Şimdi Ara

Cruze hakkında yanlış bilinenler gelin öğrenelim (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
138
Cevap
0
Favori
12.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 70s

Amerikan arabaları madem bu kadar iyi neden amerikan otomotiv sektörü her sene hızla küçülüyor?

konu niçin farklı yerlere çekiliyor lütfen yeni bir başlık açın ve bu başlığı kirletmeyin.
  • hocam a dan z ye tüm arabalar kazaları aynı şekil olabilir tank kullanmyoruz en nihayetinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: postal58

cruze tavan yok, noldu laaa ne diyeceksiniz

Cruze hakkında yanlış bilinenler gelin öğrenelim

hani arabalar kaza yapıyor, sonra ambulanslar geliyor, doktor amcalar teyzeler geliyor, sonra itfaiyeci amcalar geliyor, arabayı kesip biçip içindeki yaralıyı zarar vermeden çıkarmaya çalışıyorlar ya...

araç sanki vw grubu'na ait, göstergelerden öyle anladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 3 Ekim 2011; 20:36:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bjknn

quote:

Orijinalden alıntı: okanner48

o direksiyon videosunu paylaştıktan sonra detaylı bir araştırma yaptım.

Carscoop.blogspot.com adresini her otomobil tutkunu mutlaka bir kere ziyaret etmiştir ki şu anda en güvenilir haberlierin paylaşıldığı ender sitelerden bir tanesidir. Orada yayınlanan iki habere göre Chevy, 2000 civarındaki Cruze modelini geri çağırmış ve deyalı inceleme yaptırmış bütün bayilerine. Daha sonra daha kapsamlı başka sorunları da içeren ikinci bir geri çağırma olmuş. Bunların hiç biri kulaktan dolma değildir. Chevy'nin uyguladığı resmi işlemlerdir.
    İlgili kaynakları aktarıyorum

http://carscoop.blogspot.com/2011/04/gm-recalling-2100-chevrolet-cruze.html

http://carscoop.blogspot.com/2011/05/gm-issues-recall-for-all-2011-us-spec.html

Google için http://www.google.com.tr/#sclient=psy-ab&hl=tr&safe=off&source=hp&q=2011+Chevy+Cruze+Steering+Wheel+Falls+Off&pbx=1&oq=2011+Chevy+Cruze+Steering+Wheel+Falls+Off&aq=f&aqi=g-L1&aql=&gs_sm=e&gs_upl=2167l2361l4l2601l2l2l1l0l0l0l228l228l2-1l2l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=4b1daf616974061&biw=1280&bih=675 linkine tıklayın kıyametin koptuğunu göreceksiniz.

Ya da "2011 Chevy Cruze Steering Wheel Falls Off" şeklinde bir arama yapabilirsiniz.

Ben de ilk yazılarımda bahsettiğim gibi insanın içine kurt düşürüyorlar. Bu kadar sitede haberi çıkmasa ve hit almasa zaten aylaşmaya gerek olmadığının ben de farkındayım.

Forumdaki diğer rakip modellerin kaza resimleri gibi Cruze da parçalanabiliyor. Diğerlerinden farkı yok. Herkesin kendi tercihi. Eklenen fotoğraflar fake değildir. Focus, Astra, Golf, Bravo, Civic vs. gibi Cruze de takla attırsanız bu hale gelebiliyor. Kırmızı ışıkta arkadan vurmak gibi algılanmasın. İyi forumlar.

Allah aşkınıza araba daha nasıl güvenli olsun, daha ne yapsın :)
    dış aksam incelenince çok çok şiddetli bi kaza olduğu çok net görülüyor ama buna rağmen tavanda hiçbir çökme yok bi noktada inanılmaz şunu söyleyim arabama güvenim bir kat daha arttı teşekkürler :)

bakın biz en azında konuyu başlatan olarak ben cruze un saf amerikan olduğu söylemiyorum, söylemeDimde. bu nerden çıktı anlamak zor. benim söylediklerim cruze un daewwo olduğu iddia edip bu araca kötüleyen arkadaşların yanlış bildiklerini düzeltme amaçlı. birçoğuda bu durumu gördü zaten. cruze saf amerikan değildir, ama saf GM dir. Gm de çok katılımlı bir şirkettir.

