Şimdi Ara

Crysis 2 - 80010514 hatası?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
5.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün PS3 için Crysis 2 aldım, eve geldim, diski PS3'e taktım, önce oyun kendini update etti sonra da sorunsuz başladı, bir süre oynayıp oyundan çıktım.

Çıktıktan sonra diski çıkarmadım, içerde bıraktım. Bir süre sonra XBM'den oyunu tekrar açayım dedim, 80010514 diye bir hata verdi...

Araştırdım biraz, lens / disk okuma hatası diyorlar.

System restore yaptım, yine olmadı. Crysis 2'de hep hata veriyor, bazen oyun başlıyor ama bazen bu hatayı veriyor.

Başka oyunlar denedim mesela Killzone 3 gibi, sorun yok. Hepsi sorunsuz açılıyor / kapanıyor.

Sizce sorun ne olabilir? PS3'te mi sorun var yoksa oyun diski hatalı üretim olabilir mi?

• Kardeş game data utility den crysisi sil düzelmesi lazım eğer oda olmazsa birde save dosyanı sil
  • Hepsini denedim. Save, Game Data falan ne varsa sildim Crysis 2 ile alakalı. Sonra "restore file system" bile yaptım PS3'ün recovey menüsünden.

Yine aynı hatayı veriyor. Başka oyunlar denedim dediğim gibi, hepsi sorunsuz çalışıyor.

Disk hatalı mı sizce? Yoksa PS3 yavaştan gidici mi? :(

Not: Bu arada PS3'ün modeli Slim 250 GB.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kangaxx -- 25 Mart 2011; 23:15:43 >
  • Game Data klasöründen oyunun dosyasını varsa silin (oyunun Install edip etmediğini bende olmadığı için bilemiyorum, bu yüzden varsayımlı söylüyorum.)

Daha sonra oyunu başlattığınızda sizden Update yapmanızı istediğinizde yapmayın, Cancel deyin ve önce oyunu Install edin.

Oyun kurulduktan sonra oyundan çıkın ve tekrar başlatın, şimdi update istediğinde update yapın.

Oyun önce kurulum yapan bir oyunsa bu şekilde düzelmesi gerekir.
  • Garip bir durum..hiç basıma gelmedi Allah kurtarsın kardesim..
  • @DarkenRahl,

Önerdiğin yöntem işe yaradı, teşekkür ederim :)

Oyun gerçekten muhteşem bu arada, grafikler KZ3 ile yarışır, o denli güzel. Nanosuit'in sunduğu olanaklar ve aksiyon harika. Platform fark etmez, ister PS3, ister 360, ister PC'de alın imkanınız hangisine yetiyorsa ama mutlaka alın.
  • artık ana menudeyken bile diski içerde bırakmam bunları okuduktan sonra
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mafia 2 0xc0000142 Hatası
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tekrar aynı hatayı aldım... Sanırım PS3 gidici, yine de yarın oyunu değiştireyim. Olmazsa PS3'e format falan atarım. Hiçbiri olmazsa alet garanti altında, servise yollarım. Sağlık olsun diyelim.
  • Sabaha kadar uğraştım ama yok...

Crysis 2'yi takınca bazen bu hatayı veriyor. Vermeyince uzun süre oynayabiliyorum, kilitlenme falan olmuyor.

İşin ilginç yanı elimdeki tüm diğer oyunları denedim, saatlerce tak çıkar yaptım, hepsi sorunsuz çalıştı, her seferinde bluray'lar tanındı ve çalıştı.

Sorun diskte olabilir mi?
  • Kardeş bence sen bir diski değiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightwing
    Sabaha kadar uğraştım ama yok...

Crysis 2'yi takınca bazen bu hatayı veriyor. Vermeyince uzun süre oynayabiliyorum, kilitlenme falan olmuyor.

İşin ilginç yanı elimdeki tüm diğer oyunları denedim, saatlerce tak çıkar yaptım, hepsi sorunsuz çalıştı, her seferinde bluray'lar tanındı ve çalıştı.

Sorun diskte olabilir mi?

Dostum belki şansına diskte sorun olabilir.bende ps3 de oynuyorum böyle birsey olmadı.netten araştır belki senin gibi olanlar vardır.şans bir ornek vereyim ; Bende Fifa 11 de senin gibi rahatsızlığım vardı.oyun her maca başladığımda 2-3 kere 1-2 saniyeligine takiliyordu.artık kafaya koydum ps3 umu servise yollayacaktım.daha sonra netten araştırdım baktım ki slim kasalarda bu hata ile karşılasan çok insan var bekledim sabrettim..güncellemeler ile en sonunda düzeldi.Diyeceğim o ki ; Ps3 unu en son servise yolla.Bence ilk olarak aldığın yere oyunu değiştir.

