Şimdi Ara

Crusader Kings II (2012) [ANA KONU] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
8
Favori
26.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: killerjackal

quote:

Orijinalden alıntı: britony

İndiriyorum...Hadi bilenler yardımcı olun...Püf noktaları vb yazan bir sevecen çıkar herhal

Varsa bilmediğin birşey sor kardes

Bu arkadaşa güvenebilirsiniz kendisi sıkı Paradox takipçisidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeyjey11

quote:

quote:

İndiriyorum...Hadi bilenler yardımcı olun...Püf noktaları vb yazan bir sevecen çıkar herhal

Kendisiyle oyunun diplomatik seçenekleri düzelene kadar Rambo yapamayacaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jeyjey11

quote:

quote:

Kendisiyle oyunun diplomatik seçenekleri düzelene kadar Rambo yapamayacaz

Ek paket bekleniyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tharkaho

mrb,bende eski medieval hastalarındanım epeydir oynamıyordum bu oyunu bunu internetten bir şekilde bulup indiricem ama bu oyunu kurmadan önce diger alt versiyonlarını kurmam gerekiyormu arkadaşlar?Gerekiyorsa hangilerini? yardımcı olmanızı bekliyorum teşekkürler.

Önce zorrentten skidrow'dan Oyunu indir kardeş..Ondan sonra Skidrow'un yamalarınıı indir ve kur..Başka birşeye gerek yok

teşekkür ederim senin dedigin gibi direk kurup oynamaya başlıcam

• quote:

quote:

oyunu kurdum ve başladım...Diğer Paradox oyunlarınaa göre daha farklı bir tarzı var. En azından savaş modu öyle..Çok sayıda vassal vb şeyler mevcut.

Bakalım çözünce bilemediklerimi sizinle paylaşırım.
  • quote:

quote:

quote:

oyunu kurdum ve başladım...Diğer Paradox oyunlarınaa göre daha farklı bir tarzı var. En azından savaş modu öyle..Çok sayıda vassal vb şeyler mevcut.

Bakalım çözünce bilemediklerimi sizinle paylaşırım.

Alıntıları Göster
    Oyunu kurdum Ülkem var mı diye bakayım dedi varmış.
    Müzikleri harika, bakarım yakın zamanda 3 ayımı alır ama olsun:D

• quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

Oyunu kurdum Ülkem var mı diye bakayım dedi varmış.
    Müzikleri harika, bakarım yakın zamanda 3 ayımı alır ama olsun:D

Alıntıları Göster
    Oyun ingilizce istiyor tamam ama ingilizce de var çok iyi yalnız hiç hareket yok oyunda alışamadım bu tarz oyunlara hiç :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikiziltoprak

Oyun ingilizce istiyor tamam ama ingilizce de var çok iyi yalnız hiç hareket yok oyunda alışamadım bu tarz oyunlara hiç :(

Alıntıları Göster
    Denemek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faramir

Denemek lazım.

Alıntıları Göster
    Oyun çok kaliteli olmuş paradox bu sefer müziklerede ağırlık vermiş sanırım ama epey bir emek vermek gerekiyor çözmek için tutorial oynamak şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorthol

Oyun çok kaliteli olmuş paradox bu sefer müziklerede ağırlık vermiş sanırım ama epey bir emek vermek gerekiyor çözmek için tutorial oynamak şart.

Alıntıları Göster
    Çok güzel olmuş oyun, ne zamandır aradığım/beklediğim strateji bu işte. Yalnız sıkıntılı yanı zevk alacak kadar çözebilmek çok uzun sürüyor, sabırlı olmak lazım, öyle başına oturup yarım saat bir saatte anlaşılacak oyun değil. Benim bir haftadır anamı ağlattı resmen, ne manual ne tutorial bir işe yaramıyor, hala da anlayamadığım bir dolu yeri var. Şöyle diyeyim; ilk oyununuzda pek siz oynuyorsunuz sayılmaz, oyun kendi kendine oynuyor siz de mal mal izliyorsunuz neler olduğunu anlamaya çalışıyorsunuz. Bu sıkıntılı öğrenme sürecini atlatır ve oyuna hakim olursanız enfes zevkli bir hale geliyor. İnsanı doyuran bir oyun. Adam gibi strateji isteyen, çoluk çocuk oyunlarından, tatlısu stratejilerinden bıkmış herkese tavsiye olunur.

• quote:

Orijinalden alıntı: gebba

Çok güzel olmuş oyun, ne zamandır aradığım/beklediğim strateji bu işte. Yalnız sıkıntılı yanı zevk alacak kadar çözebilmek çok uzun sürüyor, sabırlı olmak lazım, öyle başına oturup yarım saat bir saatte anlaşılacak oyun değil. Benim bir haftadır anamı ağlattı resmen, ne manual ne tutorial bir işe yaramıyor, hala da anlayamadığım bir dolu yeri var. Şöyle diyeyim; ilk oyununuzda pek siz oynuyorsunuz sayılmaz, oyun kendi kendine oynuyor siz de mal mal izliyorsunuz neler olduğunu anlamaya çalışıyorsunuz. Bu sıkıntılı öğrenme sürecini atlatır ve oyuna hakim olursanız enfes zevkli bir hale geliyor. İnsanı doyuran bir oyun. Adam gibi strateji isteyen, çoluk çocuk oyunlarından, tatlısu stratejilerinden bıkmış herkese tavsiye olunur.

