Şimdi Ara

Crunchyroll ve Kardeşlik

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
59
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar, animeleri ingilizce altyazılı olarak takip ettiğim için sürekli yabancı sayfa arayışında oluyorum çünkü korsan siteler üst üste kapanıyor maalesef. Crunchyroll şu an ki yıllık fiyatı ile gözüme kötü görünmedi ama netflix veya amazon prime gibi stream uygulamalarında Türkiye'den erişilemeyen içerikler oluyor, Crunchyroll'da da durum böyle mi merak ettim. Bilgisi olan var mıdır acaba?

Bir de dh forum üzerinden netflix, spotify gibi uygulumaların kardeşlikleri yapılıyor. Spotify aile üyeliği açıp fiyatı bölüşüyor üyeler örneğin. Crunchyroll yıllık hesap 4 cihazı destekliyor ama forumda hiç bu konuyla alakalı bir şey görmedim. Kimse arayışta mı değil yoksa Crunchyroll özelinde engel yaratan bir durum mu var?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ben crunchyroll kullanıyorum. Maalesef içerik kısıtlaması durumu var. VPN'den bağlanınca çok daha fazla içerik görüyorum.

Yıllık 700 TL civarı bir ücreti var. Çok cüzi olduğu için dert etmiyorum fazla. Kenarda duruyor. Bazen kullanıyorum.

• mow_ kullanıcısına yanıt

Fiyatı çok iyiymiş aslında. İçerik kısıtlaması olmasa hele bide tr altyazı olsa efsane olurmuş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.