Şimdi Ara

Cruze 1.6 124hp araçlara garanti kapsamında lpg takılıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskiden garanti kapsamında takılıyormuş ama artık takılmıyormuş sanırım

Bu doğru mudur arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Eskiden garanti kapsamında takılıyormuş ama artık takılmıyormuş sanırım

Bu doğru mudur arkadaşlar?

bayi garanti vermiyor,lpg kiti takan bazı bayilerin garanti verdiğini okudum.
  • Garantıden cıkıyormu yada sole soylıyım takıldıktan sonra sıkıntılar olusuyormu
  • Cruze un hangi motoru LPG ye daha uyumlu?
    veya garanti kapsamındaydı ?

bilen biri yanıtlasın lütfen, tahmini olan değil, sağolun.
  • arcınız kesinlikle garanti kapsamından cıkmaz landirenzo otogaz sistemini yaglam sistemi ile birlikte takılırsa landirenzo motorunuzu otomatik olarak garantiye alır bunuda size yazılı olarak ibraz eder cünki otogaz sektöründe söz ile motor garantisi veren yerler cok 3 şahıs sigortası diye ama yazılı olarak size ibraz etmiyorlar ve aracınıza bir şey oldugu zaman da hakınız olmuyor ama yazılı olarak motor garantisi verilirse tabki yasal olarakta aracınıza lpg dolayı bir şey oldugu taktirde haklı cıkarsınız otogaz sistemlerinin icinde bunu yapan markalar var prins holanda malı landi renzo italyan malı bu markaları tercih etiginiz taktirde size yazılı olarak motor garantisi verilir tabiki bu garanti şartı PRİNS 0-1000 km kadar olan araclar LANDİRENZO 0 -10.000 km kadar olan arclara gecerlidir saygılar
  • İlk alınan 113 beygir Cruze'lara da garanti kapsamında takıldı LPG.

Sonra bir ara durdurdular falan. Zaten 113 hp ile 124 hp arasında performans farkı da gözle görülür şekilde değil.
  • Herkes kafasına göre birşeyler yazmış, çok konuşuldu bunlar burada.

Chevrolet Türkiye sadece 109 beygirlik Lacetti motorlarla çıkan araçlara verdi garantiyi ve kendisi taktırdı teslimattan önce, kendi aracım bu şekilde bu nedenle ÇOK İYİ biliyorum konuyu.

Bu euro 4 motor seçeneği çok az sayıda 113 beygir euro5 astra J motoru ile aynı anda geldi ve sonra kestiler getirmeyi.

Yeni çıkardıklarını söyledikleri 124 beygirlik motor 113 beygirlik motorun aynısı sadece ECU mappingini yeniden yazarak 124 beygir yaptılar.... Herşeyi ile aynı motor, inanmayan gidip serviste muhabbetiniz var ise E-cars sistemlerinden bakabilir, cruze için tek motor seçeneği vardı 2009 ve 2012 arası.

Önceki arkadaşın LPG şirketinin ve / veya bayi garantisi dediği mevzu ise sadece palavradır.
    Landirenzo yok BRC motor garantisi veriyormuş, peh peh peh...
    öncelikle LPG nedenliyse veriyorlar iyice okunmalı alttaki fineprint....
    ya arıza ateşleme bobinindeyse, ya beyinde ise, ya direksiyon pompasında ise ?
    hiç birinin arızası bu şirketlere ve bayilere göre LPG den ötürü olmayacaktır, tek sayacakları eğer sayarlarsa sübap uzaması olacaktır.

113 ve 124 bglik araçlarda LPG takıldığı anda motor garantisi biter chevrolet tarafından sağlanan bu kesin bilgidir. Belki servis vermiştir, benim garantimde diye bu da çok yapıldı satarken zaten bunda da yazılı belge yoksa geçmiş ola...

Ben aracının halen garantide olanlara soruyorum, misal aracı istanbulda aldınız bodruma yolculuk yaparken yolda kaldınız size garanti veren servis/ bayi dışında servise çektirdiğinizde ne Landirenzo garantisi ne de satışta "tak abi ben garantis veriyorum" diyen bayinin garantisi geçerli olur...

Komple cepten verirsiniz her masrafı çekici bile dahil eğer chevrolet card ile çağırdıysanız.

Ben 2009 da 500 km aracımla ilk yolculuğumda gidişte balıkesirde dönüşte bursa da yolda kalmıştım.
    sorun ise ateşleme bobinine giren kablonun LPG montajında hatalı takılıp çıkarılınca bobinin bacaklarını yamulttukları içindi...

Komple bobin değişti Bursa 'da ( balıkesirde yoktu idareten düzeltmişlerdi.) İlk sordukları 113 beygir mi 109 beygir mi oldu Bursa 'da LPG olduğunu gördüklerinde.

Eğer 113 beygir ve garantisi olsaydım, 684 TL civarı para ödeyecektim hiç yoktan...

