Şimdi Ara

Cruze hakkında yanlış bilinenler gelin öğrenelim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
12.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir de dizel modeli ciksa tam olacak...

Yeni kasa bence cok guzel ama benzinli araba dusunmuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali777

Bir de dizel modeli ciksa tam olacak...

Dizel motoru Aralık ayında geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: halukcetin

Yorma kendini kardeş artık bence herkes gerçeğe değil de neye inanmak istiyorsa ona inanıyor. Bırak inansınlar herkesin kendi keyfi bilir.

işte burada film kopuyor abicim hatta biz şöyle diyorduk: bırakın kimse anlamsın bu keyfi bizbize yeteriz:) iyi geceler :
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

quote:

4-5 bin TL dizel farki koysak, fiyati 40 bin TL'nin altinda olur. Bu fiyata bu donanim baska markada yok...

Bu araba 40 bin TL olsun, ben ciddi olarak dusunurum.

Dizel olarak da Fiat'in Multijet'ini kullanirlar herhalde???
  • quote:

quote:

quote:

4-5 bin TL dizel farki koysak, fiyati 40 bin TL'nin altinda olur. Bu fiyata bu donanim baska markada yok...

hayır 2.0 VCDi motorla gelicek düz ve otomatik vites opsiyonu olcak, gm in motoru

http://forum.donanimhaber.com/m_52656075/mpage_1/key_/tm.htm

bu konudan ayrıntılı bilgi alabilirsin

• 40 bine gelmesi hemen hemen imkansız çünkü 2,0 litre dizelle gelecek buda fazladan kol gibi ötv demek :(
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: okanner48

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: okanner48

Şimdi "sonuçta bu model 6,5 milyon km test edilmiştir." sözüne dayanarak USA'de bir Cruze sahibi otoyolda 65 mph ile ilerlerken direksiyonun koptuğunu video ile kanıtlıyor. Ayrıca ailesinden bir kaç kişininde o an otomobilde olduğunu söylüyor. Belki 1,000,000 da bir ihtimal ama videonun youtube'e düşmesi ve yüzbinlerin izlemesi çok kötü olmuş.

İşallah güncellenen yenilikler de direksiyon mili aparatları da vardır. Her ne olursa olsun insanın içine kurt düşüyor bir kere.

sanırım bu haberin ve videonun feyk olduğu kanıtlanmıştı öyle hatırlıyorum tabi yanlıs hatırlamıyosam

söyle bi zihniyet var, hadi diyelim bi cruze un direksyonu cıktı, insanlarımıza göre bütün cruze lar dandik oluyo.
    2 sene önce bi cruze yanmıştı istanbulda (dünyada yanan tek cruze), ondan sonra yine insanlarımıza göre cruze dandik oluyo

e 2011 model bmw yanıyo ? bu sefer noluyo, insanlar kesin o lpglidir, kesin sürücü hatasıdır vs. diyolar
    2011 model mercedes S serisinin şanzımanının 9.000 km de arızalandıgına ve 1 ay parça beklendigine bizzat şahit oldum. bu durumda insanlar yine kullanıcı hatasıdır vs. diyolar

yani insanların bakış açısını degistirmek lazım, ön yargılarını kaldırmak lazım.

Burada kesinlikle ön yargılı değilim. Sakın Cruze almayın şeklinde bir şey de söylemedim. En son güncellemeler ile Cruze'un kalitesi de artırıldı. Bu İlk çıkan serilerden ve belirttğim gibi 1,000,000 bir ihtimal. Bunun feyk olma ihtimalini de düşünmedim değil fakat aksini iddia eden de duymadım. Dünya otomobil bloglarını her gün düzenli olarak ziyaret eden biri olarak böyle bir yazı görmedim. Aksi ispat edilebilir ama bu video çıkalı çok uzun süre oldu ve youtube'de öylece duruyor.

Videonun altında USA kullanıcılarının da yorumları var. Kıyamet kopmuş durumda biraz incelerseniz. Kabul eden var etmeyen var. Herkesin aklına soru bir işareti geliyor. Sizinde belirttiğiniz gibi her markanın eksikleri var ama direksiyonu kopan özellikle yeni bir otomobil ile ilgili başka haber duymadım. Parçayı 1 ay bekleyebilirsiniz yada yanmaya daha yeni başlayan(ani patlama olmadıkça) bir araçtan kurtulma şansınız daha fazladır otobanda direksiyonsuz ilerleyen bir otomobile göre. Tekrar belirtiyorum video gerçek ya da değil ön yargı da taşımıyorum insanların video hakkında yaptıkları yorumlara bakarsanız ön yazgının kralı orada. Ben asla Cruze'a almam da binmem de demiyorum.