Evet Ben de sizinle aynı fikirdeyim. Diğer C sınıfı araçlar kadar güvenliği farkı yok. Nihayet doğru anlaşıldığım için mutluyum. İyi Forumlar.

• quote:

quote:

Amerikan arabaları madem bu kadar iyi neden amerikan otomotiv sektörü her sene hızla küçülüyor?

konu niçin farklı yerlere çekiliyor lütfen yeni bir başlık açın ve bu başlığı kirletmeyin.

Konuyu biryere çekmiyorum, sadece bir soru sordum, soruyu beğenmeyince neden biryerlere çekilmiş oluyor? Nasıl bir psikoloji ile okuyorsunuz mesajları?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Konuyu biryere çekmiyorum, sadece bir soru sordum, soruyu beğenmeyince neden biryerlere çekilmiş oluyor? Nasıl bir psikoloji ile okuyorsunuz mesajları?

Burda konu Amerikan otomobil piyasası degil o yuzden oyle söylemiş sanırım arkadas

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cruze test ettim,işcilik kalıte bana göre harıka (Dacia kullanıyorum ) Ama malesef otomatık vıtesı bıraz kotu geldı.Gecısler sarsıntılı ve cekısı az
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

quote:

quote:

quote:

Burda konu Amerikan otomobil piyasası degil o yuzden oyle söylemiş sanırım arkadas

O zaman şöyle izah etmeye çalışayım, amerikan menşeili olsa ne olur güney kore menşeili olsa ne? Muscle car tayfası hariç amerikan otomobilleri abd dışında piyasa bulmakta zorlanıyorlar. Bu şartlar altında cruze amerikan yapımı olsaydı şu anki durumundan ne gibi bir artısı olacaktı?

Benzer mantık diğer kore arabaları için de geçerli, kia, hyundai sahipleri arabalarından utanıyorlar mı?

İşim dolayısı ile doosan markasını çok iyi bilirim, sektöründe fazlasıyla taktir toplar, daewoo öyle sanıldığı gibi oto sanayide dükkan ebatında bir yer değil, adamlar deniz sektörü için volvo, ford ve mitsubishi gibi firmalara üretim yapıyor.

Bütün bunlara rağmen adamlar roket üretip aya adam gönderiyor olsalar bile bana ne! Beni alacağım/aldığım araç ilgilendirir. Araba iyi ise ne olacak meşei, neye yarayacak? Veya araba kötü ise amerikan/alman vb olması mı kurtaracak durumu?

Burada gözlemlediğim cruze sahipleri çok hassas bu konuda, ne gereği var? Aracınızdan memnun musunuz kardeşim, gerisi hikaye.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

quote:

quote:

quote:

O zaman şöyle izah etmeye çalışayım, amerikan menşeili olsa ne olur güney kore menşeili olsa ne? Muscle car tayfası hariç amerikan otomobilleri abd dışında piyasa bulmakta zorlanıyorlar. Bu şartlar altında cruze amerikan yapımı olsaydı şu anki durumundan ne gibi bir artısı olacaktı?

Benzer mantık diğer kore arabaları için de geçerli, kia, hyundai sahipleri arabalarından utanıyorlar mı?

İşim dolayısı ile doosan markasını çok iyi bilirim, sektöründe fazlasıyla taktir toplar, daewoo öyle sanıldığı gibi oto sanayide dükkan ebatında bir yer değil, adamlar deniz sektörü için volvo, ford ve mitsubishi gibi firmalara üretim yapıyor.