Sanırım anlatabildim, herkes biraz okusa yorum yapmadan sağı solu zaten bu bilgiler her yerde mevcut, en azından insanları yanlış bilgilendirmezsiniz....

saygılar....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.0 egea lpg takılıyor mu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayotogaz

arcınız kesinlikle garanti kapsamından cıkmaz landirenzo otogaz sistemini yaglam sistemi ile birlikte takılırsa landirenzo motorunuzu otomatik olarak garantiye alır bunuda size yazılı olarak ibraz eder cünki otogaz sektöründe söz ile motor garantisi veren yerler cok 3 şahıs sigortası diye ama yazılı olarak size ibraz etmiyorlar ve aracınıza bir şey oldugu zaman da hakınız olmuyor ama yazılı olarak motor garantisi verilirse tabki yasal olarakta aracınıza lpg dolayı bir şey oldugu taktirde haklı cıkarsınız otogaz sistemlerinin icinde bunu yapan markalar var prins holanda malı landi renzo italyan malı bu markaları tercih etiginiz taktirde size yazılı olarak motor garantisi verilir tabiki bu garanti şartı PRİNS 0-1000 km kadar olan araclar LANDİRENZO 0 -10.000 km kadar olan arclara gecerlidir saygılar

merhaba

şimdi di yazınızı görünce farkettim de, ben LPG kitimi Landirenzo olarak sizde taktırmıştım ve motorun garnatiye alındığına dair bir yazılı belge teslim almadım sizden
    son olarak en son 1000km sonrası ayar içinde geldim size fakat tüketim otomatik cruze da hala 14 LT
    sizce normal midir bu? anladığım kadarıyla 12LT lik değerler normal olarak kabul ediliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: amras_tasartir

Herkes kafasına göre birşeyler yazmış, çok konuşuldu bunlar burada.

Chevrolet Türkiye sadece 109 beygirlik Lacetti motorlarla çıkan araçlara verdi garantiyi ve kendisi taktırdı teslimattan önce, kendi aracım bu şekilde bu nedenle ÇOK İYİ biliyorum konuyu.

Bu euro 4 motor seçeneği çok az sayıda 113 beygir euro5 astra J motoru ile aynı anda geldi ve sonra kestiler getirmeyi.

Yeni çıkardıklarını söyledikleri 124 beygirlik motor 113 beygirlik motorun aynısı sadece ECU mappingini yeniden yazarak 124 beygir yaptılar.... Herşeyi ile aynı motor, inanmayan gidip serviste muhabbetiniz var ise E-cars sistemlerinden bakabilir, cruze için tek motor seçeneği vardı 2009 ve 2012 arası.

Önceki arkadaşın LPG şirketinin ve / veya bayi garantisi dediği mevzu ise sadece palavradır.
    Landirenzo yok BRC motor garantisi veriyormuş, peh peh peh...
    öncelikle LPG nedenliyse veriyorlar iyice okunmalı alttaki fineprint....
    ya arıza ateşleme bobinindeyse, ya beyinde ise, ya direksiyon pompasında ise ?
    hiç birinin arızası bu şirketlere ve bayilere göre LPG den ötürü olmayacaktır, tek sayacakları eğer sayarlarsa sübap uzaması olacaktır.

113 ve 124 bglik araçlarda LPG takıldığı anda motor garantisi biter chevrolet tarafından sağlanan bu kesin bilgidir. Belki servis vermiştir, benim garantimde diye bu da çok yapıldı satarken zaten bunda da yazılı belge yoksa geçmiş ola...

Ben aracının halen garantide olanlara soruyorum, misal aracı istanbulda aldınız bodruma yolculuk yaparken yolda kaldınız size garanti veren servis/ bayi dışında servise çektirdiğinizde ne Landirenzo garantisi ne de satışta "tak abi ben garantis veriyorum" diyen bayinin garantisi geçerli olur...

Komple cepten verirsiniz her masrafı çekici bile dahil eğer chevrolet card ile çağırdıysanız.

Ben 2009 da 500 km aracımla ilk yolculuğumda gidişte balıkesirde dönüşte bursa da yolda kalmıştım.
    sorun ise ateşleme bobinine giren kablonun LPG montajında hatalı takılıp çıkarılınca bobinin bacaklarını yamulttukları içindi...

Komple bobin değişti Bursa 'da ( balıkesirde yoktu idareten düzeltmişlerdi.) İlk sordukları 113 beygir mi 109 beygir mi oldu Bursa 'da LPG olduğunu gördüklerinde.

Eğer 113 beygir ve garantisi olsaydım, 684 TL civarı para ödeyecektim hiç yoktan...

Sanırım anlatabildim, herkes biraz okusa yorum yapmadan sağı solu zaten bu bilgiler her yerde mevcut, en azından insanları yanlış bilgilendirmezsiniz....

saygılar....

saygı duydum...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.