
    quote:

Orijinalden alıntı: Y!g!T

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lombi

quote:

Barcelona gibi takımda ronaldinho bile kral ilan edilmişti bir dönem ayrıldıktan sonra ne oldu gördük,messi bol bol boş alan buldugu için rahat çalımlar atabiliyor dogrudur,ayrıca c.ronaldo-messi frikikleri arasında daglar kadar fark var bunuda ekleyelim unutmadan.

Ronaldinho BİLE ?

Ahaha sus Allah aşkına kendini dahada rezil etme

Senin gibi zavallılar futboldan anlamadıgı için c.ronaldoya laf atıyor bende gerçekleri gösteriyorum futboldan kimin anlamadıgı belli.

Ronaldinho'ya gelince 2003 dünya kupasında yıldızı parladı barcelonada bunu faketti kadrosuna kattı bir müddet iyi oynadı lafım yok sonra ne oldu ? milanda söndü gitti messinin tek farkı genç olması.

Bunun bir şaka olduğunu söyle
    Ronaldinho dediğin adam Messi'yi bile 3 e katlar 5 e böler. Sen yazdıklarını bidaha oku istersen. İyi güldüm

Senin gibi gülenleri çok gördük biz forumda ronaldinho-zidan konusu açıldı zamanında oylamayı zidan kazanmıştı sizin gibi düşünen herkes yamulmuştu bol bol koyabilirsiniz.

Ne bakimdan Zidane kazanmisti? Tum yaptiklarina bakinca Zidane daha basarili bir futbolcudur. Cok uzun bir sure boyunca harika bir performans sergiledigi icin de Ronaldinho'dan daha iyi oldugu soylenebilir.

Ancak o mesajda farkindaysan yeteneklerden bahsediliyor. Ronaldinho'nun topla yapabildiklerini yapan kac kisi gordun sen? Ne Messi ne C. Ronaldo yetenek bakimindan Ronaldinho'nun yanina bile yaklasamaz.

Ronaldinho 2003 dünya kupasında brezilyada ve sonrasında barcelona takımında harikaydı bende hayranıydım gerek oynadıgı futbola gerek sahadaki efendiligine ancak bu yeteneklerini tam anlamıyla kullanamadıgını iddaa ediyorum barcelonadan sonraki dönemde oynadıgı futbolu hepimiz biliyoruz 2010 dünya kupasında brezilya milli takımınada çagrılmadı.

Ronaldinho Chelsea'den Real'e Arsenal'den Milan'a her takimi tek basina cokertmis bir oyuncudur. Ki o zaman ki Barcelona kadrosu su an ki kadroya gore cok daha kotuydu. Xavi-Iniesta falan simdi ki gibi degildi.

Sen her ne kadar kabul etmesende hem Messi hem C. Ronaldo Ronaldinho kadar yetenekli olsalar zevkten 40 gun 40 gece(minimum) gobek atarlar.

• Xavi-İniesta şimdiki gibi degiller miydi ? Eto diye bir oyuncu vardı onu hatırlamısın.

Barcelona'dan sonra ne yaptı bana onu söyleyin dönüp dolaşıp aynı şeyleri örnek veriyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaRoS_35 -- 19 Mayıs 2011; 1:17:45 >
  • Barcelona'dan sonra ne yapti diyerek kendi kendini fail etmissin. Milan'i takip et biraz o zaman bu sorunun cevabini kendin verebileceksin.
  • tartışmaları baştan sona okudum..çok ilginç yorumlar var..ronaldo çok iyi bir sporcu çok beğeniyorum ama ortada kimsenin inkar edemeyeceği bir gerçek var..
    ronaldolu real 2 senede 1 kupa kazandı(kral k.)
    messili barcelona 3 senede 9 tane kazandı 4 tanesi de yolda..
    istatistik olarak da messi bu sene önde..
    ronaldonun bu rekoru kıracağını düşünüyorum..ama messi 23 yaşında..eminim ki bu rekoru 2-3 sene içinde messi alacaktır..
    dış basınla pek ilgilenmem..sadece messi ve ronaldoyu takip ederim..umarım bizim takımlarımızda çok başarılı olu..
    bir messi nin ronaldonun yerinde nurinin arda nın muhammet i n olmasını çok isterim..
  • quote:

Barcelona'dan sonra ne yapti diyerek kendi kendini fail etmissin. Milan'i takip et biraz o zaman bu sorunun cevabini kendin verebileceksin.

