Şimdi Ara

Ön kol için ilave hareket eklememe gerek var mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biceps programim:Statik,Hammer ve Barbell Curl.Statik curl ve Barbell on kola vuruyor gibi biraz ama ne kadar etkili olur bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarchist Reaper -- 10 Temmuz 2015; 14:18:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence yapmak gerekiyor çünkü biceps egzersizleri ön kola da vuruyor olabilir fakat bu maksimum gelişim sağlamıyor. Ben Seated Dumbbell Wrist Curl yapıyordum ama iki haftadır çok boşladım.
  • MERT* kullanıcısına yanıt
    Ön koldan kastınız forearm bölgesi ise, wrist curl gibi hareketler uzun vadede tendonlara zarar verebilir. Farmer's Walk ve Deadlift hareketleri forearm gelişimi için 10 numara hareketlerdir.
  • Eğer yeni başladıysanız yani 1 seneyi geçmediyse ön kol çalışmayın zaten yapacağınız hareketlerin çoğu o bölgeye etki ediyor
  • Turbomanlet e katılıyorum. Ben özellikle deadliftten sonra ön kolda fena bir yanma hissediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm_Wind

Turbomanlet e katılıyorum. Ben özellikle deadliftten sonra ön kolda fena bir yanma hissediyorum.

Hocam bu deadlift hangi kas gruplarini çalıştırıyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: umix353

Eğer yeni başladıysanız yani 1 seneyi geçmediyse ön kol çalışmayın zaten yapacağınız hareketlerin çoğu o bölgeye etki ediyor

Teşekkürler hocam.Düzenli olarak 2 hafta önce başladım haftanın 6 günü çalışıyorum aksatmadan.Ağırlıkları da yavaştan artiricam özellikle biceps için.Benim su an tek sorunum beslenme ve kardiyo.

1.78 boy-70 kg.Kardiyo yapmiyorum,karın bölgesi de yağlı.Bazi arkadaslar kardiyo yap ama hafif yap diyor kilon yok diyor bazıları hiç yapma önce kaslan sonra define olursun diyorlar.Tabata antrenmanı varmış 5dklik.Max kalori yakımı sağlıyor diyorlar haftada 2 kez onu uygulamayı düşünüyorum.

Beslenme konusuna gelirsek ant sonrası proteinimi alıyorum hatta tüm güne yayiyorum protein alımını.Ama şeker lanetini kesemedim meyve suyu iciyorum biraz.Fast food falan yok.Güzel bi program lazim beslenme için...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu şekilde park eden var mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yap tabi. goruyoruz sonra kocaman kol, onkol bolgesi incecik. cok var oyle adam. berbat gozukuyor

• Vücudun arka arafında kalan tüm kaslar(arka bacak, popo, bel, sırt, trapez), biceps(stabilizer), forearm, karın.
  • Ağır girdiğin sürece her zaman ön kolun çalışır. Yeterince ağır girersen, hangi hareket olursa olsun, her set sonrasında yanmayı hissedeceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Pink -- 10 Temmuz 2015; 18:57:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbomanlet

Vücudun arka arafında kalan tüm kaslar(arka bacak, popo, bel, sırt, trapez), biceps(stabilizer), forearm, karın.

Şimdilik gerek var mi peki deadlift'i programıma eklemeye ?

• Başlangıç seviyesinden profesyonel bb seviyesine kadar herkeste olması gerektiğine inanıyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbomanlet

Başlangıç seviyesinden profesyonel bb seviyesine kadar herkeste olması gerektiğine inanıyorum ben.

Biliyosunki sizle beraber program yapmıştık.Peki ben bu hareketi hangi kas grubunun gününe eklemeliyim ?

• Sırt/Biceps gününe ekleniyor genellikle push/pull/legs programlarında.
  • Aylarca Wrist Curl yaptım. En son 13 kg'ye çıkmıştım, acayip bir yanma vardı. Zararlı olduğunu bilmiyordum, teşekkürler. Son zamanlarda ön kolda hacim eksikliği var gibi ama Wrist Curl hareketinden kaynaklanmıyordur herhalde.

Bacak gününde Romanian Deadlift yapıyorum, forearm bölgesine etkisi olur mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.