Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Crysis 2 Alcatraz Hiç Konuşmuyor - Yardım! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
20.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adam Gold'a diyorki bu:Yürüyen ceset Gold giysi olmasa derken adamın orda yaralı olduğu söyleniyor
  • Bir savaş sırasında adamın dilini kesmişler yada adam dilsiz diye biliyorum başındada sadece kafa sallasan yeterli diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ıIRYaNiMaYIı -- 23 Aralık 2011; 18:44:23 >
  • Arkadaşlar Alcatraz Profıtla geliyor profıt naber ölü adam diyorya orda Alcatraz ölüp yerine profıtmı geçiyo yoksa Alcatraz kendini provet olarak tanıyo bide Özümseme tamam diyo ve Ordan bir adam harggirivin giysisini giyem mi :D diyo bu nasıl açıklanacak :D ve son olarak cryasis 3 çıkıcakmı türkçe seslendirmemi olucak oKUDUGUNUZ İÇİN THANS YOU ş:d

• Adamın ağzına Uzaylılar elma sokmuş
  • Adam savaşın ortasında kalmış niye konussun ki :D :D
  • freeman vakası diyonuz ama freeman da bir yerde konuşuyo half life 2 yi oynayan bilir barney levye atıyo ilk sonra bu bişey diyo kalın bi sesi var hani balkondan atıyo ya barney levyeyi orda
  • Adama yürüyen ölü diyorlar . Vücudunun heryerinde kırıklar var . Belki çenesine de bir darbe almıştır o yüzdendir . Yada dili kesilmişte olabilir
  • prophit oyunun başında kendini vuruyor ve ölüyor ama nano giysinin özelliğinden dolayı beyin hücreleri nano giyside yaşamaya devam ediyor, prophit kafasına sıkmadan önce beyin ölümü gerçekleşen alcatraza nano giysiyi veriyor ama giysiyi dolayısıyla alcatrazı yöneten prophit oluyor. prophitin beyni, alcatrazın bedeni crysis 2 ye şekil veriyor.
  • harbi lan bi konuşsa canavar öldürdüğünde küfürü bassa bi cem yılmaz espirisi yapsa uzaylılara nebilim güzel olurdu
  • bildiğim kadarıyla alcatraz dilsiz oyunun ilk başlangıcında belli oluo zaten
  • beyler bence nemi oldu gemimize saldırı yapıldı biz suyun altına girdğimiz için ölmedik propheti götürcektik herkes bunu biliyo ayrıca şunu söylim alcadrazın çenesi hasar görmüş konuşamıyo diyenler: peki alcadraz düştüğünde ah uh sesi nasıl çıkartıyor alcadraz dilsiz diyenler: adam bize bu sabah sessiz diyo yani normalde konuşuyoruz.Herneyse prophetin içine uzaylılar giriyo ve bedenini ele geçiriyo yani bedenini tamamn ele geçirip zırhın kontrolünü alabilirlerdi bu yüzden zırhını bize verdi kafasına sıktı ama beyni zırhın içindeydi hatta zırh simbiyoz yani ortak yaşam prophet diyodu yani zırhın özelliklerinden biri simbiyoz olması. prophet ölmedi oyunu bitirdim ve sonunda: öldüm sandın değilmi bende öyle düşündüm ama zırh tüm kuralları değiştiriyor dedi ve gine sonunda bu iş daha bitmedi SEN VE BEN GERİ DÖNMELİYİZ dedi bunu dedikten sonra geri geldik.Şimdi herkesin kafasını karıştıran şey telsizle biri bize kendini tanıt dedi bizde: BENİM ADIM PROPHET dedik yani prophet yaşıyor özet olarak prophetle zırhın içinde beraber yaşıyoruz SİMBİYOZ
    BİDE KOMUTAN LOCKHARTI POLAT ALEMDARI SESLENDİREN ADAM,OYUNUN SONUNDA BİZLE TELSİZLE KONUŞAN ADAMIDA MEMATİ SESLENDİRİYOR ;)

hee millet aklıma yeni geldi size prophetle alcadrazın bir arada yaşadığının kanıtı ağzınız açık kalacak oyunun sonunda aşşağı düşerken zırh bize:...BURAYA KADAR ASKER BAŞLADIĞIM ŞEYİ BİTİRMELİSİN.zırh hani bie amaç veri şunu yap felan diye onun bazılarında prophet konuşuyo umarım ikna olmuşsunuzdur dediklerimden başka hiçbir senaryo sizi bukadar ikna edemez.