• Biraz araştırdım. Hard Disk'te Bad Sector oluştuğu zaman ya da firmware yanlış yüklendiği zaman olan bir hataymış. Sony servisinde bile bu kodun tam karşılığı yok. Diski değiştirmekle vakit kaybetme, diskler fabrika üretimidir, üzerinde çizik vs. yoksa hatalı olmaz. İngilizcen varsa aşağıdaki linke bir göz atmanı öneririm, İngilizcen yetmiyorsa haber ver özetlerim.

http://www.ps3blog.co.za/2008/04/10/ps3-error-80010514-explained/
  • @DarkenRahl,

Evet o linktekileri okuyup uyguladım gece, işe yaramadı.

Tüm oyunlarda olsa eyvallah diyeceğim de malesef tek bir oyunda bunu yapması garip...

Bakalım diski değiştirdim, nasıl bir sonuç verecek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightwing
    @DarkenRahl,

Evet o linktekileri okuyup uyguladım gece, işe yaramadı.

Tüm oyunlarda olsa eyvallah diyeceğim de malesef tek bir oyunda bunu yapması garip...

Bakalım diski değiştirdim, nasıl bir sonuç verecek...

Bende merak ettim şimdi sonucu bildir.bu arada arkadaslar bisey sormak istiyorum ara sıra crysis oynarken sarı Işık yanıyor ve ps3 ten asiri sesler geliyor.oyun zorluyormu yoksa normal mı?
  • Evet arkadaşlar, sorun diskteymiş.

Yeni diskle benzer bir sorun yaşamadım, sorunsuz oynuyorum oyunu. En az 10-15 kere oyunu XMB'den açtım, sistem her seferinde diski tanıyıp oyunu sorunsuz bir şekilde açtı. Şimdilik her şey iyi gözüküyor. İlk defa böyle bir sorun yaşıyorum, hem de yeni sıfır bir oyunla, ilginç. Yeni bir deneyim olmuş oldu.

Katkıda bulunan herkese teşekkür ederim.

@shadowsluck007,

Sistemin ısınması normal, bende de ısınıyor ve fan son derece sesli çalışıyor ancak sarı ışık hiç yanmadı, hep yeşil duruyor.
  • beyler bendede mp de server bulmada sorun oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetaLzonE
    beyler bendede mp de server bulmada sorun oluyor

Yaklaşık 2 saattir multiye giremiyorum.ekranda takım yükleniyor çıkıyor ps3 kitleniyor.bu hatayla karşılasan oldumu hiç? Acaba benden mı kaynaklanıyor anlamadım
  • indirime girmiş vegas 2 aldım hiç acılmıyor :((( TANSAS narlıdereden aldım.
    oyun cd sini PS3 görüyor sonrada bu cod hatasını veriyor. başka oyun olarak ve serverdan da oynayabiliyorum.COD5 oynayabiliyorum.

Error 80010514 -

ne yapmak gerek.

harddiskke nasıl format atabiliriz. açma kapatma tuşuna basılı tutup joistiği şarz kablosu ile bağladım ve oradaki menülerli seçerek birçok işlem yaptım ama sonuç aynı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mga93

indirime girmiş vegas 2 aldım hiç acılmıyor :((( TANSAS narlıdereden aldım.
    oyun cd sini PS3 görüyor sonrada bu cod hatasını veriyor. başka oyun olarak ve serverdan da oynayabiliyorum.COD5 oynayabiliyorum.

Error 80010514 -

ne yapmak gerek.

harddiskke nasıl format atabiliriz. açma kapatma tuşuna basılı tutup joistiği şarz kablosu ile bağladım ve oradaki menülerli seçerek birçok işlem yaptım ama sonuç aynı...

CD yi değiştirdim yeni verdikleri CD yi taktım versiyon 1.31 yaptı 52 mblik bir dosya indirdi açtım kapatım ve yine aynı 514 codlu hatayı verdi anlamadım :(((
  • arkadaşlar birisi yardımcı olsun bendede böyle yazıyo ps3 crysis 2 ''lütfen bekleyin oyun verileri kontrol ediliyor''
    öyle kalıyo
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.