Şimdi Ara

Crossfire Performans Soruları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1) Bazı forumlarda crossfire sistemlerde takılmalar, titremeler, gözle görünür fpsnin düşük olduğu gibi şeyler yazıyor? Bunlar ne derece doğrudur?

2) Bu durum crossfire modlarına göre bir değişiklik gösterir mi?

3) Crossfire yapılan ekran kartları 4870 ya da 4870x2 seviyesinde kartlar ise bu etkiler daha mı az hissedilir?

• bildiğim kadarıyla atinin son yazılımları ile crossfire de gözle görülür performans artışları olduğu söyleniyor
  • performansın en az %30 - %40 artacağını tahmin edebiliyo insan da benim sorduğum o değildi
  • cf ile ilgili video inceleme var oda kesmesse ati kartların video incelemelerinin bazılarında cf de test edliyo onları izle böyle bi sorun varsa mesut abi mutlaka söyler ben görmedim bu güne kadar ama.
  • Bilindiği gibi 1024x768 gibi düşük çözünürlükte Crossfire devreye girmez yada etkisi görülmez ve CPU ağırlıklı çalışır. 1440x gibi yüksek çözünürlükte ekrankartı zorlanınca CPU devreden büyük miktarda çıkar ve Crossfire devreye girer animasyon görüntülerini oluşturan yani yazılımını yapan kişi tarafındanda yazılımsal olarak CF'yi desteklemişse çok yüksek miktarda Kare saniye oranı elde edilir. Bunları varsayım olarak yazmıyorum. Windows Görev Yöneticisinden CPU kullanımını görebilirsiniz, ve 3dmark06 ile test edebilirsiniz.
    ben yaptım. Her türlü soru sorabilirsiniz. orhuncoskun@hotmail.com

Vaktim kısıtlı olduğundan kısa bir yazı oldu.

Benim sistemimde q9450 + 2adet Asus 3870 512mb + 4x80gb Hdd Raid0 + 4x1gb 1200Mhz Hyperx Rampage Formula ve 700watt FSP EPSILON var. CPU üzerinde Thermaltake Cool Tower 112 var.(http://www.thermaltake.com/product/cooler/combo/cl-p0024/cl-p0024.asp)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhuncoskun -- 19 Eylül 2008; 0:16:45 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.