Bütün bunlara rağmen adamlar roket üretip aya adam gönderiyor olsalar bile bana ne! Beni alacağım/aldığım araç ilgilendirir. Araba iyi ise ne olacak meşei, neye yarayacak? Veya araba kötü ise amerikan/alman vb olması mı kurtaracak durumu?

Burada gözlemlediğim cruze sahipleri çok hassas bu konuda, ne gereği var? Aracınızdan memnun musunuz kardeşim, gerisi hikaye.

hassas olunan konu hala daewoo muhabbeti dönmesidir gereksiz yere. biz insanların bilinçlenmesini gereksiz yere karalama yapmasını istemiyoruz

diger bir konu ise amerikan arabaları dünyanın hiç bi yerinde tabiki tutmucak. Amerika da benzinin 4 litresi 3 dolar. adamların cok degisik yasam tarzı var, ordaki arabaların %80 90ı otomatik vitesli. adamların araba anlayışı cok farklı tipe cok önem vermiyolar kalıplaşmış alışkanlıkları gelenekleri var. amerika da 2.500 3000 motor dan aşağı araba yok gibi birsey. cruze bile 2.0 2.2 1.8 tarzı motorlarla satılıyor.

aynı sekilde fordun da amerikada sattığı arabalar ile avrupa da sattığı arabalar bir değil, olamaz.

o yüzden gereksiz yere nerde o amerikan arabaları, bunlar amerikan arabası degil gibi muhabbetler yapılmasın. AMERİKAN ARABALARI AMERİKADA'DIR. ONUN HARİCİNDE HİÇ BİR YERDE DE TUTMAZ.

• elbette arabanın nerede yapıldığından/imal edildiğinden daha çok üretim teknolojisinin kaynağı daha çok önemli...

2 yıldır bu aracı kullanıyorum, araç GM çatısı altında, eski daewoo fabrikasında GM teknolojisi ile üretiliyor.
    ben şahsım adına nerede üretildiğine değil, hangi teknoloji ile üretildiğine bakarım. ama malesef bizim milletimiz nerede
    üretildiği ile ilgilenir. oysa ki çoğu marka artık saf kan değil....http://www.toomanycars.info/CarRelationship/Car_Rel-Image2-old2.html

aldım, kullanıyorum. donanımı da, performansı da, fiyatı da bana göre iyi...
    her zaman da yazarım "altı üstü araba işte" diye...gerisi de bana boş gelir......

amaaa, zaman zaman birisi çıkıp, forumlarda bu kadar konuşulmasına yazılmasına rağmen, araç(lar) hakkında "abuk subuk"
    iki laf sallayınca insan ister istemez sinirleniyor... sanki hiç bir araç kaza yapmaz, sanki hiç bir araç arızalanmaz, sorun çıkartmaz gibi
    sürekli "şöyle olmuş, böyle olmuş"gibi yorumlar. varsa açıklamalı, örnekli, mantıklı, karşılaştırmalı anlatımlar zevkle okurum.
    haaa böyle arkadaşlar var mı! VAR...ama bazılarıda hep aynı havada "yazdım,kaçtım"

buyrun bu gün konuya yazan, daha ne yazdığından haberi bile olmayan, yorumu anında silinen bir arkadaş;
    "araba hint'li" diyor, euroncap'ten yüksek puanla 5 yıldız almış arabaya "teneke" diyor. yani o kadar basiretsiz bir yorum..."

şimdi ben ne diyeyim...........

insanların yıllarca para biriktirerek beğenip aldığı, kullandığı, sevdiği arabalar hakkında(her marka araç için)bu kadar saçma,
    bu kadar kolayca, bu kadar fütursuzca yorumların gelmesini hiç hoş karşılamıyorum, sadece ayıplıyorum....

