Şimdi Ara

Cruze hakkında yanlış bilinenler gelin öğrenelim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
12.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fünfzehn

söz konusu araç 1.6 benzinli haliyle satış rekorları kırmış ... Bence tartışmanın bir anlamı yok

Dizel otomatik te acayip rekor kırar. Yeter ki güzel bir fiyattan giriş yapsın ve stok sıkıntısı yaşatmasınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paanther

bu cruze'u kore amerikadaki ana üretim bandı dışında, kore deki fabrikada üreteceklerine....

hindistanda üretseler "HİNT ESİNTİLERİ" yada ispanyada üretseler "İSPANYOL ESİNTİLERİ" mi!!!......taşırdı acaba???

o direksiyon videosu da feyk'tir...çok konuşulup çok tartışılmıştır.
    eğer gerçek olsaydı...1-2 dergi, sayfa doldurma amaçlı yazı/resim/video yayını yerine. inanın "DAHA ÇOK YAYGARA KOPARDI"

kulaktan dolma, bir yerden okuma, kahve de konuşulanlardan duyma, arkadaş arabasını kullanma, bayide 10 dakika test etme vs.vs.vs.
    durumlardan dolayı gereksiz hezeyanlar içine girilerek, insanların beğenerek alıp, severek kullandığı araçlar hakkında "sivri cümleler" kurmamak
    gerektiğine inanmaktayım...

o direksiyon videosunu paylaştıktan sonra detaylı bir araştırma yaptım.

Carscoop.blogspot.com adresini her otomobil tutkunu mutlaka bir kere ziyaret etmiştir ki şu anda en güvenilir haberlierin paylaşıldığı ender sitelerden bir tanesidir. Orada yayınlanan iki habere göre Chevy, 2000 civarındaki Cruze modelini geri çağırmış ve deyalı inceleme yaptırmış bütün bayilerine. Daha sonra daha kapsamlı başka sorunları da içeren ikinci bir geri çağırma olmuş. Bunların hiç biri kulaktan dolma değildir. Chevy'nin uyguladığı resmi işlemlerdir.
    İlgili kaynakları aktarıyorum

http://carscoop.blogspot.com/2011/04/gm-recalling-2100-chevrolet-cruze.html

http://carscoop.blogspot.com/2011/05/gm-issues-recall-for-all-2011-us-spec.html

Google için http://www.google.com.tr/#sclient=psy-ab&hl=tr&safe=off&source=hp&q=2011+Chevy+Cruze+Steering+Wheel+Falls+Off&pbx=1&oq=2011+Chevy+Cruze+Steering+Wheel+Falls+Off&aq=f&aqi=g-L1&aql=&gs_sm=e&gs_upl=2167l2361l4l2601l2l2l1l0l0l0l228l228l2-1l2l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=4b1daf616974061&biw=1280&bih=675 linkine tıklayın kıyametin koptuğunu göreceksiniz.

Ya da "2011 Chevy Cruze Steering Wheel Falls Off" şeklinde bir arama yapabilirsiniz.

Ben de ilk yazılarımda bahsettiğim gibi insanın içine kurt düşürüyorlar. Bu kadar sitede haberi çıkmasa ve hit almasa zaten aylaşmaya gerek olmadığının ben de farkındayım.

Forumdaki diğer rakip modellerin kaza resimleri gibi Cruze da parçalanabiliyor. Diğerlerinden farkı yok. Herkesin kendi tercihi. Eklenen fotoğraflar fake değildir. Focus, Astra, Golf, Bravo, Civic vs. gibi Cruze de takla attırsanız bu hale gelebiliyor. Kırmızı ışıkta arkadan vurmak gibi algılanmasın. İyi forumlar.

Cruze hakkında yanlış bilinenler gelin öğrenelim

• Daha önce de belirttiğim gibi burun yeni BMW 5 Serisi F10 dünya çapındaki ilk yazasında tavan yok oldu. Ama Cruze koruma çemberine alınmış burada.

