Bildirim
Crysis 1 Yardım
Amazon.com.tr: 4 al 3 öde! promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/AMB9Y17O1SUO8
6 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ya bi yardım edin yavf -
ilk biniyorsun adam havalanıyor yıkardayekn ölüyor sürücü onun yerine geçiyorsun.bu arada az kalmış oyunun bitimine -
quote:
Orijinalden alıntı: Kazmapolitan
ilk biniyorsun adam havalanıyor yıkardayekn ölüyor sürücü onun yerine geçiyorsun.bu arada az kalmış oyunun bitimine
saolasında bekliyorum kalmıyor ? düşman ölmediyse olablir mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: mımımım
quote:
ilk biniyorsun adam havalanıyor yıkardayekn ölüyor sürücü onun yerine geçiyorsun.bu arada az kalmış oyunun bitimine
saolasında bekliyorum kalmıyor ? düşman ölmediyse olablir mi?
Havadaki uçan yaratıkları öldürüp bin bakalım ne olacak geçecekmi. -
Bu bölüm beni çok zorlamıştı yahu. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: mımımım
quote:
saolasında bekliyorum kalmıyor ? düşman ölmediyse olablir mi?
Havadaki uçan yaratıkları öldürüp bin bakalım ne olacak geçecekmi.
yok yavf denedim kaç kere de olmuyor ölmüyor onlar :/ uçağa biniyorum kalkmıyor ki
-
Ben bu oyunu bir kaç defa bitirdim. 2-3 yıl belki daha fazla oldu unutmuşum. Helikoptere binmedende ilerleniyor sanırım. Sarı = objemiydi yeşil nokta görevmiydi. görevi eksik yapmış olabilirsin. sarıya git bakalım ne olcak -
VTOL e binmiceksin yeşil yere gidiceksin -
VTOL'a sonra git ilk önce öbür görevleri tamamla -
Hayatım boyunca oynadığım en berbat, rezil oyundur Crysis 1. 2 ve 3'ü oynamadım henüz ancak Crysis 1'deki saçmalıklar insanı bezdiriyor. 50 mermi ile bir adam ölmüyor. Kafaya sıkacaksın illa ki. 200-300 metre ilerideki adam sana rahatlıkla saydırabiliyor. Düzinelerce saçma sapan glitch de cabası. Herşey grafik mükemmelliği demek değil. Oynanış yoksa çöp. -
olum ona nasıl bindin :D içinde silah olmasından başka bir şeye yaramıyor o vtoller. haritadaki yeşil noktaya yardır, yanına roket al bi de.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X