Kral olduğun zaman beklemene gerek yok direk maceraya başlıyorsun

Ama küçük bir hanedanken krallığı ele geçirmek daha zevkli..(O da biraz uğraştırıyor ama ) Bunun için yapman gereken en sağlam iş kralla aranı iyi tutman,kralın hanedanına çaktırmadan sokulmanda ( Prensesle evlenmek gibi ) ve elinden geldiği kadar savaşlara katılmanda yatıyor..( Kral başarılarından dolayı sana toprak verebiliyor ) Ha bir de bir yere hak iddaa edip saldırabilirsiniz ( ama bunun kralın krallığını mutlak hakimiyetle yönetmemesi gerekiyor )

Bu arada ben Tutariale dahi girmedim..Yaşayarak öğrenmek daha iyi öğretiyor

bilmediklerinizi sorunuz..Yardımcı olmaya çalışayım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gebba

Kral olduğun zaman beklemene gerek yok direk maceraya başlıyorsun

Ama küçük bir hanedanken krallığı ele geçirmek daha zevkli..(O da biraz uğraştırıyor ama ) Bunun için yapman gereken en sağlam iş kralla aranı iyi tutman,kralın hanedanına çaktırmadan sokulmanda ( Prensesle evlenmek gibi ) ve elinden geldiği kadar savaşlara katılmanda yatıyor..( Kral başarılarından dolayı sana toprak verebiliyor ) Ha bir de bir yere hak iddaa edip saldırabilirsiniz ( ama bunun kralın krallığını mutlak hakimiyetle yönetmemesi gerekiyor )

Bu arada ben Tutariale dahi girmedim..Yaşayarak öğrenmek daha iyi öğretiyor

bilmediklerinizi sorunuz..Yardımcı olmaya çalışayım

Alıntıları Göster
    Merhabalar,

Oyundan inanılmaz keyif almaya başladım. Az önce kısır eşimi , eş dost akraba toplanıp suikaste kurban ettikten sonra yeniden evlendim ve maşallah altı çocuğum var. Yalnız bir şey sormak istiyorum, daha hızlı para kazanma imkanımız yok mu? Bir senede 100 altın kazanamıyorum bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: alperkurt

Merhabalar,

Oyundan inanılmaz keyif almaya başladım. Az önce kısır eşimi , eş dost akraba toplanıp suikaste kurban ettikten sonra yeniden evlendim ve maşallah altı çocuğum var. Yalnız bir şey sormak istiyorum, daha hızlı para kazanma imkanımız yok mu? Bir senede 100 altın kazanamıyorum bile.

Alıntıları Göster
    Aynen beyler, oyuna başladıktan sonra yapılması gereken temel şeyler, para ve prestij kazanmanın iyi yolları neler acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arkanim

Paradox Bu işin Kralı

Imperialism I-II SSI
    Lord of the realms I-II Impressions ve Sierra Online, Inc.

Bir Imperialism hayrani olarak bir Turkunde Imperyalismi bilmesi beni sasirtti. Turkiyede hic bilinmeyen bir oyun diye biliyordum ben. Birincisini hala oynarim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrMhMt

quote:

Orijinalden alıntı: arkanim

Paradox Bu işin Kralı

Imperialism I-II SSI
    Lord of the realms I-II Impressions ve Sierra Online, Inc.

Bir Imperialism hayrani olarak bir Turkunde Imperyalismi bilmesi beni sasirtti. Turkiyede hic bilinmeyen bir oyun diye biliyordum ben. Birincisini hala oynarim.

Alıntıları Göster
    Trgamer bedava Crusader Kings 2 çekilişi yapıyor arkadaşlar. Dilerseniz bir göz atın.

• quote:

Orijinalden alıntı: alperkurt

Trgamer bedava Crusader Kings 2 çekilişi yapıyor arkadaşlar. Dilerseniz bir göz atın.

Alıntıları Göster
    Crusader Kings II (2012) [ANA KONU]

Crusader Kings II oyununda İrlanda'da küçük bir şehirden başladığım maceram. Önce İrlanda da bütünlüğü sağlayıp, İrlanda Krallığı'nı kurdum. Ardından İskoçya ve İngiltere'yi ele geçirdim. Sonrada Almanya ile savaşıp, Kutsal Roma İmparatoru oldum. İyice güçlenip tüm katolik Krallıkları, İmparatorluğumun bayrağı altında topladım. En sonunda Bizans ile savaşıp bu çılgın sınırlara ulaştım

• quote:

Orijinalden alıntı: lemelem

Crusader Kings II oyununda İrlanda'da küçük bir şehirden başladığım maceram. Önce İrlanda da bütünlüğü sağlayıp, İrlanda Krallığı'nı kurdum. Ardından İskoçya ve İngiltere'yi ele geçirdim. Sonrada Almanya ile savaşıp, Kutsal Roma İmparatoru oldum. İyice güçlenip tüm katolik Krallıkları, İmparatorluğumun bayrağı altında topladım. En sonunda Bizans ile savaşıp bu çılgın sınırlara ulaştım

Kardeş ne yapmışsın sen
    Helal olsun sana valla..Ben sınırlarımı bu kadar genişletebilseydim 2.güne iç savaş çıkardı
    Ondan sonra komşu devletler de savaş ilan ettim mi tamamdır
    Başladığımız yere dönerdik..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killerjackal -- 11 Mart 2012; 20:30:51 >

• quote:

Helal vallaha, yeni ele geçirdiğin yerlerde istikrarı nasıl sağlıyosun?

• quote:

Orijinalden alıntı: afrodude

İmparator olunca bana bağlı tüm dükleri diğer krallara vazal yaptım. Böylece sadece bana bağlı krallar kaldı onlarla muatap oluyorum. Hiç hile yapmadan bu sınırlara ulaştım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: afrodude

İmparator olunca bana bağlı tüm dükleri diğer krallara vazal yaptım. Böylece sadece bana bağlı krallar kaldı onlarla muatap oluyorum. Hiç hile yapmadan bu sınırlara ulaştım

Anladım hocam, mantıklı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.