İşallah güncellenen yenilikler de direksiyon mili aparatları da vardır. Her ne olursa olsun insanın içine kurt düşüyor bir kere.

bu lafı dedigine göre önyargılısın bence okan

aynı direksyon kopma olayı bi bmw de yada mercedes de olsa yine bunu diyebilcekmiydin ? diyemicektin. mercedestir bmwdir dicektin. burda senin önyargılı oldugun ortaya çıkıyor

neyse ben senin demek istedigini de anladım sende benim demek istedigimi anlamıssındır umarım, bu arada o videonun feyk oldugunu hatırlıyorum ama hatırlamıyo olsam da %90 feyk gibi. her arabanın direksyionu o hale getirilip aynı sekilde videoya çekilebilir basit bir işlem

Ne kadar önyargılı olduğumu düşünseniz de tamam "İşallah güncellenen yenilikler de direksiyon mili aparatları da vardır." sözü de benim kabul ediyorum.

Youtube'da 180,282 kişi izlemiş. Bu kadar kişinin %90 2011 Chevy Cruze şeklinde arama yaparak bu videoya ulaşmıştır. İnsanlar satın almadan önce bu videoyu da izliyor. Ayrıca 665 adet yorum var büyük çoğunluğu USA'den. Herkes o kadar ön yargılı ki benim yukarıda (kötüleme yapmama rağmen bu muameleyi gördüm sanırım) yazdığım kelimeler övgü niyetine okunur. Beni geçin oradakiler ne yazmış onlara bakın global çaptaki ön yargıyı görün.

"aynı direksyon kopma olayı bi bmw de yada mercedes de olsa yine bunu diyebilcekmiydin ? diyemicektin. mercedestir bmwdir dicektin. burda senin önyargılı oldugun ortaya çıkıyor" bu da bir ön yargıdır. Mercedes ve BMW sütten çıkmış ak kaşıklar değil. Onların da olur inanılmaz hataları vardır elbette. Daha geçen ay sıfır Porshe Cayenne'nin teslim alındıktan sonra arka fren sisteminin ilk 1000km'den sonra çöktüğünü ve garanti kapsamından uzun bir bekleme süresinden sonra çözüldüğünden bahsediyorlardı. Mesala ilgili kunu başlığına böyle birşey yazarsam Porshe karşı önyargılı mı oluyoruz hemen. Ferrari 458'den dünya çapında durduk yere kaç tane yandı sayısı belirli değil. Ferrari sonunda kabul etti ama satışlardaki sıra hiç bitmiyor. Türkiye fiyatı 800,000TL olan bir otomobilden bahsediyorum. O zaman Ferrari'ye karşı ön yargılı mı olmak gerekiyor. Daha geçen ay en yeni kasa BMW 5 serisinin dünyada gerçekleşen ilk kaza haberini hatırlıyorum. 5 serisi sadece 1 takla atmış fakat tavan yok olmuş içinden sağlam çıkan yok. Daha çok örnek ile markaların eksikleri ortaya çıkarılabilir. Böyle bir düşünce de olsam piyasada hangi otomobile binebilirim ki?

Şimdi aklıma geldi yorumları okurken Toyota USA'de en çok satan modellerinden bir tanesinde gaz pedalı yerinden çıkıyor, kırılıyor veya basılı kalıyordu. Yer yerinden oynadı yorumlarda hala bahsi geçiyor ama Toyota bu yıl USA'de büyüme hedeflerini tuturmuş. Keza Honda CR-Z Amerika'ya sunulan modeller bir kaç gün sonra geri çağırıldı yangın tehlikesi olduğu için. Son cümlem Chevy Cruze çıktı çıkalı geri çağırılma olayı olmadı. Umarım beni anlamışsınızdır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

hayır 2.0 VCDi motorla gelicek düz ve otomatik vites opsiyonu olcak, gm in motoru

http://forum.donanimhaber.com/m_52656075/mpage_1/key_/tm.htm

bu konudan ayrıntılı bilgi alabilirsin

Bu kotu olmus..

