Şimdi Ara

Crusader Kings II (2012) [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
8
Favori
26.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 4 gözle bekliyorum.Zaten bir işin içinde Paradox varsa o iş mükemmeldir.
  • gelsin gelsin.
  • seve seve gelmezse............
  • Buyuk bir heyecanla bekledigim oyun, ciksin diye can atiyorum..
  • paradox olmasa bu güzel oyunları nereden bulacaktık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Victoria II (2010) [ANA KONU]
    15 yıl önce açıldı
    Dark Souls III (2016) [ANA KONU]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler dostum
  • Paradox Bu işin Kralı

Imperialism I-II SSI
    Lord of the realms I-II Impressions ve Sierra Online, Inc.

• Demosunu indirdim indirmez olaydım ..Bunu oynadıktan sonra şimdi medieval 2 total war da oynayamıyorum..Tam istediğim tarzda olmuş..Bu arada oyun gelmiş geçmiş en detaylı strateji oyunu içinde değil..Birinci sırada diyebilirim..Gel artık14 Şubat gel..Şafak atarsa 4 gün
  • quote:

Orijinalden alıntı: DMUKKS

DEMO ÇIKTI YUMULUN

http://www.fileplanet.com/224596/download/Crusader-Kings-II-Demo

kardeş Allah tuttuğunu altın etsin diyeyim
  • Paradokx'da olmasa doğru düzgün strateji oynayamayacağız. Bu Crusader Kings'in ilk oyunu beni mest etmişti, çıksın diye dört gözle bekliyorum.
  • Sizin internette baktığınız sürüm hatalı.Daha çıkmadı oyun.14 şubatta çıkacak.
  • yaw hayatımda ilk defa bi strateji oyununu anlayamadım. bu oyunu anlatan herhangi merci var mı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: haytaertu

yaw hayatımda ilk defa bi strateji oyununu anlayamadım. bu oyunu anlatan herhangi merci var mı :)

Kardeş biraz inglizce istiyor..İnglizcen iyiyse anlamaman için hiçbir sebep yok çünkü herşey apaçık ortada :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: killerjackal

quote:

yaw hayatımda ilk defa bi strateji oyununu anlayamadım. bu oyunu anlatan herhangi merci var mı :)

Kardeş biraz inglizce istiyor..İnglizcen iyiyse anlamaman için hiçbir sebep yok çünkü herşey apaçık ortada :)

Sadece İngilizcede yetmiyor Bilimum Paradox oyunlarını oynadım ama bunun kadar karışığını ve arayüzü berbat olanını görmedim. Oyun içindeki detaylar çok iyi ama arayüz sayesinde hiç bir şey anlaşılmıyor.

• Bu oyun ömür törpüsü, Hayatımda ilk defa bir oyun karşısında aciz kaldığıma tanık oldum. Tutorial falan banamısın demedi. Supreme Ruler, Victoria ve Empire Total War serisinden sonra menülere alışamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper1907

quote:

quote:

Sadece İngilizcede yetmiyor Bilimum Paradox oyunlarını oynadım ama bunun kadar karışığını ve arayüzü berbat olanını görmedim. Oyun içindeki detaylar çok iyi ama arayüz sayesinde hiç bir şey anlaşılmıyor.

Arayüzü ciddi ciddi beğendiğimi söyleyebilirim. Belki ilk oyunu oynamış -oynamaya çalışmış- olmanın etkisidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kyrafionn

quote:

quote:

quote:

Arayüzü ciddi ciddi beğendiğimi söyleyebilirim. Belki ilk oyunu oynamış -oynamaya çalışmış- olmanın etkisidir.

Evet ilk oyunu oynayanlar genelde beğenmiş arayüzü ama ben oynamadığım için çok karışık geldi.

Oha oyunun ilk incelemesi 9.5/10. Aynı sitenin strateji incelemeleri genelinde 2. sırada

http://www.strategyinformer.com/pc/crusaderkingsii/reviews.html

http://www.strategyinformer.com/all/strategy/reviews.html?o=score

• quote:

quote:

quote:

Ben arayüzünü Europe universalis rome'a benzettim biraz..Ben onu da oynadığım içın hiç yabancılık çekmedim..
    Oyunda müslüman olamıyorsun...Ben de gittim Bizans oldum hanedanı Türklerle doldurdum ( Bizanlı gelinleri evlendire evlendire )
    Türk mareşalim bile var şu anda

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.