Şimdi Ara

Crusader Kings II (2012) [ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
8
Favori
26.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Alper1907

quote:

Orijinalden alıntı: Kyrafionn

quote:

Orijinalden alıntı: Alper1907

quote:

Orijinalden alıntı: killerjackal

quote:

Orijinalden alıntı: haytaertu

yaw hayatımda ilk defa bi strateji oyununu anlayamadım. bu oyunu anlatan herhangi merci var mı :)

Kardeş biraz inglizce istiyor..İnglizcen iyiyse anlamaman için hiçbir sebep yok çünkü herşey apaçık ortada :)

Sadece İngilizcede yetmiyor Bilimum Paradox oyunlarını oynadım ama bunun kadar karışığını ve arayüzü berbat olanını görmedim. Oyun içindeki detaylar çok iyi ama arayüz sayesinde hiç bir şey anlaşılmıyor.

Arayüzü ciddi ciddi beğendiğimi söyleyebilirim. Belki ilk oyunu oynamış -oynamaya çalışmış- olmanın etkisidir.

Evet ilk oyunu oynayanlar genelde beğenmiş arayüzü ama ben oynamadığım için çok karışık geldi.

Oha oyunun ilk incelemesi 9.5/10. Aynı sitenin strateji incelemeleri genelinde 2. sırada

http://www.strategyinformer.com/pc/crusaderkingsii/reviews.html

http://www.strategyinformer.com/all/strategy/reviews.html?o=score

Valla o kadar puan aldığına hiç şaşırmadım
    Oyun inanılmaz sarıyor..Bu arada anlamadığınız birşey varsa sorun yardımcı olmaya çalışayım

• @Alper1907
    killerjackal'ın da dediği gibi EU: Rome 'a bakabilirsin bir ara. EU3 ile Crusader Kings karışımıydı ve çok başarılı bir oyundu. Arayüz olarak bundan daha basit, ama çok benzerler.

Elective Monarchy'lerde aday gösterilmemizi neler etkiliyor, bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kyrafionn -- 13 Şubat 2012; 22:43:31 >
  • Oyun zor olmuş hoşuma gitti eu3 de önemi olmayan paralı askerleri bu oyunda çok güzel uygulamışlar.İspanya da Kont olarak başladım 9 tane bölge ele geçirdim.İspanyada benden başka Hristiyan kalmadı bütün müslümanlar bir olup saldırıyor.
  • oyun çok güzel. ama teknoloji olayını çözemedim sanırsam kendiliğinden gelişiyor.
  • ingilizcem var çok şükür ama neyin üstüne tıklasam bi sayfa dolusu bi şeyler yazıyo. hepsini okumaya üşeniyor insan. bi de o tutoriallar hiç hoşuma gitmedi. ekonomik tutoriale baktım, gitmiş bana krallığın altını ne kadar onu gösteriyo. ama eminim çok güzel bi oyun. emek verilmiş
  • oyun az önce çıktı ama zorrent düşer mi bilmem çünkü skidrow un hatalı sürümü dolaşıyor her yerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kyrafionn

@Alper1907
    killerjackal'ın da dediği gibi EU: Rome 'a bakabilirsin bir ara. EU3 ile Crusader Kings karışımıydı ve çok başarılı bir oyundu. Arayüz olarak bundan daha basit, ama çok benzerler.

Elective Monarchy'lerde aday gösterilmemizi neler etkiliyor, bilen var mı?

Elective monarşide gördüğüm kadarıyla aday olacak kişinin seninle kan bağı olması gerekiyor ( Akrabaların da tahta geçebilir ) ..Ama ben birkaç kere istisna olarak kan bağı olmayan aday gördüm listede
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertblade

oyun çok güzel. ama teknoloji olayını çözemedim sanırsam kendiliğinden gelişiyor.