Neden Astra gibi Multijet kullanmiyorlar ki?? Turkiyede vergi sistemi 2.0 motorlara uygun degil, bu araba Turkiyede satmaz.

Simdi ben de Cruze'un diger motor seceneklerine baktim, bu araba Amerikada 1.4 turbo supercharged bir motor kullaniyormus.. VW'nin TSI motorlari gibi yani. Bu tarafa neden gelmiyor acaba?

• Gm 1.6 dizel veya 1.4 turbocharged benzinli Cruze getirse bı tane bile
    Astra satamicaginin farkında oldugu icin getirmiyor. dengeyi sağlamaya calisiyolar. Haksız da değiller aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi `bELa -- 2 Ekim 2011; 3:46:31 >
  • quote:

Gm 1.6 dizel veya 1.4 turbocharged benzinli Cruze getirse bı tane bile
    Astra satamicaginin farkında oldugu icin getirmiyor. dengeyi sağlamaya calisiyolar. Haksız da değiller aslında.

Soylediginizi ben de dusundum ama bana yine de mantikli gelmiyor. Renault ve Dacia icin de oyle derler, Dacia'nin motor ayarlari hep bir alt kategoride olur...

40000TL fiyat araliginda Turkiyede iyi satar ve surumunden kazanir, kimin umrunda Astranin satilip satilmadigi?? Cruze yeni Accent olabilir, nasil ki Accent cok satti bir aralar, Cruze de ayni politikayi izleyebilir.

Alman arabalarinin musterisi belli, o adamlar premium fiyati vermeyi kabullenmis kisler ve gidip Opel, VW gibi markalari tercih ediyorlar.

Yani bence Cruze ve Astra her ne kadar ayni araba olsa da, esasinda farklilar.

Bence Astra yada Golf'un satislari degismez, Megane, Accent gibi arabalar musteri kaybeder.

• quote:

Orijinalden alıntı: halukcetin

Yorma kendini kardeş artık bence herkes gerçeğe değil de neye inanmak istiyorsa ona inanıyor. Bırak inansınlar herkesin kendi keyfi bilir.

O arkadaşlarımızın çok övdüğü (ne kullandıklarını da çok merak ediyorum doğrusu) markaların her türlü cruze dan geride olduğunu çatır çatır kanıtlarım hepsine. Ama nafile yine nuh der peygamber demezler gibime geliyor galiba.

Yukarıda o kadar örnek vermişim arkadaş halen aynı şeyi yazmış e pes doğrusu. Şimdi Tata Land Rover ı aldı diye Land Rover fıs mı oldu artık. Hayır Kendi sınıfında halen en çok satılan araçlardan.

Ford Otosan işbirliği ile Connect Türkiye de üretilip tüm dünya ya ihraç ediliyor. Şimdi yabancılar da diyorlardır o zaman aaa bu Türkiye den geldi dandiktir la bu.

Arkadaşım bırakın nerde nasıl üretildiğini. Dünyanın elektronik cihaz ve türevleri ihtiyacının %95 ten fazlasını Çin üretiyor.

Sen aracın özellik ve sağlamlığına bak. Senin, benim diyen o Türk insanının 40 yıldır kanını emen markalarından 100 kat daha sağlam ve konforlu araçtır bu. Git sen 40 bin küsür Tl ye Hyundai al, yada dur git sen güvenlik donanımı olarak daha düşük ama 52 TL ye Ford Focus al, yok yok sen git istersen yine bir o kadar paraya Toyota al, ya pardon ya dur sen en iyisi git sen Seat Leon al daha pahalıya.

Ama istersen git önce 1600 cc atmosferik motora sahip araçları araştır ve rica ediyorum hepsini tek tek test et. Sonra tümünün euroncap test sonuçlarını araştır ve resmi sitesinden izle. Sonra gel buraya ondan sonra konuşalım. 124 bg sini bırak cruze un. 1600 motorlu diğer araçlarla karşılaştır.

İnternette aç kaza resimlerini bir incele aynı sayılabilecek kaza resimlerine bak.

Hatta sen git 2.el satış sitelerine bak. Arkadaşın biri demiş ucuz 2.eli çok diye. Türkiyede şu an 2.el olarak satılan en fazla 10 araç arasında Cruze 7.nci sırada. Bu söylediğim bilgi 2011 model araçlar çin geçerli üstelik. İnanmıyorsan aç 2.el satış sitelerini gözünle göreceksin. İlk sıralarda Ford Focus, Toyota Corallo, Renault Megane var.