• 35 milyara araba alıyosunuz sonra camaronun uzaktan amcaogluyuz diye avutuyosunuz kendinizi.
    Mis gibi araba işte güvenli , ucuz , kaliteli .
    Hala neyin peşindesiniz ?
    Daewoo nun olsa ne olur olmasa ne olur. Gidip bentley almıyosun ki zaten 35-40 bine alıyorsun.
    Kendinizi saf amerikana biniyo sanıyosanız gülerim 1.6 125bglik araba ile.
    Not: Benim aracım fındık motorlu Bentleyim de yok . Cruze ilede sorunum yok.
    Sadece kendini amerikancı hissedenlere hastayım :)
  • çoğu dergi yazıları birbirinden kopya magazinsel yorumlar...
    GM'in bu konuyla ilgili resmi yazılı açıklamasını bulamadım...
  • Herkes burada kendi anlamak istediği gibi anlamaya çalışıyor. Koskaca şirket arabarı geri çağırmış kontrol edilmiş üretim sürecindeki araçlar kontrol edilmiş hala inanmam diyorsunuz. Neye göre inanmayacaksınız kaynak yada bilgi olmadan.

Chevy Cruze dünyanın çeşitli yerlerinde farklı ülkelerde de üretim yapıyor. Saf kan bir Amerikan değil.

Ortalama bir sedan hepsi bu kadar.

Benim anlayamadım mevzu ise yapılan negatif yorumlara karşı sindirme ve savunma mekanizması kullanıyorsunuz. Aksini ispat edin o zaman ya da yapıcı yorumlarda bulunun. Her şey söyleniyor ama araba hakkında bir tek eksi artı birşey söyleyebilen yok Cruze koruma çemberine alınmış burada.

Yorumların araç üzerine yoğunlaşması daha doğru olacak.
  • valla beyler gittim bu aracıın inciğini cıcığını inceledim, öyle kaliteli bir araba değil, kullanılan malzemeler falan vasat diyebilirim, motor gücü de iyi değil bastın mı araba gitmiyor bayılıyor o kadayı motor kaldırmıyor diyeceğim budur.
  • İşte Audi A5 neredeyse A3 olmuş. Ben bunu söylemeye çalışıyorum. Çarpışma testleri ancak şehir içinde 50-65km/s hızlarda yapılan kazalarda referans olarak gösterilebilir. Ama GERÇEKLER de var. Bir şeyi göğe kadar yükseltmenin anlamı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: okanner48

o direksiyon videosunu paylaştıktan sonra detaylı bir araştırma yaptım.

Carscoop.blogspot.com adresini her otomobil tutkunu mutlaka bir kere ziyaret etmiştir ki şu anda en güvenilir haberlierin paylaşıldığı ender sitelerden bir tanesidir. Orada yayınlanan iki habere göre Chevy, 2000 civarındaki Cruze modelini geri çağırmış ve deyalı inceleme yaptırmış bütün bayilerine. Daha sonra daha kapsamlı başka sorunları da içeren ikinci bir geri çağırma olmuş. Bunların hiç biri kulaktan dolma değildir. Chevy'nin uyguladığı resmi işlemlerdir.
    İlgili kaynakları aktarıyorum

http://carscoop.blogspot.com/2011/04/gm-recalling-2100-chevrolet-cruze.html

http://carscoop.blogspot.com/2011/05/gm-issues-recall-for-all-2011-us-spec.html

Google için http://www.google.com.tr/#sclient=psy-ab&hl=tr&safe=off&source=hp&q=2011+Chevy+Cruze+Steering+Wheel+Falls+Off&pbx=1&oq=2011+Chevy+Cruze+Steering+Wheel+Falls+Off&aq=f&aqi=g-L1&aql=&gs_sm=e&gs_upl=2167l2361l4l2601l2l2l1l0l0l0l228l228l2-1l2l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=4b1daf616974061&biw=1280&bih=675 linkine tıklayın kıyametin koptuğunu göreceksiniz.

