Şimdi Ara

Crusader Kings II (2012) [ANA KONU] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
228
Cevap
8
Favori
26.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jonbelal

:)) Aynen. Oyunu çok beğendim ama bir türlü istikrarı sağlayamadım.İmparatorluk veya krallık ile oynamak ölüm.. Rahat olayım diye kontluk seçiyorum buseferde hiç bir neden yokken adamlar 4k küsürlük ordularla geliyolar üstüme insafsızlar.. Bende o askerlerin 1/10u ya var ya yok :/
    Ama mantığı çözdüm. Hatta diğer hanedanlığa mensup hier olan kuzenimin önce spymasterini sonrada kendisini vurdum zincirlere, demir yumruk oldum. Ama neyazıkki 3 yıl sonra isyanlara dayanamadım, zindandaki tüm soyluların tek tek kafalarını kestikten sonra ülkeyi ateşe verip kaçtım

Ek: İzlandaya

Ek2: Diğer bir oyunumda ise yine norveç ile tüm ingiltereyi fethedip topraklarını ülkeme katmıştım. Hem norveç hem ingiltere kralı olarak gözüküyordum karakter ekranında ama imparatorluk ilan edemedim.. Neden edemedim bu 1. sorum. Ayrıyetten kral ölünce baş varisim olan büyük oğlum Olaf norveçi, ve Olaf'a + standing olarak gözüken diğer oğlum ise ingiltereyi alıp birbiriyle savaştılar(zaten olaf norveç varisiydi diğeride ingiltere varisiydi) (Babaları ölünce direk birbirlerine - standing verip savaşmaya başladılar) Neden bunlar birleşmediler? Nasıl birlik olabilirler? Buda 2. sorum.. 3. sorum ise bu iki krallığı tek bir oğluma miras bırakamazmıyım? Ben yapamadım:/
    Bilenler yardım ederse sevinirim

Eğer bu krallıklar senin elindeyse yapabilirsin.
    Eger seninse ogullarından birine diplasi secenegiyle " Grand land title "'ın altındaki " Except bilmem ne titles " yazar..Ona tıkla.Yukarıda kapsamlı ünvanları goreceksin..Oradan secebilirsin krallığı

• Öyle yapınca direk benden ayrılıyor, koca krallığı veriyoruz dururmu hiç:)
  • Bu oyun çok karışık.. Ortaçağda geçen yine böyle haritası olan. Kullanışı daha basit bir oyun var mı ? Ben daha bunda ne ekonomi ne asker üretimi hiç birşey anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Bu oyun çok karışık.. Ortaçağda geçen yine böyle haritası olan. Kullanışı daha basit bir oyun var mı ? Ben daha bunda ne ekonomi ne asker üretimi hiç birşey anlamadım

Medieval total war2 ve Knights of Honor
  • Alışınca sarıyo ya
  • Oyunun en büyük eksiği diplomasi galiba..Sadece 3 tane seçenek sunuluyor..O seçeneklerin şartlarını dahi sen belirleyemiyorsun..Sen bana şunu ver ben de şunu yapayım gibi bir seçenek de yok.En azından medieval 2 total war kadar olsaymış..
    Bir de şu var ki mesela senin ordun 5000 kişi,karşı tarafın 8000 kişiyse onu sittin sene yenemiyorsun.Oyunda sayısı fazla olan oyunun galibi olur gibi bir mantık var.Halbuki biz malazgirt zaferinde bizanslılardan 3 kat azdık ama kazandık değil mi..
    Bu 2 problemi düzeltseler oyun 10 numara olur
  • Oyunun 1.05 yaması çıktı yumulun arkadaşlar

Ben sadece 2 önemli fark keşfettim.

1-) Artık istediğin karakteri seçip "Amaç" ekleme yapılabiliyor

2-)Savaşta olan bir ülkeye yardıma gidebiliyorsun ya da taraf değiştirebiliyorsun

Yamada başka fark bulan varsa söylesin
  • Güzele benziyor. Deneyelim bakalım
  • Oyunu indirdim kaç gündür çözemedim.. türkçe yamasıda yok.. durduk yere dükler arasında savaş çıkıyor ülke parçalanıyo biri gelip savaş ilan ediyo ülke yıkılıyo.. kimin ne yaptığını anlyamadım bi türlü..

delircem çözemedim oyunu bi türlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dx

Oyunu indirdim kaç gündür çözemedim.. türkçe yamasıda yok.. durduk yere dükler arasında savaş çıkıyor ülke parçalanıyo biri gelip savaş ilan ediyo ülke yıkılıyo.. kimin ne yaptığını anlyamadım bi türlü..

