Şimdi Ara

Cryostasis: The Sleep Of Reason %100 Türkçe Yama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • john arkadaşımız tarafından hazırlanan yamayı ekliyorum arkadaşlar.

İndirip tamemen Türkçe olarak bu güzel oyunu oynayabilirsiniz.

http://rapidshare.com/files/342265172/CryostasisTR.rar

• Bu oyunu herkes Türkçe olarak mı oynadı yahu :)

Yada hiç kimse oynamıyacak mı :)
  • Yapan arkadaşın eline sağlık. Ben oynarım hocam Ne zamandır arşivde duruyordu. Oynamaya değer mi peki? Gerçi sadece türkçe olacağı için bile şans vermek isterim; yalnız çeviri gugıl transleyt kıvamında değil di mi

Edit; Bir de yamanın nasıl veya nereye yükleneceğini yazarsan iyi olur dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charcharodon carcharias -- 2 Şubat 2010; 9:55:59 >
  • teşekkürler emeği geçenlerin eline sağlık oyun çıkalı baya oldu oynayan oynadı onun için çok ilgi çekmiyor zaten çokta güzel oyun ben çok beğenerek bitirmiştim oyunun kendi başlığı var oraya da yazarsan daha çok insan görebilir hatta oyunun konusunu açan arkadaşla konuş oyunun başlığının ilk sayfasına eklettir yamayı
  • Teşekkürler bunu oynayalı baya oldu fena değil aslında Fizk olayı falan da vardı yanlış hatırlamıyosam

Bi yere kadar geldikten sonra yarıda bırakmıştım niye bıraktıysam güzeldi aslında
  • Oyunu da yamayıda çok beğendim. Oyun güzel bir şekilde Türkçe'ye çevrilmiş. Ayrıca diğer başlığada ekledim yamayı.

İyi oyunlar...
  • bir ara almıştım oyunu hala oynamaya sıra gelmemişti. şimdi yama ile oynamak süper olacak. bekleyen derviş olayı :)) teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynen bende :)

İyi oyunlar. Yapan arkadaşımızın eline sağlık...
  • Ben de bi kere kurum 15 dakika oynamıştım. Zaten oynayacak oyun bulamıyorum bu aralar denemeye değer gibi Türkçe ile.
  • kesinlikle denemeye değer çok farklı bir konusu var oyuna alışana kadar biraz sabret ilerlerde olayı kapınca sarıyor oyun ben türkçe olmadan bitirmiştim şimdi türkçe ile daha iyi saracağına eminim
  • Deniyelim bakalım ansılmış :)
  • yapanın ellerine sağlık.
  • bendeki de rusça çıktı
    hadi gel de bitir
  • Teşekkürler dostum, uzun zaman önce bırakmıştım oynamayı, bugün bir daha gireyim dedim tekrar sardı oyun. Bakalım Türkçe ile nasıl olacak, ancak oyunun optimasyon sorunu var. Grafik ayarları en düşükte ve yine de kasıyor oyun ben de.. Sistem : Nvidia GeForce 8600 GT 2GB Ram İntel Core 2 Quad CPU Q6600 2.40 GHz sistemim var ancak kasıyor..
  • Başka bir siteye yükleyebilir misiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.