Ya da "2011 Chevy Cruze Steering Wheel Falls Off" şeklinde bir arama yapabilirsiniz.

Ben de ilk yazılarımda bahsettiğim gibi insanın içine kurt düşürüyorlar. Bu kadar sitede haberi çıkmasa ve hit almasa zaten aylaşmaya gerek olmadığının ben de farkındayım.

Forumdaki diğer rakip modellerin kaza resimleri gibi Cruze da parçalanabiliyor. Diğerlerinden farkı yok. Herkesin kendi tercihi. Eklenen fotoğraflar fake değildir. Focus, Astra, Golf, Bravo, Civic vs. gibi Cruze de takla attırsanız bu hale gelebiliyor. Kırmızı ışıkta arkadan vurmak gibi algılanmasın. İyi forumlar.

Allah aşkınıza araba daha nasıl güvenli olsun, daha ne yapsın :)
    dış aksam incelenince çok çok şiddetli bi kaza olduğu çok net görülüyor ama buna rağmen tavanda hiçbir çökme yok bi noktada inanılmaz şunu söyleyim arabama güvenim bir kat daha arttı teşekkürler :)

bakın biz en azında konuyu başlatan olarak ben cruze un saf amerikan olduğu söylemiyorum, söylemeDimde. bu nerden çıktı anlamak zor. benim söylediklerim cruze un daewwo olduğu iddia edip bu araca kötüleyen arkadaşların yanlış bildiklerini düzeltme amaçlı. birçoğuda bu durumu gördü zaten. cruze saf amerikan değildir, ama saf GM dir. Gm de çok katılımlı bir şirkettir.

• kazalı cruze resmi koyan arkadaşım, araç takla atmadan kaza yapmış olabilir, sen de tavanda bir şey yok falan deyip aracın çok kaliteli olduğunu iddia etme, araç o kadar kaliteli olsa fiyatı 30-40 binlerde olmaz. Aracın malzele kalitesi vasat, motor desen uyduruk 1.6 daha neyi bu kadar göklere çıkartıyorsunuz anlamıyorum. Araç donanımlı normal bir sedan. Amerikada doğru düzgün cruze göremezsiniz bunu da belirtiyim.
  •  Cruze hakkında yanlış bilinenler gelin öğrenelim

fotoğraflardan görüldüğü kadarıyla arabanın sağlam hiç biryeri kalmamış muhtemelen takla atmış olabilir ama yaşam alanı denilen alan baya bi sağlam kalmış. bu fotoğraf bile güvenliği ön planda tutan bir araç olduğunu ispatlar bence. motoru kasaya hafif geliyor derseniz ona bişey diyemem..

• quote:

Orijinalden alıntı: postal58

kazalı cruze resmi koyan arkadaşım, araç takla atmadan kaza yapmış olabilir, sen de tavanda bir şey yok falan deyip aracın çok kaliteli olduğunu iddia etme, araç o kadar kaliteli olsa fiyatı 30-40 binlerde olmaz. Aracın malzele kalitesi vasat, motor desen uyduruk 1.6 daha neyi bu kadar göklere çıkartıyorsunuz anlamıyorum. Araç donanımlı normal bir sedan. Amerikada doğru düzgün cruze göremezsiniz bunu da belirtiyim.

arkadasım kazada araç takla atmıs deniliyosa atmıstır kimse yalan söylücek degil.
    aynı sekil kaza atmış bi cruze u izmir egem de de görmüştüm kazalı haliyle, o da böyleydi. yaşam alanı ve tavanı gayet sağlam aynı sekil duruyodu.

cruze un güvenliği zaten herkes tarafından bilinen birsey (sınıfının en iyisi) daha ne diye konusuyosun anlamıyorum .)

