Bildirim
Crossover
Camper Erkek Mw adana K100935-003 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DCCYH6B3
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Krall neden her konuda azimle hrv gibi asla tutulmayan fiyatı oldum olası saçma bir şekilde şişik bir arabayı öneriyorsunuz. Anladık siz çok memnunsunuz da adam 0 c4 diyor siz 2016 model hrv diyorsunuz. Mantıklı mı hiç
Konu sahibine bence c4 alınır 0 araç 0dır mantığıyla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 25 Haziran 2024; 0:14:8 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Honda ne Allah aşkına Honda mı kaldı ! Yakında ülkeden Mazda gibi çekilirler onlarda .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üzgünüm ama 2020 captur ve 0 c4 varken honda hrv 2016 model alınacak bir yanı yok. 3 araca da bir alıcı gözle bakarsanız. Honda’nın içi oldukça demode. Hrv çok satan bir modeldir dünyada ama türkiyede ne yazık ki tutulan bir model değil. Alıcı gözle baktığımda değerlendireceğim bir model dahi değil HRV gerçekci olalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 25 Haziran 2024; 19:10:18 >
Arkadaşlar Merhabalar
Çok acil desteğinize ihtiyacım var
1350 Arona 1.0 Fr Plus 250 kredi
1330 Skoda Kamiq 1.0 Elit 200 kredi
Tercihiniz ne olurdu
Sırf daha donanımlı diye arona alırdım sanırım lakin ben tek yaşayan biriyim.
3 kişi iseniz kamiq daha iyi olabilir ama boş paket olması üzücü. İkisi de üzmez benzer arabalar zaten
elektrikli scooter sorsak hrv güzellemesi yapılacak yakında forumun her konusunda. captur dar ve ruhsuz bence. citroeni hiç sevmesem de captur yerine c4 derim.
Hocam kusura bakmayın.
Bundan sonra tavsiye etmem
Ben yandım . Başkaları da yanmasın.
Ben araçlardan oldum olası hiç anlamam.
Yaşım gereği de tecrübesizim zaten.
Çocukluğuma, gençliğime verin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mazi09 -- 25 Haziran 2024; 17:34:49 >
:) rica ederim alınganlığa gerek yok. kupon denilecek bir model araca sahipsiniz. özellikle o modeli bilen, arayan, isteyen alır. bilmeyen de bizim gibi anlam veremez. seçiminize saygı duyuyor, kazasız sürüşler diliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X