CRUZE; 1.6 Ecotech atmosferik, C sınıfı sedan araç...yani "bildiğimiz araba işte"

• quote:

quote:

quote:

konuşulan konuyla alakasız mesajı ben atmadım aslında konu başlarda çok iyi ilerledi sonra her gelen konuyu farklı yerlere çekti ki bu mesajda konuyla alakasız bunu görnek zor olmamalı ben fanatiklik yapmıyorum yanlış bişey söylüyorsam anlatın kabul ederim ama bu tip sürekli eğer şurası iyiyse burası neden böyle o neden böyle gibi konuyla alakası olmayan ve bi şekilde kulp takma amaçlı olan mesajlar gerçekten üzücü attığınız mesajı bir daha düşünün derim ama ben yanlış anladıysamda özür dilerim :)

• tamam o zaman bi anlaşmaya varalım doğan Slx ne kadar Türk ise, lotus ne kadar malezyalı ise, mini ne kadar ingiliz ise, cruze da o kadar emerikan
  • yaw birakin almayin su araci ya kime laf anlatiyoruz ki aracin kalitesi ortada fiyatina gore hala yok cin mali yok kore mali yok daewoo falan fisman gidin cetta alin cetta
  • Konu amacını çoktan aşmış. Cruze kullananlar nerede bu aracın artısı eksisi nedir. Bunları tartışalım.

Amerikan, İngiliz, Kore fark etmez ürün ortada kalitesi de ortada. Araç üzerine yoğunlaşalım. Lünfen
  • Cruze kullanan arkadaşlar neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz.

Altı üstü araba işte , binin gitsin.

Dandik bir araba değil ama Amerikan Chevrolet kalitesinde bir arabada değil.

Zorla bişeyleri ispatlamaya çalışmanıza gerek yok.

Allah kaza bela vermesin, güle güle kullanın.

Alt tarafı 1.6 124 bg araba işte.
  • astra ne ki cruze ne olsun?
  • konu başlığından sapma yapıp arabanın + - lerini burada tartışmaya gerek yok...
    merak eden 382 sayfa cruze konusu var birazcık okuyuversin, millet ne meraklıymış tartışma ortamı yaratmaya......
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebu Computer

Cruze kullanan arkadaşlar neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz.

Altı üstü araba işte , binin gitsin.

Dandik bir araba değil ama Amerikan Chevrolet kalitesinde bir arabada değil.

Zorla bişeyleri ispatlamaya çalışmanıza gerek yok.

Allah kaza bela vermesin, güle güle kullanın.

Alt tarafı 1.6 124 bg araba işte.

+ 100000000000000000000000000000000000000000000
  • quote:

Orijinalden alıntı: paanther

konu başlığından sapma yapıp arabanın + - lerini burada tartışmaya gerek yok...
    merak eden 382 sayfa cruze konusu var birazcık okuyuversin, millet ne meraklıymış tartışma ortamı yaratmaya......

Belirttiğiniz konu linkine bir şey demiyorum.

Konu Cruze hakkında yanlış bilinenler gelin öğrenelim şeklinde açıkmış. Buraya ne yazacağız o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanner48

quote:

Orijinalden alıntı: paanther

konu başlığından sapma yapıp arabanın + - lerini burada tartışmaya gerek yok...

Belirttiğiniz konu linkine bir şey demiyorum.

Konu Cruze hakkında yanlış bilinenler gelin öğrenelim şeklinde açıkmış. Buraya ne yazacağız o zaman.

uzatma arkadaşım...

çok meraklıysan cruze + - leri neler diye!!! cruze konusuna yaz....
    haaa ben buraya buraya yazacağım, diye ısrarlı isen sen + - leri yaz...mutlak cevaplayan çıkar...

"Cruze kullananlar nerede bu aracın artısı eksisi nedir. Bunları tartışalım." yazarak burayı tatışma ortamına çevirmeye çalışma..
    cruze kullanıcıları +'ları -'leri 2 yldır tartıştı artık bitti...+'lar -'ler cruze konusu içinde çok merak ediyorsan bir zahmet oku öğren....

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.