Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Crysis 1 Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar crysis 1 de awakening bölümünde uçak geliyor ama kaldıramıyorum bi de uçaktaki sürücü koltuğundaki adam inmiyor yardım lütfen :( oyunu silcem artık o dereceye geldm

Crysis 1 Yardım

Crysis 1 Yardım

Crysis 1 Yardım

• ya bi yardım edin yavf
  • ilk biniyorsun adam havalanıyor yıkardayekn ölüyor sürücü onun yerine geçiyorsun.bu arada az kalmış oyunun bitimine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazmapolitan

ilk biniyorsun adam havalanıyor yıkardayekn ölüyor sürücü onun yerine geçiyorsun.bu arada az kalmış oyunun bitimine

saolasında bekliyorum kalmıyor ? düşman ölmediyse olablir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mımımım

quote:

ilk biniyorsun adam havalanıyor yıkardayekn ölüyor sürücü onun yerine geçiyorsun.bu arada az kalmış oyunun bitimine

Havadaki uçan yaratıkları öldürüp bin bakalım ne olacak geçecekmi.
  • Bu bölüm beni çok zorlamıştı yahu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mımımım

quote:

Havadaki uçan yaratıkları öldürüp bin bakalım ne olacak geçecekmi.

yok yavf denedim kaç kere de olmuyor ölmüyor onlar :/ uçağa biniyorum kalkmıyor ki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HAWX 2 GÖREV 15 YARDIM...
    13 yıl önce açıldı
    Mafia 2 14.bölüm yardım lütfen
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben bu oyunu bir kaç defa bitirdim. 2-3 yıl belki daha fazla oldu unutmuşum. Helikoptere binmedende ilerleniyor sanırım. Sarı = objemiydi yeşil nokta görevmiydi. görevi eksik yapmış olabilirsin. sarıya git bakalım ne olcak
  • VTOL e binmiceksin yeşil yere gidiceksin
  • VTOL'a sonra git ilk önce öbür görevleri tamamla
  • Hayatım boyunca oynadığım en berbat, rezil oyundur Crysis 1. 2 ve 3'ü oynamadım henüz ancak Crysis 1'deki saçmalıklar insanı bezdiriyor. 50 mermi ile bir adam ölmüyor. Kafaya sıkacaksın illa ki. 200-300 metre ilerideki adam sana rahatlıkla saydırabiliyor. Düzinelerce saçma sapan glitch de cabası. Herşey grafik mükemmelliği demek değil. Oynanış yoksa çöp.
  • olum ona nasıl bindin :D içinde silah olmasından başka bir şeye yaramıyor o vtoller. haritadaki yeşil noktaya yardır, yanına roket al bi de.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.