Şimdi Ara

cruıse control

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım biz 2001 üzeri opellerinize z16xe z1,3cdti 2,0 dth meriva astra corsa vetra larınıza cruıse kontrol takabiliyor ve bünyemizde birçok programlama yapabiliyoruz şimdiden teşekkür ederim tel 0312 278 15 40

• biraz daha bilgi versen hangısi kaça..nerdesin?vs..
  • quote:

Orijinalden alıntı: happycar

biraz daha bilgi versen hangısi kaça..nerdesin?vs..
    ankaradayım montaj dahil 200 ytl 312 278 15 40
  • quote:

Orijinalden alıntı: secimopelozelser

ankaradayım montaj dahil 200 ytl 312 278 15 40

Alıntıları Göster
    Ben UŞAK'ta oturuyorum arabam 2005 model astra classic benim ankaraya gelmem mümkün değil malzemeleri ne kadar bunu öğrenebilirmiyim. uygun olursa kargo ile gönderme durumu olabilirmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunal65

Ben UŞAK'ta oturuyorum arabam 2005 model astra classic benim ankaraya gelmem mümkün değil malzemeleri ne kadar bunu öğrenebilirmiyim. uygun olursa kargo ile gönderme durumu olabilirmi.

Alıntıları Göster
    BU MALZEMEYİ GÖNDERİRİM AMA SİZ ORDA ONU TAKIP PROGRAMLAYABİLİRMİSİNİZ BİLMİYORUM PARÇANIN FİYATI 125 YTL
  • quote:

BU MALZEMEYİ GÖNDERİRİM AMA SİZ ORDA ONU TAKIP PROGRAMLAYABİLİRMİSİNİZ BİLMİYORUM PARÇANIN FİYATI 125 YTL

Alıntıları Göster
    tam takım değilmi (sol far kolu, fren sensörü,debriyaj sensörü vs değilmi) burada taktırıp programlattırabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunal65

tam takım değilmi (sol far kolu, fren sensörü,debriyaj sensörü vs değilmi) burada taktırıp programlattırabilirim.

Alıntıları Göster
    DEĞİL SADECE SİNYAL KOLU SİZİN ARAÇTA ZATEN VARDIR FREN MÜŞÜRÜ VE DEB ŞALTERİ BAKTIRDINIZMI
  • quote:

DEĞİL SADECE SİNYAL KOLU SİZİN ARAÇTA ZATEN VARDIR FREN MÜŞÜRÜ VE DEB ŞALTERİ BAKTIRDINIZMI

Alıntıları Göster
    96 model vectra b var bende. x20xev motor kodlu buna yapamıyor musunuz cruise control?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cance

96 model vectra b var bende. x20xev motor kodlu buna yapamıyor musunuz cruise control?

Alıntıları Göster
    HAYIR YAPMIYORUZ O FARKLI
  • quote:

HAYIR YAPMIYORUZ O FARKLI

Alıntıları Göster
    peki hayırlı işler size yanlız gecen ay cdti a taktırdım servıste 130 mılyona ..
  • quote:

peki hayırlı işler size yanlız gecen ay cdti a taktırdım servıste 130 mılyona ..

Alıntıları Göster
    Hangi serviste taktırdın 130 a bende 2004 corsa cdti var taktırmak istiyorum easytronik aracım..tesekkurler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: steadyvswolwerine

Hangi serviste taktırdın 130 a bende 2004 corsa cdti var taktırmak istiyorum easytronik aracım..tesekkurler...

Alıntıları Göster
    97 VETCRA CD Otomatikin altyapısı uygun mudur acaba. Siz takamasanız da başka biryerde taktırmak mümkün mü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isteka -- 24 Şubat 2007; 9:49:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isteka

97 VETCRA CD Otomatikin altyapısı uygun mudur acaba. Siz takamasanız da başka biryerde taktırmak mümkün mü.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar merhaba. engelli birisiyim ve aracım d4d sedan corolla mm vites. uzun yolda ayağım yorulmasın diye cruise control iyi bir aksesuar benim için nerde taktırabilirim garantisi bozulurmu aracın. ben istanbuldayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayram1599

arkadaşlar merhaba. engelli birisiyim ve aracım d4d sedan corolla mm vites. uzun yolda ayağım yorulmasın diye cruise control iyi bir aksesuar benim için nerde taktırabilirim garantisi bozulurmu aracın. ben istanbuldayım

Alıntıları Göster
    96 model aracımda bu teknoloji mevcut. 10 küsur sene geçemsine rağmen hala opsiyonel mi sunuluyor bu teknoloji!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naten -- 1 Mart 2007; 13:03:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: naten

96 model aracımda bu teknoloji mevcut. 10 küsur sene geçemsine rağmen hala opsiyonel mi sunuluyor bu teknoloji!!!

Alıntıları Göster
    istanbul da var mı bu c.c. sistemi bendeki 2001 astra elegance bunlarda alt yapı varmı ve kaça mal olur .........
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: happycar

hocam aracınız corsa mı astra mı? otomatik/easytronic mi? bir de hangi servis verdi bu fiyatı?
  • yaza ankarada olursam taktırabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin Hoca

yaza ankarada olursam taktırabilirim.
    aman arkadaşlar, serviste 135 liraya takıyorlar, hem de pazarlıksız fiyat bu.daha da inebilirler. parçanın fiyatı 80-90 lira civarında zaten.
    kazık yemeyin
  • sonradan taktıran arkadaşlar sorun yaşadı mı? sonradan taktırınca herhangi bir sorun çıkıyor mu?(özellikle astra calasik için)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawyer23

aman arkadaşlar, serviste 135 liraya takıyorlar, hem de pazarlıksız fiyat bu.daha da inebilirler. parçanın fiyatı 80-90 lira civarında zaten.
    kazık yemeyin

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: lawyer23

kazık yemeyin

bir de şu servisleri yazsanız...

ben soruyorum 170-200 arası diyorlar hep?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.