Milanda çok maçını izledim ronaldinhonun merak etme.
  • bir messi etmez....
  • quote:

quote:

Barcelona'dan sonra ne yapti diyerek kendi kendini fail etmissin. Milan'i takip et biraz o zaman bu sorunun cevabini kendin verebileceksin.

Gozun kapali izledigin maclar sayilmaz...
  • quote:

quote:

quote:

Brezilya milli takımına seçilmemeside benim gözlerimin kapalılıgından heralde,gs'de istenmeyen adam olan elano bile brezilya milli takımındaydı düşün.
  • baros_55'e kesinlikle katılıyorum.ronaldinho barcelona'dan sonra çöküşe geçti.neyse ki milan ronaldinho'yu şutlayıp ipleri ibrahimovic'in ellerine verdi ve sonuç şampiyonluk.eğer messi barcelona'dan ayrılsa sonu ronaldinho'dan da daha beter olur.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Brezilya milli takımına seçilmemeside benim gözlerimin kapalılıgından heralde,gs'de istenmeyen adam olan elano bile brezilya milli takımındaydı düşün.

Turkiye liginde Elano'yu 50ye katlayan Alex'de milli takimda degildi. Ne ilginc degil mi??

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ya arkadas bir uza git. Barcelona zamanindaki Ronaldinho Ronaldonun en iyi halini 10 a katlar yavas gel. Adamda sporcu disiplini yoktu eglence disko bar derken sondu gitti ama Barcelona'da oynadigi futbolun yarisini oynayamaz Ronaldo Ronaldinho nun yavas gel. Ronaldinho yetenek olarakda Messiyide Ronaldoyuda oper.

• Al işte bir cahil daha ben barcelonada oynadıgı futbola bişey dedim mi yeteneklerine bişey dedim mi bunu futbol hayatının geneline yayamadı bundan bahsediyorum.

Bak şu soruyu cevaplayana helal olsun dicem hala cevapsız.

quote:

Ne yaptı milanda ne başarısı var ya söylermisin bizde bilelim ? sayın futbol bilgini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KEN!

baros_55'e kesinlikle katılıyorum.ronaldinho barcelona'dan sonra çöküşe geçti.neyse ki milan ronaldinho'yu şutlayıp ipleri ibrahimovic'in ellerine verdi ve sonuç şampiyonluk.eğer messi barcelona'dan ayrılsa sonu ronaldinho'dan da daha beter olur.

forumda futboldan anlayanları görmek çok güzel.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

ya 50 gol atsa bile bu adam benim gözümde hala apaçi hala apaçi,değişmez...

herşeyi özetleyen mesaj.

bu forumda beckham gibi adamı bile yerinde dibine sokanları bilirim sırf yakışıklı oldugu için.

tamam da apaçi olduğu gerçeği değiştimi sen bunu yazınca?

• quote:

baros_55'e kesinlikle katılıyorum.ronaldinho barcelona'dan sonra çöküşe geçti.neyse ki milan ronaldinho'yu şutlayıp ipleri ibrahimovic'in ellerine verdi ve sonuç şampiyonluk.eğer messi barcelona'dan ayrılsa sonu ronaldinho'dan da daha beter olur.

Kimse neyin ne olacağını bilemez. Ronaldinho farklı bi futbolcu Messi farklı bi futbolcu. Ronaldinho çöküşe geçti diye Messi'de geçecek derseniz kusura bakmayın ama siz futboldan gerçekten gram anlamıyosunuz.