burda kimse cruze en kaliteli demiyo zaten.

cruze sınıfında KALİTELİ bir otomobil. hatta sınıfındaki cogu arabadan da kalitelidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi `bELa -- 3 Ekim 2011; 17:27:45 >

• quote:

kazalı cruze resmi koyan arkadaşım, araç takla atmadan kaza yapmış olabilir, sen de tavanda bir şey yok falan deyip aracın çok kaliteli olduğunu iddia etme, araç o kadar kaliteli olsa fiyatı 30-40 binlerde olmaz. Aracın malzele kalitesi vasat, motor desen uyduruk 1.6 daha neyi bu kadar göklere çıkartıyorsunuz anlamıyorum. Araç donanımlı normal bir sedan. Amerikada doğru düzgün cruze göremezsiniz bunu da belirtiyim.

peki o zaman öğrenmeye devam :)

cruze çarpışma testlerinden neredeyse olabilicek en yüksek puanı almıştır bu konudaki referans olan euroncap testine bakın öğrenin:
    http://www.euroncap.com/results/chevrolet/cruze/2009/376.aspx kendi sınıfındaki hatta daha üst sınıftaki daha pahalı ve size göre kaliteli modellerle kıyası siz yapın artık

aracı göklere çıkartan yok yerlere indiren var :)

amerika da göremezsin diyosunda şunuda bil ameika da cruze sınıfının en çok satan otomobilidir. ha bu sınıf çok satmaz belki ama burada önemli olan "en çok satan" olmasıdır.

• cruze tavan yok, noldu laaa ne diyeceksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Attorney58 -- 3 Ekim 2011; 18:35:13 >
  • quote:

cruze tavan yok, noldu laaa ne diyeceksiniz

BU ARABA CRUZE DEĞİL.

ayrıca
    saçma sapan karalamalar başladı yine.

kazadan kazaya fark var, kaç tane mercedes var bmw var son model, bundan daha beter hale geliyolar. bu resimdeki araba mercedes de olabilir cruze da olabilir kazadan kazaya fark var dedigim gibi.

saptırmayın lütfen konuyu burda kimse cruze en sağlam araba diye iddaa etmiyor, sınıfının en güvenli, en sağlamı diyoruz sadece (ki onaylanmış resmi birsey.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi `bELa -- 3 Ekim 2011; 19:13:43 >
  • hurda araç resimleri ile kıyas yapmak ne derece doğru
  • quote:

BU ARAÇ CRUZE DEĞİL. yeni dikkatimi çekti.

ayrıca arkadaşın dedigi gibi bu arabanın tavanı kesilmiş.

• quote:

tavanı şöförü rahat çıkartabimek için kesmişler....
    ayrıca araç cruze değil. jantlar, gösterge paneli, ön tampon vs...

ayrıca burası konu dışı liseliler bölümü değil...
    konuşma/yazma tarzına dikkat edelim. lütfen laaa'lı, luuuu'lu konuşmayalım.

• quote:

bu araba cruze değil (noldu la ne demek :)
    şaka maka bu konular dalga geöilecek konular değildir!!!

ayrıca bu araba çok yüksek ihtimal vw grubu koltuklar, kapı kolu, tampondan bir kısımdan anladığım bu ve tavanı kesilmiş ve her araba çarpışma şiddetine göre bu hale gelebilir bunları konuşmak çok büyük cahilliktir. ha dersiniz 50km hızla kaza yaptı bu hale geldi neyse kazanın şiddetini bilmeden bu şekilde atıp tutmak tek kelimeyle ayıptır.

edit: göstergeleri farketmemiştim bu araba kesin kes vw grubu ve hatta vw ve jetta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjknn -- 3 Ekim 2011; 19:30:47 >

• Amerikan arabaları madem bu kadar iyi neden amerikan otomotiv sektörü her sene hızla küçülüyor?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.