Buyur kardeş oyun hakkında herşeyi burada öğrenebilirsin

http://www.paradoxfan.com/forum/index.php?PHPSESSID=c4cb4204fdd10cf4e6767304f2031c1e&board=111.0

• quote:

Orijinalden alıntı: killerjackal

quote:

Oyunu indirdim kaç gündür çözemedim.. türkçe yamasıda yok.. durduk yere dükler arasında savaş çıkıyor ülke parçalanıyo biri gelip savaş ilan ediyo ülke yıkılıyo.. kimin ne yaptığını anlyamadım bi türlü..

http://www.paradoxfan.com/forum/index.php?PHPSESSID=c4cb4204fdd10cf4e6767304f2031c1e&board=111.0

Okudum hepsini dediklerini yaptım ordakilerin yine sonuç 0 resmen delirdim çözemedim oyunu.. sahte yer idda hakkımı bile denedim olmuyor.. bi baktım benim dük hapse girmiş game over dedi noldunu anlamadım bile

• quote:

quote:

quote:

Okudum hepsini dediklerini yaptım ordakilerin yine sonuç 0 resmen delirdim çözemedim oyunu.. sahte yer idda hakkımı bile denedim olmuyor.. bi baktım benim dük hapse girmiş game over dedi noldunu anlamadım bile

Hocam yıkıla yıkıla yıkmayı öğreneceksiniz merak etmeyin

Oyun biraz karışık.Siz devam edin.Bilmediğiniz bir şey olursa sorun bana.
    Size yardımcı olmaya çalışırım

Bu arada oyunun en son versiyonunu oynuyorsunuz değil mi ?
    Son versiyon 5.c olması lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu oyunu oynamadım ama Medieval TW tadı verir mi?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam yıkıla yıkıla yıkmayı öğreneceksiniz merak etmeyin

Oyun biraz karışık.Siz devam edin.Bilmediğiniz bir şey olursa sorun bana.
    Size yardımcı olmaya çalışırım

Bu arada oyunun en son versiyonunu oynuyorsunuz değil mi ?
    Son versiyon 5.c olması lazım

Yok en son versiyonu değil ilki oyunu çözeyim sonra versiyonlarını indiririm dedim çözemedim

@Kobrakai oyunu çözersen bence verir. ama aşırı karışık diyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dx -- 18 Mayıs 2012; 22:08:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

bu oyunu oynamadım ama Medieval TW tadı verir mi?

Bu Medieval 2 Total War'dan daha detaylı.
    Ama bu oyunda muharebe modu yok.Yani bir tek haritadan oyunu oynuyorsun.

2 oyunun ayrı güzelliği var.
    Canım muharebe yönetmek istediğinde Medieval,entrika istediğinde de Crusader Kings oynuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

bu oyunu oynamadım ama Medieval TW tadı verir mi?

Bu Medieval 2 Total War'dan daha detaylı.
    Ama bu oyunda muharebe modu yok.Yani bir tek haritadan oyunu oynuyorsun.

2 oyunun ayrı güzelliği var.
    Canım muharebe yönetmek istediğinde Medieval,entrika istediğinde de Crusader Kings oynuyorum

o zaman ediniyorum hemen :) aradığımda buydu
  • Ya mesela irlandanın desmond yerle başlıyorum.. bi türlü yer alamadım.. sahte claim bile gösterip savaş yapıyorum offer peace de en üstteki şık açılıncaya kadar savaşıyorum(aklıma gelmedi) send diyip yollayınca alamıyorum o yeri.. birde düklükleri birleştiremiyorum birleşsem irlanda krallığına kadar yükselirim diye düşünüyorum ama yok yapamadım bi türlü.. ingiltere felan claim yapamıyorum.. savaş çıkartamadım sağlamca.. çıkarsamda o yeri alamıyorum...

en düşük derece başlıyorum ne düklük oluyo ilerde ne de krallık
  • Game of Thrones sonrası bütün hınıcımı bu oyundan çıkarmaya başladım. Aldım Welf ailesini yardırıyorum kaç nesildir. Muhteşem bir oyun kesinlikle. Öğrenene kadar biraz zorluyor o kadar. Elalem toprağımız üzerinde hak iddia etmesin diye ensestin dibine vurduk resmen. . İki amcaoğlu kont alıp multi oynaması da gayet zevkli.
  • Beyler Paradox ekibi oyunun yeni eklentisini duyurdu.''Sword of Islam''.Artık müslüman ülkelerle oynanabilecek.Üstelik yeni entrikalar,ülkeler,arayüzler ve daha birçok yenilik eklenecekmiş.

Detaylı bilgi içinhttp://www.paradoxfan.com/forum/index.php?topic=28939.0

Bu da videosu

• şu oyunu evlilik programı havasından çıkarsalar tam olucak. girip 2-3 saat oynıyayım diyorum o 3 saatin 3 saatide oğullarıma kız, kızlarıma koca bakmakla geçiyor anasını satim
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.