Forumlarda bilgi paylaşılır ve insanlar bu paylaşımlarla birbirlerine yardımcı olurlar.

Ama burdaki bir kaç arkadaş öyle inat ediyorlarki gözlerinin önündeki gerçekleri bir kenara atıp. yok youtube taki video yok biri bana böyle demişti gibi hurafelerle bilinçsizce karalamaya ve kötülemeye devem ediyorlar. Yazık.

Sen Cruze un direksiyonu koptu demişsin gir bak bakalım şik..com adlı şikayet sitesine. En fazla şikayet hangi araçlarda.

Youtube ta çıkan her videoya inanacakmıyız. Ne şe.. videolar var orada. Yurdu parçalamaya bölmeye yeltenen adamların ne videoları hala yayındlar. Onlardamı gerçek yani şimdi yayındalar diye. Komik olmayalım ya.

Youtube'da 180,282 kişi izlemiş. Bu kadar kişinin %90 2011 Chevy Cruze şeklinde arama yaparak bu videoya ulaşmıştır. İnsanlar satın almadan önce bu videoyu da izliyor. Ayrıca 665 adet yorum var büyük çoğunluğu USA'den. Herkes o kadar ön yargılı ki benim yukarıda (kötüleme yapmama rağmen bu muameleyi gördüm sanırım) yazdığım kelimeler övgü niyetine okunur. Beni geçin oradakiler ne yazmış onlara bakın global çaptaki ön yargıyı görün. Asıl cevap onlara verilmeli.

"aynı direksyon kopma olayı bi bmw de yada mercedes de olsa yine bunu diyebilcekmiydin ? diyemicektin. mercedestir bmwdir dicektin. burda senin önyargılı oldugun ortaya çıkıyor" bu da bir ön yargıdır. Mercedes ve BMW sütten çıkmış ak kaşıklar değil. Onların da olur inanılmaz hataları vardır elbette. Daha geçen ay sıfır Porshe Cayenne'nin teslim alındıktan sonra arka fren sisteminin ilk 1000km'den sonra çöktüğünü ve garanti kapsamından uzun bir bekleme süresinden sonra çözüldüğünden bahsediyorlardı. Mesala ilgili kunu başlığına böyle birşey yazarsam Porshe karşı önyargılı mı oluyoruz hemen. Ferrari 458'den dünya çapında durduk yere kaç tane yandı sayısı belirli değil. Ferrari sonunda kabul etti ama satışlardaki sıra hiç bitmiyor. Türkiye fiyatı 800,000TL olan bir otomobilden bahsediyorum. O zaman Ferrari'ye karşı ön yargılı mı olmak gerekiyor. Daha geçen ay en yeni kasa BMW 5 serisinin dünyada gerçekleşen ilk kaza haberini hatırlıyorum. 5 serisi sadece 1 takla atmış fakat tavan yok olmuş içinden sağlam çıkan yok. Daha çok örnek ile markaların eksikleri ortaya çıkarılabilir. Böyle bir düşünce de olsam piyasada hangi otomobile binebilirim ki?

Şimdi aklıma geldi yorumları okurken Toyota USA'de en çok satan modellerinden bir tanesinde gaz pedalı yerinden çıkıyor, kırılıyor veya basılı kalıyordu. Yer yerinden oynadı yorumlarda hala bahsi geçiyor ama Toyota bu yıl USA'de büyüme hedeflerini tuturmuş. Keza Honda CR-Z Amerika'ya sunulan modeller bir kaç gün sonra geri çağırıldı yangın tehlikesi olduğu için. Son cümlem Chevy Cruze çıktı çıkalı geri çağırılma olayı olmadı. Umarım beni anlamışsınızdır.

Chevy Cruze'nda belirli bir kalitesi var. Linki kontrol edebilirsiniz.http://forum.donanimhaber.com/m_33185863/tm.htm
    Herşey bir yana benimde ekleyecek artı ve eksilerim vardı bu araç hakkında ama savunma mekanizmaları tam gaz çalışıyor. Başka konulara artık. İyi forumlar.

• RE:halukcetin

RE: `bELa

2010 BMW 540i F 10

BMW nasıl parçalanmış değil mi? Yukarıdaki cevaplarımda belirttiğim en yeni kasa 5 serisi F10

Şimdi BMW'ye karşı ön yargılı mı olmalıyız?

