Şimdi Ara

CRUZE 16' JANT ve LASTİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
18.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, 2012 model cruze hb aracım var...sıfır araçlarda artık stepne olayı yokmuş ancak alırken öğrendim ve araçta verilen tamir kitine pek kanım ısınmadı...ve stepne yapmaya karar verdim...ancak cruze için bijon aralığını öyle bir şekilde ayarlamışlarki hiçbir yerde yok ve servislerdede pahalı...arabasını aldıktan sonra jant değiştiren yada farklı nedenlerden dolayı elinde 16 inç 5x105 bijon aralığında ister sac ister orjina cruze çıkması jant bulunan arkadaşlar arıyorum...birkaç çıkmacıyla konuştum araştırdım ama yok ellerinde...en son foruma yazayım dedim...yardımcı olacak varsa sevinirim...

• İnce stepne alabilirsiniz.

Metro markette yada netteki satış sitelerinde bulmak mümkün.
    yada;http://www.ajsjant.com/Products.aspx
     CRUZE 16' JANT ve LASTİK
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

İnce stepne alabilirsiniz.

Metro markette yada netteki satış sitelerinde bulmak mümkün.
    yada;http://www.ajsjant.com/Products.aspx
     CRUZE 16' JANT ve LASTİK

cevap için teşekkürler ama ince stepne ne kadar az yer kaplasa da bana pek güven vermiyor...aklım kalır yoldayken :)) o yüzden mümkün olduğunca normal jant istiyorum...

• baktım panther hocam,nette birçok sayfa gezdim her günde sahibinden.com a giriyom...çıkmacıları falan da araştırdım...ancak ya kafama yatmadı yada takım halinde satıyorlar... :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: jhonathan

baktım panther hocam,nette birçok sayfa gezdim her günde sahibinden.com a giriyom...çıkmacıları falan da araştırdım...ancak ya kafama yatmadı yada takım halinde satıyorlar... :(

Servise gittiğmde "Nerede bulunur?" diye soracağım.
  • arkadaşlar 2010 astra 1.6 cosma aldım yeni,yanlız stepnesi yok. Lastik ebatları 205-50-17 acaba ince stepne alırken hangi ölçü almam gerekiyor? Bilgis olan varsa sevinirim,iyi günler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sar1906

arkadaşlar 2010 astra 1.6 cosma aldım yeni,yanlız stepnesi yok. Lastik ebatları 205-50-17 acaba ince stepne alırken hangi ölçü almam gerekiyor? Bilgis olan varsa sevinirim,iyi günler..

Arkadaşım yanlış otobüs'e binmişsin.....burası cruze forumu ,,, opel forumuna gideceksin............. burada inip yolun karşısına geç,,,,, mavi minibüslere bin ....... aşağıdaki adreste inersin....

http://forum.donanimhaber.com/forumid_642/tt.htm

bu arada hayırlı olsun ,,,,, iyi günlerde kullan........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joliva -- 19 Ocak 2013; 22:40:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

Orijinalden alıntı: jhonathan

baktım panther hocam,nette birçok sayfa gezdim her günde sahibinden.com a giriyom...çıkmacıları falan da araştırdım...ancak ya kafama yatmadı yada takım halinde satıyorlar... :(

Servise gittiğmde "Nerede bulunur?" diye soracağım.

ben gaziantepteyim ve servisle irtibata geçtim aam bildikleri belli bir yer yok..çünkü antepte yeni yeni chevrolet satılmaya başlanıyor,yaygınlık yok yani...eğer sizin servisten bir cevap gelirse memnun olurum...
  • sanayilerde büyük lastikçilerden alabilirsin. ben bahçelievler goodyear dan aldım 300 liraya biraz pahalı ama yapacak bir şey yok.
  • benim tavsiyem hurdacı yada çıkmacılardan bir adet alaşım jant alın, güzelce dursun bagajda. stepne bile orjinal olur böylece.
    300 ü bulacağını sanmam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: variable

sanayilerde büyük lastikçilerden alabilirsin. ben bahçelievler goodyear dan aldım 300 liraya biraz pahalı ama yapacak bir şey yok.

bu aldığınız lastikle beraber mi ? yoksa sadece jant a mı bu kadar verdiniz ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: lebu

benim tavsiyem hurdacı yada çıkmacılardan bir adet alaşım jant alın, güzelce dursun bagajda. stepne bile orjinal olur böylece.
    300 ü bulacağını sanmam..

ya bijon aralığı olarak zor bulunan bir jant....5x105 bijon aralığı ve baktığım hiçbir yerde bulamadım :((
  • hem lastik hem de jant için verdiğim fiyat. eğer bulamadıysan istanbul yayla daki goodyear bayinden almıştım ben. büyük bir lastikçiydi. bu lastiği zor bulduğumu söylemiştim kendisine o da sadece büyük firmalarda olduğunu söylemişti. tavsiyem bu tarz yerlere bakmandır. bu bijon aralığında 5*105 sadece cruze değil aynı zamanda 3 serisi bmw, volvo, astra gibi otomobiller içinde kullanıldığı için şimdi olmasa bile mecburen yaygınlaşacak diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.