Şimdi Ara

Crossfire Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim şuan kullandığım ekran kartı SAPPHIRE HD 7750 2GB GDDR3
    satın alıp bununla beraber crossfire yapmak istediğim ekran kartı SAPPHIRE HD 7770 GHz Edition OC 1GB GDDR5
    bulduğum amd hd serisi crossfire uyumluluk tablosu HD Series Crossfire Compatibility Chart
    hayatımda hiç sli veya cf yapmadım uyumluluk olayı nedir tam bilmiyorum. verdiğim paranın boşa gitmesinide istemiyorum. şimdiden teşekkür ederim.

birde sli kablosuyla cf yapılırmı? kablolar arasında fark varmı?

• sli kablosuyla cf yapilmaz kablolar farkli ve 7750'de crossfire koprusu yok yani kablo takmiyorsun yanina 7750 takarsan ama 7770 takinca da yine kablosuz oluyor mu hic duymadim belki oluyordur.cf iyi islemci anakart ve guc kaynagi ister elindekini satip islemci guc kaynaginin yettigi tek kart alsan daha iyi olur bence mesela ikinci el 2gb 7850 olabilir.tek kart her zaman daha sorunsuzdur.
  • anakartım bu Anakart
    Psu 700w
    işlemci olarakda amd fx 6300 kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grif -- 23 Ocak 2015; 18:42:02 >
  • muhtemelen olmaz senin is kartlarin biri ddr3 digeri ddr5 1-2 gb ve kopru sorunu var.elimdekini satacam iki tane nereden buluyorsan artik 7770 takacam desen yine olmaz cunku 1gb ben iki sene kullandim 1gb crossfire.ramler toplanmiyor yine 1gb kaliyor ve gecen sene bile yetersizdi 1gb.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus pc "acil yardım "
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.