Şimdi Ara

Cruze, Bakım sonrası 1 Yıl - 10.000km İzlenimlerim (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
2
Favori
7.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tekerleri çıkıyomuş diyolla,doğru mu Eray ?
  • - Tüketime gelince ş.içi 10-10,5lt arası değişiyor, ş.dışı bir kez yol gittim 120-130 civarı ortalama ile 7,5lt tüketti. Yok efendim amcamın oğlunda var 7lt yakıyormuş, ben de vardı 15lt yakıyordum diyenler olabilir beni ilgilendirmez, ben kendi tüketimime bakarım :))

şehir dışı 7,5 doğrumu benmi yanlış anladım. 7,5 gerçekse resmen benzini içiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _eRay

quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

quote:

Orijinalden alıntı: özbekli35

ilk bakımda 387 tl benzinli araç için çok çok yüksek...demekki dizellerin ilk bakımına chevrolet en az 650 tl alıyordur...

Yeni Aveo Sedan 1.4 LT aracım var aracın 15.000 bakımına 200 lira verdim inanmıyorsanız faturanın fotoğrafını çekip gösterebilirim ön yargılarınızı kırmanın zamanı gelmedi mi artık.

-----------------

@Eray yazın ve incelemelerin için teşşekkürler Cruze 1.6 benzinli 6 ileri manuel olsaydı Aveo'nun yüzüne bakmazdım sanırım.

Kazasız,belasız keyifli sürüşler dilerim.

6 ileri olsa hiç alınmaz asıl, Cruze'un 5.vitesi bile boş :)

Atmosferik motorların geneli böyle hocam adı üzerinde atmosferik.

Atmosferdeki oksijeni çekerek yanma odalarında patlama oluşturur atmosferik motor devirlenmeye başladığında havayı daha güçlü ve basınçlı çeker haliyle daha güçlü bir patlama oluşur.

Turbolu araçlarda kasıtlı olarak yanma odalarına belli bir basınçta belli devir aralıklarında oksijen püskürtülür oksijen ile birleşen yakıt patlama oluşturur.

Ama 6. viteste usul usul 100-110 ile rahat bir biçimde gidilir bence cruze'da düşük devirde düşük yakıt tüketimi.

Cruze'a gitmiyor diyenler büyük ihtimal ile atmosferik motorun çalışma prensibine bilmeyen ve kavramamış insanlardır.

Atmosferik motor aracın varsa devir çevirmekten çekinmeyeceksin.

Ama atmosferiğin usul usul ivlemenmesinin zevkini hiçbir turbolu araçta bulamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unforgiv3n -- 28 Ocak 2013; 13:16:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: acar60

- Tüketime gelince ş.içi 10-10,5lt arası değişiyor, ş.dışı bir kez yol gittim 120-130 civarı ortalama ile 7,5lt tüketti. Yok efendim amcamın oğlunda var 7lt yakıyormuş, ben de vardı 15lt yakıyordum diyenler olabilir beni ilgilendirmez, ben kendi tüketimime bakarım :))

şehir dışı 7,5 doğrumu benmi yanlış anladım. 7,5 gerçekse resmen benzini içiyor.

120-130 giderken 5 litre benzin yakan arabalar gerçek hayatta yok,sadece forumda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

quote:

Orijinalden alıntı: acar60

- Tüketime gelince ş.içi 10-10,5lt arası değişiyor, ş.dışı bir kez yol gittim 120-130 civarı ortalama ile 7,5lt tüketti. Yok efendim amcamın oğlunda var 7lt yakıyormuş, ben de vardı 15lt yakıyordum diyenler olabilir beni ilgilendirmez, ben kendi tüketimime bakarım :))

120-130 giderken 5 litre benzin yakan arabalar gerçek hayatta yok,sadece forumda var.

Aynen o hizlarda dizel araba ancak 5lt yakar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

Tekerleri çıkıyomuş diyolla,doğru mu Eray ?

5 tane bijonu var onlari sokunce cikiyor evet :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun

quote:

Konu hortlayınca eski arabamı özlediğimi farkettim :)

ben de hala bakım yaptırmadığımı farkettim.

Senin araba garantiden cikti zaten, artik gonul rahatligiyla disarda yaptirabilirsin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berkayacan

quote:

Gelen gideni aratiyor mu? :)

Yakıt olarak çok farketti o açıdan memnunum, tabi ki cruze'da ki yakışıklılık megane'da yok.

Siyahın iç dış yıkamalarla beyazın iç dış yıkamalar 100kmde 1litreye tekabül eder

• quote:

Orijinalden alıntı: Delgado

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berkayacan

quote:

Gelen gideni aratiyor mu? :)

Yakıt olarak çok farketti o açıdan memnunum, tabi ki cruze'da ki yakışıklılık megane'da yok.

Siyahın iç dış yıkamalarla beyazın iç dış yıkamalar 100kmde 1litreye tekabül eder

Bakimi dert ama siyahin havasi baska abi :)

• Fiyatına göre uygun bir araba tasarımı hoş duruyor

Bide 50 kuruş yakmasa iyimiş
  • 1.4 Turbo olanları 1-2 litre arası az yakıyor diye biliyorum.
  • 2010 model cruze almayı düşünüyorum. LPG'li olursa sıkıntı yaşarmıyım. Tavsiyeleriniz varmı

• skywalkerhan kullanıcısına yanıt
    benzinli al sonra lpg taktır kafan rahat olsun, bende 2013 model var 22 binde şu anda 7 binde taktrdım lpgyi çok memnunum, landirenzo yağlamalı kit var üzerinde..
  • cruze2013sport C kullanıcısına yanıt
    LPG olarak uyum sorunu yaşamadığı marka varmı birde şu HP gücü ile ilgili olarak bazı modellerde 100 HP bazılarında daha yüksek HP olanlar varmış hangisini tavsiye edersiniz ?
  • skywalkerhan kullanıcısına yanıt
    landirenzo kit uyumu gayet güzel brc yaptıranlarda var ama genelde landirenzo, cruze da 113 ve 124 beygir olarak geçiyor genelde motorlar en çok tutulanı 124 şu anda... bende 124 lük var lpg ile performansı gayet iyi sakin kullanan birisiyim o yüzden hiç sıkıntı çekmedim performans konusunda...
  • 2.el piyasasına baktığımda 2.0 Dizeller çok daha mantıklı duruyor. MTV'si sanırım indirimli olarak ödeniyor kasko değerinden dolayı.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.