Cruze hakkında yanlış bilinenler gelin öğrenelim
  • 2.3 million were recalled due to an issue with sticking accelerator pedals.

Toyota recalled almost five million vehicles because of gas pedals getting stuck in floor mats

2,3 milyon Toyota gaz pedalı sorunu

5 milyon Toyota'yı etkileyen "gaz pedalının yer döşemesine takılı kalma sorunu" ortaya çıktı.

Kaynak:http://www.watsonrecord.com/toyota-recall-2011-millions-more-recalled-for-gas-pedal-problem/1015/

Herşeye rağmen Toyota büyüme hedefini bu yıl USA'de tuturacak kadar güveniyor kendisine.

Cruze'dan henüz 1 adet dahi geri çağırılmadı. Bunu anlatmaya çılışıyorum ama ön yargı ve savunma mekanizmasından getiç bulamıyoruz.

• Sıkı bir araştırmadan sonra işin gerçeğini buldum.

The internet still has the power to impress even now – an anonymous user posted this video to YouTube after the steering wheel on his Chevrolet Cruze came off on the motorway with four people inside.

Thousands of hits later and it has resulted in more than 2,500 cars across North America being recalled. No similar damage has yet been found on one of the cars, but it goes to show the impact that people can have via the internet.

Binlerce hitten sonra Kuzey Amerika genelinde 2.500 'den fazla araba geri çağırıldı. Benzer bir sorun ile karşılaşılmadığı belirtiliyor.

Amerika'nın en güvenilir otomobil haber sitesi(İngiltre kolu)http://uk.autoblog.com/2011/04/14/video-that-sparked-a-chevrolet-recall/

• Chevrolet denince akla Bel Air, Vette, Suburban, Blazer, Caprice Classic, Camaro SS falan gelir hiçbir zaman Cruze gelmez.

Bunun nedeni de onun bir saf Chevrolet değil GM malı olması, küresel bir düşünce ile satılıyor olması.
    Bu nedenle bu araca American Muscle gözüyle bakmak da doğru değildir, tabi Daewoo gözüyle bakmak da doğru olmayabilir ama bari Amerikan demeyin çünkü değil.
  • yine alınganlık konu açtırmış şimdi bende

fransızlar hakkında yanlış bildiklerimiz mi desem buralar çoşar.

neden bu kadar alınıyorsunuz

uzakdoğulu üreticiler ve onları satın alıp pazarlamaya çalışanlar, fransızlar ve italyan firmalar bizim ülkemizde dışlanırlar her daim ağzıyla kuş tutsalar dahi.

bir alman firması değilseniz imkanı yok

istediğiniz kadar yazın çizin amiral battı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjknn

quote:

Orijinalden alıntı: EL_MARIACHI

ne kadar Amerikan desenizde kabul etmek lazım hamuru başka
    20 sene önceki almanlar ile şimdikiler birbiri ile yakın akraba diyebiliriz ancak 20 sene önceki amerikanlar ile şimdikiler birbirinden çok farklı
    bu modellerin genleri güney korelidir kim ne derse desin.
    nasıl bir bmw klasik bir alman arabası toyota da japon arabası özellikleri gössteriyorsa bahsedilen bu modeller de (captiva cruze vs) kore stayla dır.
    stil ve tarz olarak yorumluyorum güney kore emerikanlardan daha ucuz ve adidir demiyorum belki de daha bile güvenilir daha sorunsuz ve uzun ömürlüdür vesaire vesaire vesaire

birde şunu eklemek lazım arada bir yazarım bunu otomotiv sektörü küreselleşti daha da küreselleşip amerikan nike marka çin malı bir top kadar küreselleşebilir.
    her bir marka ayrı ayrı çalışıp servet dökmektense hepsi ortak bir şekilde şimdikinden daha iyi bir teknolojiyi daha ucuz fiyata sunmayı deneseler markaları birbirinden ayırt edebilmede sadece görsellik farkı olsa daha iyi olacaktır.zaman şimdikinden daha iyi otomobillere bineceğimize eminim

bi işin bir tek doğrusu vardır mükemmel forma ulaşması zaman alacak ancak olacak

videoları izlememişsin hatta zahmet edip yazılanlarıda okumadın galiba hala bilmeden atmayalım bilmek bu kadar yakınken :)

evet bilmeden atmayalım önce sen yazdığımı idrak ediver ama bu ön yargıyla biraz zor isterse co amca değil uzaylılar yapsın stil ve tarz olarak güney kore tarzıdır dedim.Nasıl 90ların camry leri amerikan havasında ise bunlarda uzak doğulu havasında.Ekol yada moda diyebilirsin yada işin doğrusu bu diyebilirsin bir hyundai elentra ya mı daha yakın yoksa chevrolet tahoe ye mi daha yakın cruze, captiva vs vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vincent van Gogh -- 2 Ekim 2011; 11:54:06 >

