Bildirim
Crucial çift sIra Ledli okuma - yazma sizce nasIL degerler
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
o testin ram markasiyla pek alakasi yok daha cok islemciye bagli.fsb oc yaptigin icin sonuclarin gayet guzel 940 icin.940'da cift ram kontrolcusu var ama everest kullanmiyor.sonuclar dusuk geliyorsa ki ilk defa am2+ phenom bu kadar yuksek sonuc goruyorum o zaman nb oc yapabilirsin yapmadiysan.
-
quote:
Orjinalden alıntı: .45 ACP
o testin ram markasiyla pek alakasi yok daha cok islemciye bagli.fsb oc yaptigin icin sonuclarin gayet guzel 940 icin.940'da cift ram kontrolcusu var ama everest kullanmiyor.sonuclar dusuk geliyorsa ki ilk defa am2+ phenom bu kadar yuksek sonuc goruyorum o zaman nb oc yapabilirsin yapmadiysan.
nb oc denemedim bu işlemde sadece fsb ye asıldım çarpanı değiştirerek birazda ram timingleriyle oynayarak elde edildi. Sendeki değerlerde çok iyi değerler, am2+ larda genelde düşük oluyor diye bir söylemin var bunu anlayamadım ?
edit : Yazım hataları
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_Crosshair -- 3 Temmuz 2009; 10:56:29 >
-
evet am2+ phenomlarda cift ram kontrolcusu oldugu ve everest bundan bi haber oldugu icin sonuclar dusuk hatta cok dusuk cikiyor.phenomlar ilk ciktiginda hata var bu islemcide geri verecem diye baslik aciyorlardi o kadar dusuktu.fsb degil carpandan yapsan bu kadar yuksek cikmaz.ilki 5 olduktan sonra timingin cok esprisi yok.am3 phenomlarin kontrolcusu farkli ama yine de phenomlarin hakki verilmiyor bu testte.
-
eyw kardeş açıklayıcı bir mesaj oldu sağ olasın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X