Şimdi Ara

Cruze, Bakım sonrası 1 Yıl - 10.000km İzlenimlerim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
2
Favori
7.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nice senelere eray. Aracından memnun kalman güzel. Kim ne derse desin aktarma ikinci planda kalıyor her zaman öncelik donanım, güvenlik, yol tutuş falan filan.

Bu arada 1.4 turbo geliyormuş
  • 1997 model accent imi yetkili servise bakım için götürdüm ve 760Tl fiyat çıkarttılar, sonra sanayiye gittim ve aynı işlem 260Tl (3 sene önce)
  • silecek suyu olayına uyuz oluyorum. hesap sorsan 3 liranın hesabını yapıyor pozisyonuna düşüyorsun, sormasan göz göre göre geçiriyorlar kendini enayi gibi hissediyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05

Nice senelere eray. Aracından memnun kalman güzel. Kim ne derse desin aktarma ikinci planda kalıyor her zaman öncelik donanım, güvenlik, yol tutuş falan filan.

Bu arada 1.4 turbo geliyormuş

Sağol kardeşim.
    1.4T geliyor diye üzülsem mi, sevinsem mi bilemedim :))
  • çok güzel bir inceleme olmuş
  • Cruze var dediler, geldim.

Şaka bir yana, gerçekten iyisiyle kötüsüyle objektif bir değerlendirme yapmış _eRay arkadaşımız. Teşekkürler...
  • Eline sağlık eray. Uzun dönem sıkıntısız binmen dileğiyle
  • 1.4 motor ne zaman gelecek ozaman tam bilgisi olan varmı acaba ?
  • @unsal07
    Tesekkur ederim elimden geldigince tarafsiz anlattim. Darisi herkesin basina :))

@hakan.dal
    Senin de herhangi bir arabayla 1 yil gecirebilmen dilegiyle :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinize saglık.Zevkle okudum.

• quote:

Orijinalden alıntı: _eRay

quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

Dandik corsa fiyatına kocaman arabayı satıyorlar bunu opel niye kendine yapıyor hala anlamış değilim.

Diğer anlıyamadığım sey cruze bu kadar ucuz olmasına rağmen neden daha çok satamıyor

Cruze'u aldığımda Corsa ile aynı fiyattı aynı bayide bir ona baktım bir buna Cruze'u kessen 2 tane Corsa çıkar heralde diye düşündüm. Alırken vazgeçirmek isteyenler oldu, aldıktan sonra da fiyatına bakmadan niye onu almadın bunu almadın diyen baltalı ilahlar oldu. İlk 1-2 ay arabaya alışana kadar acaba yanlış mı yaptım dedim ama şimdi hiç pişman değilim, iyi ki almışım diyorum bence parasını sonuna kadar hakeden bir araba. Cruze'un daha fazla satması lazım ama otomobil işinde marka algısı çok önemli, Chevrolet bundan kaybediyor işte, çünkü ilk getirdiği araçlar o kadar dandikti ki hala o önyargı var insanların kafasında.

Hocam hangi araçları dandikti chevroletin?Bence cruze dan önce üretilen araçları da f/p araçlarıydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgehannnn

quote:

quote:

Dandik corsa fiyatına kocaman arabayı satıyorlar bunu opel niye kendine yapıyor hala anlamış değilim.

Diğer anlıyamadığım sey cruze bu kadar ucuz olmasına rağmen neden daha çok satamıyor

Cruze'u aldığımda Corsa ile aynı fiyattı aynı bayide bir ona baktım bir buna Cruze'u kessen 2 tane Corsa çıkar heralde diye düşündüm. Alırken vazgeçirmek isteyenler oldu, aldıktan sonra da fiyatına bakmadan niye onu almadın bunu almadın diyen baltalı ilahlar oldu. İlk 1-2 ay arabaya alışana kadar acaba yanlış mı yaptım dedim ama şimdi hiç pişman değilim, iyi ki almışım diyorum bence parasını sonuna kadar hakeden bir araba. Cruze'un daha fazla satması lazım ama otomobil işinde marka algısı çok önemli, Chevrolet bundan kaybediyor işte, çünkü ilk getirdiği araçlar o kadar dandikti ki hala o önyargı var insanların kafasında.