• bu cruze'u kore amerikadaki ana üretim bandı dışında, kore deki fabrikada üreteceklerine....

hindistanda üretseler "HİNT ESİNTİLERİ" yada ispanyada üretseler "İSPANYOL ESİNTİLERİ" mi!!!......taşırdı acaba???

o direksiyon videosu da feyk'tir...çok konuşulup çok tartışılmıştır.
    eğer gerçek olsaydı...1-2 dergi, sayfa doldurma amaçlı yazı/resim/video yayını yerine. inanın "DAHA ÇOK YAYGARA KOPARDI"

kulaktan dolma, bir yerden okuma, kahve de konuşulanlardan duyma, arkadaş arabasını kullanma, bayide 10 dakika test etme vs.vs.vs.
    durumlardan dolayı gereksiz hezeyanlar içine girilerek, insanların beğenerek alıp, severek kullandığı araçlar hakkında "sivri cümleler" kurmamak
    gerektiğine inanmaktayım...

• quote:

Orijinalden alıntı: paanther

bu cruze'u kore amerikadaki ana üretim bandı dışında, kore deki fabrikada üreteceklerine....

hindistanda üretseler "HİNT ESİNTİLERİ" yada ispanyada üretseler "İSPANYOL ESİNTİLERİ" mi!!!......taşırdı acaba???

o kadar yazdık gm geliştirdi diye tabiki saf amerikan değil gm zaten küresel bi şirket bu saatten saf amerikan mı kaldı sanki boş laflar ediliyor kore ekolü diyorlarda cruze n neresine bunu diyorlar dış tasarım?, iç tasarım? nerden anlaşılıyor bu yoksa opelin ecotech motorundan mı :D

• Arkadaşların bazıları bu kadar yazılanlara rağmen halen aynı şeyleri söylüyor, kaydedilmiş plak gibi. Canınız sağolsun ne diyelim. Can çıkar huy çıkmazmış.

Sizin söylediğiniz o tüm markaların hepsinin artık farklı ellerde olduğunu kanıtladığımı sanmıştım, ama yanılmışım galiba. LÜtfen biraz araştırma yapında öğrenin.

Cruze %100 amerikan diyerek gurur mu duyuyoruz dedik acaba da bunlar söyleniyor anlamadım.

Kızdığım tek notka Cruze a kırma yakıştırması yapılmasıdır. İnsanoğlunun yaptığı veya yapacağı her şeyin bir kusuru olacaktır. Belki birakaç kusuru. Bunun aksini iddaa etmek zaten yaradana inanmamaktır. Sonuçta kul yapısı.

Ama sadece Türkiyede bu güne kadar 20 bin adete yakın satış rakamı olan bir araç için piyasada var olan bir kaç olumsuz etki ile aracı karalamaya çalışmak kimseye yakışmaz.

Bu her araçta hatta daha fazla rakamlarla olan sorunlardandır.

Bu işte yanlış olan siz değilsiniz arkadaşlar. Türkiye de sağlam olmayan, cep düşmanı bu güne kadar milyonlarca araç satmış dinazor araç üreticileri ve satıcılarıdır. Cruze şu anda kendi segmentinde tek motor seçeneği olmasına rağmen lider olmuştur. Çıkışı 2009 Nisan olmasına rağmen.

Bunu hazmedemeyen bu dinazor fikirli zatı muhteremler, e ne yapacaksın yetişemediğin ciğere pis diyeceksin misali veya çamur at izi kalsın misali bu tür işlere başvurmuşlardır.

Objektif davranan her insana saygım var, lütfen sadece bu araç içinde değil ama her zaman olaylara böyle bakın. O kadar yazı içerisinde hiç bir markayı kötülemedim. Hepsinin kusuru olabilir.

Ama piyasada hiç bir araç safkan değildir artık. Sadece bunu bilin yeter. Safkan olmasıda gerekmez sonuçta. Tüketicinin beğenmesi yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halukcetin -- 2 Ekim 2011; 16:28:37 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.