Şimdi Ara

Crysis 1 origine nasıl eklerim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk çıktığında aldığım Crysis 1 orijinal oyunum var. Kutulu olduğundan Free olarak çalışıyor fakat oynarken DVD sürücüye DVD takmak gerekiyor. Ben sürücüye dvd takmak istemediğim den ( DVD'nin ortasındaki saydam kısımda ufak bir çatlak var) orijinal oyunu mecbur crack ile cd siz çalışır hale getirip oynamak zorunda kalıyorum.

Ama oyunun orijinal olması bozulmadan oynamak için aklıma oyunu Origin hesabıma ekletmek geldi. Bunu yapabilmek mümkün mü. Sonuçta oyun orijinal. Şayet olmaz derseniz oyunu başka türlü nasıl cd siz çalışır yapabilirim.

Bir de başka bir sorum daha var. Ben de Crysis 1 ve Crysis 2 oyunları nedense güncelleme yapınca bozuluyor. Sebebini çözemedim.

Orijinal Crysis 2 oyunuma 1.09 yamasını kurunca oyunu oynarken ölürsem veya hiç ölmeden sonraki bölüme geçince oyundan atıyor. Bir de oyunu çıktım ve geri girdim kayıtlı oyundan devam et dersem de atıyor. Ama yamasız oynarken böyle yapmıyor. Sorun ne olabilir.

• Biraz geç oldu ama evet oyunu hesabınıza ekletebilirsiniz.Ama ea ile kontak kurmanız lazım.Mail yada canlı destek ile (tabii ingilizce şart) derdinizi anlatıp oyunu eklemelerini rica edin.Ben şahsen ekletmedim ama ekleten baya oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.