Şimdi Ara

Cruze, Bakım sonrası 1 Yıl - 10.000km İzlenimlerim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
2
Favori
7.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doğan.

Siyah da çok güzelde bakımı var abi :)

Bugün servis şişirme versiyon yıkayıp teslim etti içime sinmedi, evin önünde hızlı cila püskürtüp sildim sonra işyerine gittim 1 kat da orada sildim. Yani haklısın :))
  • Super inceleme gercekten tesekkurler ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

Dandik corsa fiyatına kocaman arabayı satıyorlar bunu opel niye kendine yapıyor hala anlamış değilim.

Diğer anlıyamadığım sey cruze bu kadar ucuz olmasına rağmen neden daha çok satamıyor

Bu yakıt olayı milleti korkutuyor adamlar 1.4 tsi motor 7.5-8 litre yakarken kimse laf demiyor bu araba 8.5-9 lt arası yakıyor diye millet abartıyor ekonomi olarak 1bin km 40 lira fark ediyor ama insanlara anlatamazsın işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

Super inceleme gercekten tesekkurler ;)

Teşekkürler Aziz.
  • Nice yıllara beyfendi, memnun musunuz araçtan? Ben bugün yanlama denemesi yaptım, çok tatlı atıyor arkasını vesselam.
  • Eline sağlık Eray. Güzel bir derleme olmuş. Tüketim değerlerinde net bir ş.içi değeri olmadığı için herkes en az ne yakabildiyse onu söylüyor. Ortalama hız belki biraz fikir verebilir ama araç kullandığın güzergahları az çok biliyorum. Bu yüzden oralarda o ortalamalarla 10 litreler çok değil.
    35km/h ortalama hızları ş.içi sayanlar var. O zaman tabiki tüketim 7-8 litre arasına rahat rahat geriler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: supremum

Eline sağlık Eray. Güzel bir derleme olmuş. Tüketim değerlerinde net bir ş.içi değeri olmadığı için herkes en az ne yakabildiyse onu söylüyor. Ortalama hız belki biraz fikir verebilir ama araç kullandığın güzergahları az çok biliyorum. Bu yüzden oralarda o ortalamalarla 10 litreler çok değil.
    35km/h ortalama hızları ş.içi sayanlar var. O zaman tabiki tüketim 7-8 litre arasına rahat rahat geriler.

abi bitti mi diteylink?
  • @Coşkun

Arkadaşım lütfen "Small Family Car" araçlarımızla yanlamak gibi çeşitli apaçilikler yapmayalım :))

@Supremum

Kadir abi teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun

quote:

Orijinalden alıntı: supremum

Eline sağlık Eray. Güzel bir derleme olmuş. Tüketim değerlerinde net bir ş.içi değeri olmadığı için herkes en az ne yakabildiyse onu söylüyor. Ortalama hız belki biraz fikir verebilir ama araç kullandığın güzergahları az çok biliyorum. Bu yüzden oralarda o ortalamalarla 10 litreler çok değil.

abi bitti mi diteylink?

Bitti Coşkun.
    22:30 gibi ancak bitti.
    http://forum.donanimhaber.com/m_61859968/tm.htm
    Burda fotolar var. Çok foto çekemedik çünkü yoruldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: _eRay

@Coşkun

Arkadaşım lütfen "Small Family Car" araçlarımızla yanlamak gibi çeşitli apaçilikler yapmayalım :))

@Supremum

Kadir abi teşekkür ederim.

kardeşim ben bu arabaya 400 milyon bakım parası veriyosam yola da yan bakarım, hakkımdır bu.
  • Sıfır araçta garanti süresi dolana kadar paşa paşa servise gideceğiz mecburen. Şimdi mantık diyor ki; Böyle uygulama olmaz, aykırı bir durum gibi algılıyorum ben. Ama servis derse ki; Bu araç başka serviste hatalı işlem görmüş, bu garantiye girmez, bizim suçumuz değil. Onlarda haklı tabi. Parça ücreti kadar işçilik hizmeti almak mantıksız geliyor bana ama. Düşünün o cam suyunu koymasına bile işçilik ücreti alır.