Hocam hangi araçları dandikti chevroletin?Bence cruze dan önce üretilen araçları da f/p araçlarıydı.

F/p araclari oldugu kesin ama ilk gelen kalos ve eski kasa aveolar hem goruntu hem de kalite olarak gerideydi bence.

• quote:

quote:

quote:

quote:

F/p araclari oldugu kesin ama ilk gelen kalos ve eski kasa aveolar hem goruntu hem de kalite olarak gerideydi bence.

Kesinlikle katılıyorum. Chevroletin şuanki kötü imajından ilk getirdiği Kalos ve Aveo'nun dandikliği sorumludur.

Sonradan Cruze bu ön yargıyı biraz olsun kırdı ama yeterli değil.

Şimdi de yeni Aveo çok övülüyor bizim forumda ama çevremden bir kullanıcısı ile konuşmadım. Ben de test etmedim.

İnsanlar para verirken marka imajına dikkat ediyorlar. Aslında haklılarda şuana kadar bende hep öyle yaptım.

2.elde en az değer kaybı herkesin işine gelir.

Ama Cruze fiyatıyla ve karizmasıyla ilgi çekici.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insideman -- 10 Haziran 2012; 15:27:03 >

• Cruzeleri severim güzel araç Lpg + Cruze on numara
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bence kesinlikle geride değildi. Biz Chevrolet'den çok daha fazlasını beklediğimiz için bize kalitesiz geldi.

İlk gelen Kaloslar, Aveolar o zamanki getz'lerden de clio'lardan da daha iyi araçlardı. hala öyleler. bi getz sürün bi eski kasa aveo yada kalos sürün farkı anlarsınız.

Burdaki kalitesizlik algısı dediğim gibi bizim Chevrolet'den çok şey beklediğimiz için.

Zaten Chevrolet kalosda veya eski kasa aveo da iddaalımıydı ? değildi. Araba belli arabanın sundukları belliydi. Şimdiki çıkardığı modellere ne kadar üstüne düşüyor ne kadar güvenli, donanımlı kaliteli yapıyor, bide öncekilerin üstüne ne kadar düşüyor .)

• quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

Aynı şeyleri söylüyorsun işte, önceki modellere şimdikiler kadar önem vermiyordu Chevrolet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unsal07
    Cruze var dediler, geldim.

Şaka bir yana, gerçekten iyisiyle kötüsüyle objektif bir değerlendirme yapmış _eRay arkadaşımız. Teşekkürler...

arada sırada da konuya gel.
  • quote:

Cruze bence fiyatina gore cok iyi bir arac fakat showroomda wwtc yi inceledigimde sis farlarinin etrafindaki krom süslemelerin plastikten ve cok kalitesiz olmasi hoşuma gitmedi.. Yazi güzel olmuş eline saglik kazasiz belasiz sürüşler dilerim.

Benim aracimin panjuruda plastikten napcaz simdi? BMW dandik arac mi dicez? Hey Allahim ya

Buara eRay yorumun on numara olmus. Iste gercek objektif yorum boyle olur.
  • quote:

@unsal07
    Tesekkur ederim elimden geldigince tarafsiz anlattim. Darisi herkesin basina :))

Rica ederim.

@Panthér

Gerektiğinde uğruyorum zaten.
  • İnceleme için teşekkürler.Bence cruze hoş bir görünüşe sahip, gülerek kullanın.Bakımı pahalıymış.Cam suyu meselesine ben de uyuz oluyorum.Sık sık kontrol ederim, kullandıkça ilave ederim.Servise gittiğimde önce bakım için geldiğimi, genel olarak bakmalarını araç için ne yapacaklarını soruyorum.Söylüyorlar bende özellikle cam suyu eklemeyin diyorum.İlkinde yan baktılar, önemli falan dediler.Bende sizde pahalı, netten alıp kendim ilave ediyorum diyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.