Şimdi Ara

Cryorig Taku Nasıl Sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu kasa 400 dolar fahiş fiyatlı bir kasa. Ancak 150 dolara ikinci el sıfır ayarında bir adet buldum. Alıp bir sistem yapmayı düşünüyorum buna şimdi. Ne diyorsunuz siz böyle bir kasa kullanmayı düşünür müydünüz? Sfx power supply, Cryorig C7 gibi bir low profile cpu soğutucu istiyor.
    Monitör üstüne konulabilir, kullanılmadığında klavye altına tıkılabilir. Minimalizmin dibi anlayacağınız.
    Seksi fotoğrafları için tıklayınız
    www.cryorig.com
    CRYORIG | TAKU
    http://www.cryorig.com/taku.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 21 Ağustos 2019; 19:43:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Siz de biliyorsunuzdur çok fazla kullanıcısı yok, sff kasalarda bu tarzda alternatifi bile yok. sfx güç kaynağı ve low profile işlemci soğutucusu biraz maliyetli olabilir. Ekran kartı ölçülerini sitede vermiş zaten. Şuan kullandığınız monitörü biraz yükseltip bi deneyin. Yüksek konumlandırılan monitörler göz kuruluğu yapabilir. Şimdiden hayırlı olsun, Fotoğraflarını bekliyoruz :)
  • qazxcv Q kullanıcısına yanıt
    Monitörü yüksek ayarda kullanıyorum, indirip üstüne koyarsam kasanın aynı seviyeye gelir
    Low profile cpu soğutucular devasa soğutuculardan ucuz aslında ama sorun çok iyi soğutamaması.
    En büyük problem sfx psu. Aşırı pahalı oluyor.

Birisi buna 120mm h60 aio sokmuş fotosu var.
    pcpartpicker.com
    Cryorig Taku Celebration Build
    https://pcpartpicker.com/b/9hBbt6

Bu giriyorsa zaten soğutma problemi kalmaz. Ben Itx sistemlerde zaten sadece m.2 kullanıyorum. Taktığı yer adamın hdd ssd kısmı.

• İlgiçç itx kasalar görüyorum sizden.
    Türkiye için uygun fiyatlı ve güzel görünümlü itx ler de önerebilseydiniz iyi olurdu ama maalesef yurt dışında yaşıyosunuz heralde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • L.J kullanıcısına yanıt
    https://www.reddit.com/r/sffpc/comments/8zdk7x/i_just_completed_a_mega_build_in_a_cryorig_taku/

yorumlarda paylaşmış sıcaklık değerlerini. Birazcık sıcak aslında :)
    Düzenleme: sizin verdiğiniz linkte de varmış zaten sıcaklık değerleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qazxcv -- 22 Ağustos 2019; 1:23:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qazxcv

https://www.reddit.com/r/sffpc/comments/8zdk7x/i_just_completed_a_mega_build_in_a_cryorig_taku/

yorumlarda paylaşmış sıcaklık değerlerini. Birazcık sıcak aslında :)
    Düzenleme: sizin verdiğiniz linkte de varmış zaten sıcaklık değerleri.
    Su sogutma kullanmak cok daha avantajli. Alirsam ben de oyle yapacagim. Sigdirmak zor ama imkansiz degil. Su an NZXT Manta yapiyorum. Bu kasayi satin alabilirsem(acik arttirmada) alip koseye koyacagim. Manta projemi bitirip satinca doldurmaya baslarim.

jac0B0
    Kime hangi kasayi onersem bulamadim bir tek nanokatolog'da var diyor. Onlar da zaten getirmiyor veya cok gec getiriyor. Turkiye'de duzgun itx kasa yok veya cok nadir. Bir de alim gucu dusuk, itx sistemler normallerinden pahali vs.

• L.J kullanıcısına yanıt
    Olsun siz paylaşım yapın yine de alamasak da bakalım inceleyelim internetten :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lee Cooper Nasıl Marka?
    8 yıl önce açıldı
    Gamepower mı yoksa rampage mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • jac0B0 kullanıcısına yanıt
    Gönül isterdi ki youtube'da paylaşayım ama çok çok çok iyiler varken bana düşmez.
    Yarın anakartla işlemci geliyor. Ama Bios Update için amd'nin göndereceği işlemciyi bekliyorum 5 iş günü içinde gelecek dediler. Bir de ram almam lazım. Belli belirsiz görünüyor jelatini sökmedim henüz ama içerde Deepcool Captain 240 var beyaz su soğutma. Kasaya uyacağını düşündüm siyah beyaz bir tema istiyorum.

Şu nvme m.2'yi de 70 euro'ya aldım.
    Hastasıyım m.2 ssd'lerin. Power kablosu falan yok cuk oturuyor anakarta takıp unutuyorsun:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 22 Ağustos 2019; 20:49:11 >

• Yarın sanırım kasayı almış olacağım yani inşallah, kısmetse
    Aranızda Corsair H60'dan iyi performans verip aynı veya daha ince yapıda olan veya hortumları daha yumuşak olan bir soğutucu bilen varsa söylesin. H60 çok sert hortumları bükülmüyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.