Vw de aynı, hatta daha fazla alıyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stones_

Sıfır araçta garanti süresi dolana kadar paşa paşa servise gideceğiz mecburen. Şimdi mantık diyor ki; Böyle uygulama olmaz, aykırı bir durum gibi algılıyorum ben. Ama servis derse ki; Bu araç başka serviste hatalı işlem görmüş, bu garantiye girmez, bizim suçumuz değil. Onlarda haklı tabi. Parça ücreti kadar işçilik hizmeti almak mantıksız geliyor bana ama. Düşünün o cam suyunu koymasına bile işçilik ücreti alır.

Silecek suyunu da Servisin 100mt gerisindeki benzin istasyonunda ağzına kadar doldurmuştum, yine de yazıyorlar işte.
  • Cruze bence fiyatina gore cok iyi bir arac fakat showroomda wwtc yi inceledigimde sis farlarinin etrafindaki krom süslemelerin plastikten ve cok kalitesiz olmasi hoşuma gitmedi.. Yazi güzel olmuş eline saglik kazasiz belasiz sürüşler dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _eRay

quote:

Orijinalden alıntı: Stones_

Sıfır araçta garanti süresi dolana kadar paşa paşa servise gideceğiz mecburen. Şimdi mantık diyor ki; Böyle uygulama olmaz, aykırı bir durum gibi algılıyorum ben. Ama servis derse ki; Bu araç başka serviste hatalı işlem görmüş, bu garantiye girmez, bizim suçumuz değil. Onlarda haklı tabi. Parça ücreti kadar işçilik hizmeti almak mantıksız geliyor bana ama. Düşünün o cam suyunu koymasına bile işçilik ücreti alır.

Silecek suyunu da Servisin 100mt gerisindeki benzin istasyonunda ağzına kadar doldurmuştum, yine de yazıyorlar işte.

aslında su varsa/ suyu tamamlayıp 30ml lik dandik üretim "sıvı cam temizleme sabunu" koyuyorlar.

şunun gibi;
    http://shop.wurth.com.tr/araciniz-icin-urunler/detayli-temizlik/cam-temizleme-sabunu-32ml

• quote:

Orijinalden alıntı: Mobbdeep

Cruze bence fiyatina gore cok iyi bir arac fakat showroomda wwtc yi inceledigimde sis farlarinin etrafindaki krom süslemelerin plastikten ve cok kalitesiz olmasi hoşuma gitmedi.. Yazi güzel olmuş eline saglik kazasiz belasiz sürüşler dilerim.

Normalde granit mi yontup konuyor oraya? Eğer yakından incelemediyseniz bir volkswagen'e gidip yeni CC'nin ön panjuruna hafifçe tıklatmanızı tavsiye ederim. Kuş pislese kırılarak kadar ince ve dayanıksız.
  • Ellerine sağlık Eray.

Bir şey soracağım.WTCC Edition'ın farkı nedir? Bir de Cruze kaç sene daha bu kasayla devam edecek, belli mi?

quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun

Nice yıllara beyfendi, memnun musunuz araçtan? Ben bugün yanlama denemesi yaptım, çok tatlı atıyor arkasını vesselam.

140'lık turbo geliyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay S.

Ellerine sağlık Eray.

Bir şey soracağım.WTCC Edition'ın farkı nedir? Bir de Cruze kaç sene daha bu kasayla devam edecek, belli mi?

Teşekkürler Kubilay.
    Wtcc Edition'da tamponlar uzun, yan marşbiyel ve bagaj üstü spoyler mevcut, 16" yerine 17" jant ve krom sis farı çerçeveleri var ilaveten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mobbdeep

Cruze bence fiyatina gore cok iyi bir arac fakat showroomda wwtc yi inceledigimde sis farlarinin etrafindaki krom süslemelerin plastikten ve cok kalitesiz olmasi hoşuma gitmedi.. Yazi güzel olmuş eline saglik kazasiz belasiz sürüşler dilerim.

Teşekkür ederim.
  • Çevremdekilerden cruze için duyduğum şikayet genelde takır tukur seslerin gelmesiydi.Oda arka kaliperler ve sert süspansiyondan işte.Ama cruze segmentinde kesinlikle f/p aracı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.