• Kardeşim Kıyafet Ölümü Durduruyor Fakat Küçük Bir Oranla Bak Benim İddam Şöyle Oyunda Ölüsün Bu Yüzden Konuşamıyorsun Yani Bi Nevi Zombi Gibi Düşün.
    ama Prophet Da Öldü O Konuşuo O Ayrı Onu Bende Bilmiom Ama Crysis Wiki Ye Bakmanda Fayda Var.
  • Alcatraz'ı ayakta tutan giysidir. Hatta bizim laz komutan vardıya ilk başta saldırıdan çıktığımızda oo güzel giysi 5. caddedenmi aldın diyor hani :D Aslında saldırıdan giysi olmasa kurtulamıcaktık yani :D Arkadaşında dediği gibi prophet bedeni ölüyor ancak dna ları giyside. Olay şu ; Alcatraz görünümlü Prophet .

:: Bu arada sonunda Bana Prophet Derler diyor da bunu soran adam kimdir nedir

http://www.youtube.com/watch?v=KUwWvtCy988

Buyrun 3. oyunda Prophet konuşuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RxCan -- 22 Haziran 2012; 3:18:26 >

• Ya ölü falan değilsin oyunda. Ölü olsaydın eğer giysi defibrilatör ile şok vermezdi. Sadece kemikleri kırık, dokuları hasar görmüş. Giysi olmasaydı ölürdü. Ayrıca konusmamasının sebebi geçirdiği kaza sonucu ses tellerine aldığı hasar olabilir. Bunun yanısıra prophet öldü. Oyunun başında kanlar içinde yerde yatıyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler Şimdi Alcatraz Ölürken prophet ona giysiyi veriyor.ama beyin olumu gerçekleşiyo ve oyunun bazı yerlerindede diyor zaten yuruyen ölü adamlar diye yani giyside alcatraz var ama konuşamıyor prophet vucudunu sefler ele geçirdigi için baglantıyı kesmek için kafasına sıkıp öldürüyor ama giyside simbiyo ortak yaşam oldugu için ölmüyorr dna ları kalıyor yanii vucud alcatraz beyin ise prophet o yuzden alcatraz konuşamıyor Dilsiz Filan da degil
  • Beyler bu senaryoyu cevat abimize sorsak o bile anlatamaz bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: brody-xtreme

Beyler bu senaryoyu cevat abimize sorsak o bile anlatamaz bence

Aynen kesin aşırı basit bi açıklaması vardır
  • ya arkadaşlar benim oyun kütüphane kapısında takılıyor geçmiyo orayı, ne yapacam ? kapıyı açmak için f ye basıyorum tekme atıyo ama kapı gram oynamyo içerye de gremyom çözüm sunun lütfen ?
  • Alcatraz oyunun başındaki saldırıdan ağır yaralı bir şekilde kurtuluyor. Nerdeyse ölmek üzereyken Prophet Nano giysisi ona verdiğinde Nano giysi onu iyileştirmeye başlıyor. Fakat Nano giysi onu tamamen iyileştiremediği için konuşamıyor. Oyunun sonunda Nano giysi yeniden başlarken asimilasyon tamamlandı diyor ve Prophet'ın kişiliği, hatıraları vesaire Alcatraz'a geçiyor. Sonrasında kimsin, necisin diye soranlara Benim adım Prophet diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla kardeş alcatrazın konuşmaması hakkında çeşitli kehanetler var ama bende bilmiyorum niye konuşmuyo dilinimi yutmuş ne :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.