Şimdi Ara

Cruise Kontrol Neden Yok?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ford'un yeni çıkan araçlarında( yeni c-max ve mondeo) neden cruise kontrol yok bir anlam veremedim.Yüksek satış fiyatlarına rağmen artık standart olması gereken bu özelliği neden koymamış olabilirler.Sizce almayı düşündüğüm mart'08 makyajlı focus'ta da cruise kontrol olmayabilirmi? Epey canım sıkıldı bu duruma....

• Olmama ihtimali çok çok yüksek...
    Bence olmayacak...
    Yeni makyajlı Focus'un resimlerini görmüşsündür.
    Aşağıdaki resimde Cruise Control düğmelerini görebiliyor musun?

http://img159.imageshack.us/img159/5130/focus6yd3.jpg

Cruise Kontrol Neden Yok?

quote:

Orjinalden alıntı: ufuk33

Arkadaşlar Ford'un yeni çıkan araçlarında( yeni c-max ve mondeo) neden cruise kontrol yok bir anlam veremedim.Yüksek satış fiyatlarına rağmen artık standart olması gereken bu özelliği neden koymamış olabilirler.Sizce almayı düşündüğüm mart'08 makyajlı focus'ta da cruise kontrol olmayabilirmi? Epey canım sıkıldı bu duruma....

• Göremedim,haklısın.Eğer başka bir yere düğmeleri koymamışlarsa kötü haber bu...

Neden koymazlar peki ya?.............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk33 -- 12 Kasım 2007; 23:08:46 >
  • vardır vardır pedala koymuşlardır
  • ghia olursa cc de olur
    tit. da yok

ghianın da şu odun görünümlü kaplama zımbırtılarını hiç sevmiyom
    titanyumun daha hoş bence
  • Ghia ya gerek yokki.08 Collectionlarda bile var.2008 modellerde olduğuna göre makyajlısında kesin vardır.Resimde gözükmüyo ama başka yere koyulmuş olabilir.Belli de olmaz hani fordun işi yolcu hava yastığı on off mekanizmazsi VW caddy de bile varken bizim focusta yok sonradan takılıyo.FORD POWER tuşunu koymuş cc yi kaldırmış olabilir
  • quote:

+1 X 1000
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaplama zımbırtısı ne oluyoo???
  • Bu odun görünümlü kaplamadan benim araçta da var...
    Bunları daha güzel bir renkte veya malzemeden yapılmış şık bir kaplamayla değiştirmenin imkanı var mı?
    Sanki bazı firmalar her tip arabaya böyle bir şeyler imal ediyorlardı diye hatırlıyorum...

Bu arada Ghia ve Titanium ile ilgili biraz açıklama yapayım.
    (Doğruluğundan emin değilim. Ama uygulamalara bakınca doğru gibi geldi.)

Ghia : Konfor ile ilgili donanım demekmiş. CC konforla ilgiliymiş.
    Titanium: Teknoloji ile ilgili donanım demekmiş. CC de teknolojik birşey olmadığı için bu donanımda yokmuş.

Yeni makyajlı Focuslar Ghia olarak gelmezse CC yok. Hatırladığım kadarıyla da Ford İngiltere web sitesinde yeni C-Max'larda CC opsiyonel olarak görünüyor. Çünkü Ghia donanım yok.

quote:

Orjinalden alıntı: ufuk33

quote:

+1 X 1000

• ben 2007 collection focus aldım onda standart sunulmuş cruise control, bence 2008 dede olabilir....
  • 2008lerde varda makyajlı olan.Titanıum modelinde yok sanırım...
  • odun dediğiniz şey maun deniyor. Sahte odun gibi bişey herhalde, plastik aslında. Ben de uyuz oluyorum, keşke parlak metalik birşey olsaydı, mondeo daki gibi mesela
  • quote:

Orjinalden alıntı: magmatic

ben 2007 collection focus aldım onda standart sunulmuş cruise control, bence 2008 dede olabilir....

Selamlar,

Gebze Nazerde gördüğüm titanyumda donanımlı c-max araçta CC vardı ama opsiyon olarak eklenmiş olabilir.
    Ford Türkiye sitesinde belirtilmemiş.Bu aracın normaldeki fiyatı 58000 ytl imiş.
    Koç indirimli olarak 48000 ytl ye veriyorlardı.
    Araçta panoramik cam tavan ve bi-xenon farlar ve yıkayıcıları, parçalı deri koltuklar, esp-tcs dahil tüm diğer ektra özellikler vardı.
    İlgilenenlerin dikkatine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxfocus -- 23 Kasım 2007; 9:17:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: magmatic

ben 2007 collection focus aldım onda standart sunulmuş cruise control, bence 2008 dede olabilir....

aynı araçtan bendede var. ama yemin ederim bir işe yaradığı yok.
    ben daha hiç kullanmadım. ne zaman otobandan bi yere giderim o zaman kullanacağım
  • clioIII'te cc var. aynalar şahin-doğan gibi çubukla ayarlanıyo, arka camlar manuel... :) bagaj lambası bile yok... ama cc var... komik geldi bana...

Demekki cc ucuz bişey... ya da renonun elinde çok var... :)
  • Süpersin sen yaaa.Meganelerinde trend modelinde aynalar cubukla ayarlanıyo.Hepsine elektrikli koymadığı için elektrikli ayna stoklarda fazla bulunmuyo gaaliba.Bi araçta 6 adet hava yastığı olur ve aynlar manuel olursa bilinki Fransız malıdır...
  • Ama yanlış yapıyolar...
    Arabamı değiştirmek için gezerken reno'ya girdiğimde clio'yu beğendim. Fiyat da makuldü. Ama arabanın içine bi bindim...
    94 model mazda'mda olan çoğu özellik yok. elektrikli ayna-cam-genişlik ferahlık...

Ayna hizasındaki ayna ayarı için kullanılan kocaman çubuklar aracı çok itici hâle getirmişler bence....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.