Hayır benim anlamadığım esas nokta futbolun içinde bulunan en saygın adamlar ( illa Arjantinli yada İspanyalı değil ) tüm dünya ülkelerin en iyi teknik adamları , gelmiş geçmiş en iyi futbolcular bile Messi dünyanın en iyi futbolcusu derken futbolu sadece halı sahada oynamış adamlar gelip burda ahkam kesiyor Messi'yi futbolcu sıfatına bile sokmuyor ilginç bir durum.

Hayır Messi'nin stilini beğenmezsiniz eyvallahta azıcık saygı duyun bari oynadığı mükemmel futbola. Ronaldo'nun futbolu daha göze hoş geliyor diyin geçin işte. Komik duruma düşmek için kendinizi ne diye bu kadar paralıyosunuz ?

Birisi de şansa adam geçiyor demişti

• quote:

Orijinalden alıntı: xTraP

quote:

Kimse neyin ne olacağını bilemez. Ronaldinho farklı bi futbolcu Messi farklı bi futbolcu. Ronaldinho çöküşe geçti diye Messi'de geçecek derseniz kusura bakmayın ama siz futboldan gerçekten gram anlamıyosunuz.

Hayır benim anlamadığım esas nokta futbolun içinde bulunan en saygın adamlar ( illa Arjantinli yada İspanyalı değil ) tüm dünya ülkelerin en iyi teknik adamları , gelmiş geçmiş en iyi futbolcular bile Messi dünyanın en iyi futbolcusu derken futbolu sadece halı sahada oynamış adamlar gelip burda ahkam kesiyor Messi'yi futbolcu sıfatına bile sokmuyor ilginç bir durum.

Hayır Messi'nin stilini beğenmezsiniz eyvallahta azıcık saygı duyun bari oynadığı mükemmel futbola. Ronaldo'nun futbolu daha göze hoş geliyor diyin geçin işte. Komik duruma düşmek için kendinizi ne diye bu kadar paralıyosunuz ?

Birisi de şansa adam geçiyor demişti

futbolun içindeki saygın adamlar futboldan anlıyor diye birşey yok.platini,hagi,rijkaard,maradona filan iyi futbolcuydu ama futboldan anlamıyolar.futboldan anlamak için önce futbolcu olmanız lazım diyorsun sanırım.seni önderimiz mourinho'ya havale ediyorum.

• CL de, lig de takımı sampiyon yapti messi hala ronaldo daha iyi diyorlat sanki ronaldo kötü takımda oynuyor. Real Madrid'de adam. Yok messi ayrılınca ronaldinho gibi olur diyorlar messi daha disiplinli. Ha birde messi denilen adam orta sınıf oyuncu sanki.
  • quote:

Barcelonanın elinden ispanya kupasını ronaldo aldı,ligdede rekoru kırıyor barcelona şimdilik sadece ligi aldı şampiyonlar liginde hakemler sayesinde elediniz finalde man united bırakmayacaktır büyük ihtimalle.

aynen öyle daha neyin tartışması yapılıyor ronaldo kupa maçında tek başına oynadı ve golünüde attı, messi denen cüceden de daha iyi bir performans sergiledi, şl kupasınıda manchester alıcaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _BRUCE LEE_ -- 19 Mayıs 2011; 13:32:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _BRUCE LEE_
    quote:

Barcelonanın elinden ispanya kupasını ronaldo aldı,ligdede rekoru kırıyor barcelona şimdilik sadece ligi aldı şampiyonlar liginde hakemler sayesinde elediniz finalde man united bırakmayacaktır büyük ihtimalle.

aynen öyle daha neyin tartışması yapılıyor ronaldo kupa maçında tek başına oynadı ve golünüde attı, messi denen cüceden de daha iyi bir performans sergiledi, şl kupasınıda manchester alıcaktır

CL ve lig ?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.