Chevrolet Cruze’un WTCC Markalar şampiyonasında 2010’dan sonra 2011 yılında da açık ara farkla şampiyon olması hepimiz için çok önemli bir haberdir. Bu göz kamaştıran sonuç, yüksek teknolojisi ve dayanıklılığıyla gurur duyulacak bir otomobili müşterilerimize sunduğumuzun kanıtıdır.
Öyle bir otomobil hayal edin ki, dünyanın en önemli markalarının katıldığı, 16 ülke ve 4 kıtada yapılan 24 yarışlık bir şampiyonada her yarıştan sonra podyuma çıkma başarısı göstersin. 21 defa birincilik, 18 defa ikincilik ve 12 defa da üçüncülük alarak rakiplerinin saçını başını yoldursun. Rakipleri BMW, Seat & Volvo’ya havlu attırsın. İşte Chevrolet Cruze böyle bir otomobil!
WTCC’de yarışan Chevrolet Cruze’un, showroomda satışını yaptığımız standart otomobille -motor haricinde- yakın özelliklere sahip olması, bu başarıyı daha da anlamlı hale getirmektedir. Satmadığınız değil de, sattığınız bir teknolojiyi şampiyon olurken görmek hem satıcı hem de müşterisi açısından heyecan vericidir.
Murat ERDEM CHEVROLET ÇİFTKURTLAR SATIŞ DANIŞMANI
5544662035
quote:
Orijinalden alıntı: MERDEM57
Değerli Arkadaşlar,
Chevrolet Cruze’un WTCC Markalar şampiyonasında 2010’dan sonra 2011 yılında da açık ara farkla şampiyon olması hepimiz için çok önemli bir haberdir. Bu göz kamaştıran sonuç, yüksek teknolojisi ve dayanıklılığıyla gurur duyulacak bir otomobili müşterilerimize sunduğumuzun kanıtıdır.
Öyle bir otomobil hayal edin ki, dünyanın en önemli markalarının katıldığı, 16 ülke ve 4 kıtada yapılan 24 yarışlık bir şampiyonada her yarıştan sonra podyuma çıkma başarısı göstersin. 21 defa birincilik, 18 defa ikincilik ve 12 defa da üçüncülük alarak rakiplerinin saçını başını yoldursun. Rakipleri BMW, Seat & Volvo’ya havlu attırsın. İşte Chevrolet Cruze böyle bir otomobil!
WTCC’de yarışan Chevrolet Cruze’un, showroomda satışını yaptığımız standart otomobille -motor haricinde- yakın özelliklere sahip olması, bu başarıyı daha da anlamlı hale getirmektedir. Satmadığınız değil de, sattığınız bir teknolojiyi şampiyon olurken görmek hem satıcı hem de müşterisi açısından heyecan vericidir.
Murat ERDEM CHEVROLET ÇİFTKURTLAR SATIŞ DANIŞMANI
5544662035
hep deniyordu chevroletin satış temsilcisi mi var forumda. arkadaşlar işte bir kişi var o da zaten kimliğiyle cebini vermiş yapıyor bu işi. açık açık.
neden bir sorunmu var senin için ben güncel bilgi geldiğinde sizlerle paylaşmak için katıldım aranıza pazarlama amaçlı değil yardım isteyene yardımcı olmak isterim o yüzdende şirketimi mi ve numaramı açıklamakla bir sıkıntı içerisinde değilim.
quote:
Orijinalden alıntı: MERDEM57
neden bir sorunmu var senin için ben güncel bilgi geldiğinde sizlerle paylaşmak için katıldım aranıza pazarlama amaçlı değil yardım isteyene yardımcı olmak isterim o yüzdende şirketimi mi ve numaramı açıklamakla bir sıkıntı içerisinde değilim.
güzel yaptınız. aveo sahipleri hep potansiyel olarak chevrolet temsilcisimisiniz diye suçlanırdı burda :) ben de aveoyu savunanlardan birisi olarak bu durumdan çok rahatsızdık. firmayla hiçbir ilgimiz olmamasına rağmen suçlanıyorduk.
anlıyorum sizi aveo çok iyi bir seçim güzel ve donanımlı chevrolet yaptığı ve yapacağı araçlarda artık estetik güvenlik ve araç donanımlarını üst düzeyde yapmayı amaçlıyor captiva,cruze aveo bunun en önemli örnekleri gelecek olanalar da var camaro,orlando,volt, artık chevrolet shrowlarına geldiğinizde şaşıracaksınız.
sayın satış danışmanı , CRUZE u biliyoruz, hatta arabada değilken evde WTCC oyununda bilgisayarda cruze sürüyoruz..
türkiye de satılacak cruze model ve donanımlarını kim belirliyor. Bayi olarak müşteri taleplerinin farkında mısınız? şirketinize iletiyor musunuz.? kapımızın önündeki araca (1.6 LS PLUS), 2.0 lt dizel motor takıp , hiç bir ekleme yapmadan 61 832 tl ye satışa çıkaran zihniyeti paylaşıyor musunuz? LTZ dizel : manuel vitesi yok , cruise kontol yok (sadece bu opsiyonel ), 17 inch jant yok. Bunu nasıl izah ediyorsunuz? 1.4 turbo motor neden getirilmiyor
Chevrolet güzel araba yapmış hemfikiriz ama türkiye satıcıları başarısız. ne gelirse gelsin , ben komisyonuma bakarım zihniyeti yanlış! 2.0 dizel geleceği belli olunca kaç müşterinizi arayıp da sordunuz, Bu araca ne gider, ne olsa iyi olurdu vs.....
ama yapmayın allah aşkına. bunlar bildiğimiz 1.6 cruze işte tampon değiştirip adını wtcc koymakla olmuyor. 2010 yılında hindistan pazarına dağıtılan dandik jantları 2.0 dizele takmak hiç olmuyor..... sizce yakıştı mı 60.000tl lik 2.0 dizel "WTCC" cruze a "hintli" dandik jantlar...
cruze sahiplerine cruze u anlatmak kolay... sizi otomobil genel bölümünde "çatır çatır" anti-cruze cularla savaşırken de görmek isteriz...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme