Şimdi Ara

Critic chance mi Critic damagemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tryndamere Gankplak gibi herolar icin critic chance mi damagemi hangi runeler kasılmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyyid09 -- 27 Ekim 2011; 15:59:10 >

• Tabikide ability power
  • Mantıken baktığında Critic Damage'i kendinden kritiği olan herolarda kullanmak daha iyi.
  • crit chance,oyun başında %20 critical chance in oluyor full crit dizince.Şimdi tyrand op bi hero olduğu için defansif dizmeye gerek yok bas ultiyi koyver gitsin.
  • Ben seni kestirme yoldan ulaştırayım.

M>ARmor pent.
    S>Flat armor.
    G>Flat mr
    Q>Hp reg.

SEni birkaç ay ileriye aldım.Bu runeler ile oynanır o herolar crit chance yada demage ile değil.Fantezi yapmayı mı planlıyorsun?O zaman Critic demage al ve direk İe yap.
  • crit chance oyun başında çok faydası oluyor tabii şansda olucak biraz :)
  • Hiç biri 2 sininde build i tamamlandıgında crit 100 oluyo ama arp olmuyor o yüzden Armor pent. daha iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Skill cooldown süreleri
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Biraz saçma gelebilir ama critic chanceyi kuru fasulye, critic damageyi pastırma gibi düşün. Biri daha çok gaz verirken diğeri ise daha çok koku yayar. :D
    ama eğer bana sorarsan kuru fasulye derim. :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aeronautical Engineer

Tabikide ability power

Yazmasan olmuyo muydu..
  • crit chance . 1 kereligine 500 crit vuracagına 2 tane 300 crit vur
  • quote:

Orijinalden alıntı: VuwMeVuwYou

Biraz saçma gelebilir ama critic chanceyi kuru fasulye, critic damageyi pastırma gibi düşün. Biri daha çok gaz verirken diğeri ise daha çok koku yayar. :D
    ama eğer bana sorarsan kuru fasulye derim. :D

not: runeler seni earlyde taşısın yeter derim. bu herolarla latede her türlü iş yaparsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.