Teknoloji olayı senin konsul ( Council ) bölümünden adamlarının tecrübesine göre gelişiyor..Ama dikkat ettiyseniz her konsül üyesinin yanında 3 tane şık bulunuyor..Okla onun üstünde durduğunuz zaman size ne işe yaradığını gösteriyor..Mesela '' Steward ''ın 3'üncü şıkkı hatırladığım kadarıyla kültürü yükseltiyordu..Ona tıklayınca haritada o adamı gönderebileceğin yerleri gösteriyor..Herhangi bir yeşil alana sağa tıkladığın zaman adam çalışmaya başlıyor..( Oyunun sağ köşesinden çalışıp çalışmadığına bakabilirsin..
    Çalışmıyorsa başıboş ( Idle ) yazar sağ köşede
  • Oyunu hemen çekiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: killerjackal

quote:

Orijinalden alıntı: mertblade

oyun çok güzel. ama teknoloji olayını çözemedim sanırsam kendiliğinden gelişiyor.

Teknoloji olayı senin konsul ( Council ) bölümünden adamlarının tecrübesine göre gelişiyor..Ama dikkat ettiyseniz her konsül üyesinin yanında 3 tane şık bulunuyor..Okla onun üstünde durduğunuz zaman size ne işe yaradığını gösteriyor..Mesela '' Steward ''ın 3'üncü şıkkı hatırladığım kadarıyla kültürü yükseltiyordu..Ona tıklayınca haritada o adamı gönderebileceğin yerleri gösteriyor..Herhangi bir yeşil alana sağa tıkladığın zaman adam çalışmaya başlıyor..( Oyunun sağ köşesinden çalışıp çalışmadığına bakabilirsin..
    Çalışmıyorsa başıboş ( Idle ) yazar sağ köşede

eyvallah teşekkürler ilk kez oynuyorum bu seriyi alışmak biraz zaman alacak.

• Paradox Interactive Türkiye'de çalışmalar var sanırım çeviriyle ilgili.Çünkü baya karışık gibi duruyor
  • ya beyelr Msvcr 100 dll hatası alıyorum.Herşeyi yaptım system 32 ve systeme attım bu dllyi hala hata veriyor ne yapmalıyım yardım edin ltfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragornunkılıcı

ya beyelr Msvcr 100 dll hatası alıyorum.Herşeyi yaptım system 32 ve systeme attım bu dllyi hala hata veriyor ne yapmalıyım yardım edin ltfen

bende de farklı olarak msvcp100.dll hatası veriyor. System32ye de attım oyunun klasörüne de attım olmadı. Yardımcı olabilecek var mı?

Not:Oyun skidrow sürümü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E-Nazmi

quote:

ya beyelr Msvcr 100 dll hatası alıyorum.Herşeyi yaptım system 32 ve systeme attım bu dllyi hala hata veriyor ne yapmalıyım yardım edin ltfen

bende de farklı olarak msvcp100.dll hatası veriyor. System32ye de attım oyunun klasörüne de attım olmadı. Yardımcı olabilecek var mı?

Bir de söylemeyi unutmuşum. İki ayrı bilgisayarda aynı hatayı verdi.
  • quote:

quote:

quote:

Bir de söylemeyi unutmuşum. İki ayrı bilgisayarda aynı hatayı verdi.

Şimdi tekrar yaptım ama başka bir hata verdi;

"Uygulama düzgün olarak başlatılamadı (0xc000007b). Uygulamayı sonlandırmak için Tamam düğmesine tıklatın"

Nedir bu sorun ya?

• mrb,bende eski medieval hastalarındanım epeydir oynamıyordum bu oyunu bunu internetten bir şekilde bulup indiricem ama bu oyunu kurmadan önce diger alt versiyonlarını kurmam gerekiyormu arkadaşlar?Gerekiyorsa hangilerini? yardımcı olmanızı bekliyorum teşekkürler.
  • Yok hocam bu yeni oyun.Sadece bunu kuruyorsun.
  • ben de oyuna girmeden önce bi bakayım dedim forumda neler var diye ama henüz çok yoğunlaşılmamış heralde bu oyuna
  • İndiriyorum...Hadi bilenler yardımcı olun...Püf noktaları vb yazan bir sevecen çıkar herhal
  • quote:

Orijinalden alıntı: britony

İndiriyorum...Hadi bilenler yardımcı olun...Püf noktaları vb yazan bir sevecen çıkar herhal

Varsa bilmediğin birşey sor kardes

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.