Bildirim
Cross / Enduro Motorda Tavsiye,
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Asyayi son tercih olarak gor derim ben sahsen begenmedim suan yigene aldigim derbi senda 125 ile ugrasiyorum makinaya bayildim resmen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Görünüş on , tipi kadar motorda on'mudur acaba ? ben dağa bayıra vuracam asfaltta kullanmam , zaten acemilikte var ( cross'ta ) bu benim işimi görürmü diyorsun :) -
-
quote:
Orijinalden alıntı: pasagonlum
Görünüş on , tipi kadar motorda on'mudur acaba ? ben dağa bayıra vuracam asfaltta kullanmam , zaten acemilikte var ( cross'ta ) bu benim işimi görürmü diyorsun :)
Hangi motordan bahsediyosun derbi ise suan bulman imkansiz ayrica italyan sase uzerinde japon motoru ureten ispanyol bi firma boyle bi melez
Cross olarak nitelendirmek bana gore iddiali olur daha cok yolcu olup aradada "su daga cikip ineyim" dedirtir ama keyfi kalitesi tartisilmicak kadar iyi tabi bulabilene
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Öztürk35
quote:
Orijinalden alıntı: pasagonlum
Görünüş on , tipi kadar motorda on'mudur acaba ? ben dağa bayıra vuracam asfaltta kullanmam , zaten acemilikte var ( cross'ta ) bu benim işimi görürmü diyorsun :)
Hangi motordan bahsediyosun derbi ise suan bulman imkansiz ayrica italyan sase uzerinde japon motoru ureten ispanyol bi firma boyle bi melez
Cross olarak nitelendirmek bana gore iddiali olur daha cok yolcu olup aradada "su daga cikip ineyim" dedirtir ama keyfi kalitesi tartisilmicak kadar iyi tabi bulabilene
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-derbi-scooter-takasli-acildir-ufak-tefek-borcu-vardir-borcunu-odeyip-120020976/detay
-
Suan benim garajda duruyor ben aldim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Apachi 27hp -
Zealsun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X